Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Frisdrankmachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrisdrankmachine-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Nieuwe drank- en snackautomaat
Wij hebben nu een oude automaat staan, maar deze functioneert niet langer naar behoren. Wij wensen ook het aanbod uit te breiden met warme dranken en snacks.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat
Wij halen nu onze drank bij de kruidenier iets verderop. Dit wordt door onze baas betaald, maar dit begint iets te duur uit te vallen, dus hadden we graag eens gekeken wat de mogelijkheden zijn van een automaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een Manege in Brecht
Deze is bedoeld voor de klanten en personeelsleden van onze manege .
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een Wooncentrum in Roeselare
We zouden deze naast de cafetaria willen plaatsen. Voor als deze sluit. We hebben ongeveer 150 medewerkers en bewoners+ bezoekers.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Wij maken op dit moment gebruik van een lokale brouwer. Dit is echter niet echt praktisch en daarom hebben we ervoor gekozen een frisdrankenautomaat te plaatsen .
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte voor een firisdrankautomaat
Graag uw offerte voor een firisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor personeel
Graag wat meer informatie voor een frisdrankautomaat voor 15 ŕ 20 personen.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Drankautomaat voor transportbedrijf in Koekelare
Graag een vrijblijvende prijsofferte voor het aanschaffen van een drankautomaat. Met vriendelijke groet.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor klant te West-Vlaanderen
Wij hebben een woning gelegen in een deelgemeente van Brugge, en wensen een frisdrank buiten te plaatsen. Iets verderop is er namelijk een camping. Ons doepubliek zijn dus de vakantiegangers van deze camping. Zou u ons wat meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden, en een vrijblijvende offerte kunnen opsturen? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor opstartend productiehuis in Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een frisdrankautomaat. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Indien het mogelijk is, hadden we ook graag snoep voorzien in de automaat. Alvast bedankt voor uw reactie.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte frisdrankautomaat voor bedrijf uit provincie Oost-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf actief in de orthopedie, en wensen een frisdrankautomaat te plaatsen. Er zouden in totaal ongeveer 20 personen van gebruik maken. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor therapiecentrum uit Antwerpen
Wij zijn een therapiecentrum, en zouden graag een frisdrankautomaat in onze wachtzaal plaatsen met indien mogelijk ook versnaperingen. Per week maken er ruw geschat een 50 tal personen gebruik van onze wachtzaal. Graag uw prijsopgave hiervoor. Alvast bedankt voor uw reactie.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaten voor klant in Diest
In het kader van het opstarten van een automatenshop had ik graag wat meer informatie gehad voor de installatie van een zestal automaten. Ik zou graag een variatie aanbieden van frisdrank, alcohol en snoep. Graag uw prijsofferte hiervoor. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kinesitherapie-praktijk in De Pinte
Wij zijn een kinesitherapie-praktijk en hebben interesse in het plaatsen van een frisdrankautomaat voor onze bezoekers. Dagelijks ontvangen wij zo'n 40-tal bezoekers in onze praktijk. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kinderopvang regio Brugge
We zoeken frisdrankautomaten voor 3 verschillende plaatsen waar kinderen worden opgevangen in de buurt van Brugge. In elk van de opvangplaatsen worden dagelijks 60 tot 70 kinderen opgevangen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor jeugddienst in Geel, Antwerpen
Wij hebben interesse in een frisdrankautomaat, 40 mensen zouden hiervan gebruik maken. Alvast bedankt
Koude drankautomaat
Luik
Fris-drankautomaat voor transportbedrijf in Eupen
Graag had ik een offerte ontvangen voor het huren/kopen van een frisdrankautomaat, dit voor een 20 a 50-tal medewerkers alsook een aantal bezoekers. Graag uw prijs. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Huren coca cola frisdrankautomaat
Ons bedrijf wil graag een drankautomaat huren. Wij zijn een bedrijf met 6 vaste medewerkers, dus het kleinste automaat voldoet. Of de drank zelf moet bijgevuld worden of dat door een ander moet gebeuren, daar zijn we nog niet uit. Gewenste dranken: cola, cola light, spa bruis, ice tea en eventueel nog iets extra. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Informatie drankautomaat voor jeugdvereniging
Er is een groot probleem qua drankvoorziening op onze jeugdvereniging, daarom dat ik graag wat informatie had gehad over een drankautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat kleine type voor een privé manege.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen

Wij zijn met 3 bedienden en 2 arbeiders. Graag meer informatie over het plaatsen van een frisdrankautomaat.

Frisdrankmachine

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer eenvoudige en handige manier om offertes te vragen en te vergelijken."

P. Schram

"Alles zeer correct verlopen."

I. Meganck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.