Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Frisdrankautomaat offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrisdrankautomaat offerte-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frisdrankautomaat
Oost-Vlaanderen
frisdrankautomaat voor een bedrijf in Ninove
Dit is een sportclub. Dit is voor een automaat binnen te plaatsen, gebruik zowel intern als extern. Gerbuik van muntinworp. Graag een vergelijk tussen aankoop , leasing en huur.
Frisdrankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Ham
zou terug moeten ingesteld worden. Dit is voor een prijsvergelijking met de huidige leverancier. Momenteel hebben we 1 frisdrankautomaat met ook snoep voor intern gebruik. Graag zowel huur , leasing en aankoop offerte.
Frisdrankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Wevelgem
We zoeken een offerte voor een frisdrankautomaat voor de brandweer. Momenteel werken we met een kleine bar. Deze automaat zou hier echter volledige van los staan en bedoeld zijn voor wanneer de bar gesloten is. Automaat binnen te plaatsen en te werken met gewone muntinworp. Graag zowel een huur, aankoop als leasing offerte.
Koude drankautomaat
Geen regioFrisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Deze automaat zal dienen voor intern en eventueel ook een deel extern gebruik. Deze zal met voorkeur binnen worden geplaatst. U mag zeker meer informatie en een prijsofferte aanbieden voor huur, aankoop, leasing of eventueel nog andere mogelijkheden. Ook graag meer informatie over de plaatsing en het onderhoud van deze frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We openen een nieuwe vestiging waar onze huidige drankleverancier ons niet van drank kan voorzien. Daarom zou ik hier graag een automaat met muntsysteem willen plaatsen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Huren frisdrankautomaat voor verdeelpunt in Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek om een frisdrankautomaat te huren, de aanvulling zou ik zelf regelen.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat.
Graag wat meer informatie over frisdankautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor refter van gemeentehuis, Limburg
Wij zijn op zoek naar een automaat die in de refter geplaatst wordt zodat de personeelsleden tegen betaling gekoelde dranken kunnen aankopen. Minstens 20 man (binnendienst), afhankelijk van het weer (buitendienst). Graag uw voorstel. Bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor tuinaannemer in Aalst
Wij zouden graag een offerte krijgen voor wat betreft een drankautomaat, dit voor een 10-tal mensen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaten voor diverse vestigingen, Oost-Vlaanderen
4 frisdrankautomaten met full servicecontract om te plaatsen in onze diverse vestigingen. Het aantal personen die gebruik zullen maken van toestellen is afhankelijk van vestiging: 10 tot 19/ 20 tot 49.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat huren of full service, West-Vlaanderen
Wij zouden ons graag eens willen informeren voor een frisdrankautomaat. Graag een offerte voor indien we die zouden huren alsook een andere indien full service. +/- 40 ŗ 50 medewerkers. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Drankautomaat voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik zou het liefst samenwerken met een vaste drankleverancier. Jammer genoeg, kunnen deze de prijzen van de Colruyt nog steeds niet aan. Graag had ik een prijsofferte ontvangen om te zien wat het goedkoopste zou zijn. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Prijsofferte frisdrankautomaat huren voor 20 man
Graag meer informatie en een prijsofferte voor het huren en onderhouden van een frisdrankautomaat. Deze voor een twintigtal werknemers, daarbij nog eens een paar bezoekers per dag.

Frisdrankautomaat offerte

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service, wij hebben goed kunnen vergelijken."

A. Hoeckx

"Ik ben tevreden van de Bobex diensten, het is een makkelijke hulp."

S. Vanrolleghem


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.