Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Eigenaars: Ontvang snel meerdere gratis offertesEigenaars-veranda, pergola of orangerie

Ontvang nu meerdere offertes: Veranda, pergola of orangerieOfferte aanvragen-veranda, pergola of orangerie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Schoten
Wij zoeken offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben maximaal 25mē beschikbare oppervlakte. Momenteel staat er nog geen veranda. Wanneer wij deze wensen te plaatsen hangt af van de prijs.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Kasterlee
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat in 1948 gebouwd werd. De dikte van de spouw kennen wij niet maar het betreft +/- 85mē muuroppervlak. Wij zijn eigenaars van deze woning. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat.
Veranda, pergola of orangerie
Limburg
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Beringen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een veranda. Wij zijn eigenaars van een appartement en hebben +/- 30mē beschikbaar. Er staat nog niets momenteel en wij wensen deze volgend jaar te plaatsen.
Veranda, pergola of orangerie
Vlaams Brabant
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Hoegaarden
Wij zoeken offertes voor een veranda. Wij hebben een bestaande veranda dat afgebroken moet worden om plaats te maken voor een nieuwe. Wij hebben 35-40mē beschikbaar en wensen deze in 2017 te plaatsen. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Veranda, pergola of orangerie
Vlaams Brabant
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Meise
Wij zoeken offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben +/- 28mē beschikbaar. Er staat momenteel nog geen veranda en wij wensen deze volgend jaar te plaatsen.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Turnhout
Wij zoeken offertes voor een veranda. Momenteel hebben wij een veranda en wij wensen deze te vervangen. Wij hebben +/- 20mē beschikbaar. Wij zijn eigenaars van deze woning en wensen dit in 2017 te laten uitvoeren.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Dak ontmossen in de regio Zemst
We wensen het dak van onze prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien, opp. +100mē, vrijstaand huis van eind jaren 70, 7 jaar geleden ontmost.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Bredene
Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend pannendak met zonnepanelen op, opp. +150mē, vrijstaand huis van 2005, wanneer is aan de offerte.
Veranda, pergola of orangerie
Brussel
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Oudergem
Graag ontvangen wij offertes voor een terrasoverkapping. Momenteel hebben wij nog geen terrasoverkapping, en wij hebben +/- 30mē beschikbare oppervlakte. Wij wensen deze ten laatste tijdens de zomer van volgend jaar te laten plaatsen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Veranda, pergola of orangerie
Limburg
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Leopoldsburg
Wij zijn op zoek naar offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben +/- 15-20mē beschikbare oppervlakte. Momenteel hebben wij nog geen veranda, en wanneer wij deze gaan plaatsen hangt af van de prijs.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Buggenhout
Wij wensen offertes te ontvangen voor de herstelling van het dak van onze carport, ten gevolge van stormschade. De carport neemt +/- 48mē in beslag. Wij zijn eigenaars van de woning en wensen dit zo snel mogelijk te laten uitvoeren.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Bornem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een veranda. Momenteel hebben wij nog geen veranda. ij zijn eigenaars van onze woning en hebben 5-6mē beschikbaar. Wij wensen deze veranda volgend jaar (tijdens de zomer) te laten plaatsen.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Elversele
Wij wensen offertes te ontvangen voor een veranda. Momenteel hebben wij nog geen veranda, en wij beschikken over +/- 20mē. Dit is een project voor volgend jaar. Wij zijn tevens eigenaars van de woonst.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Moorsel
Graag ontvangen wij offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen een nieuwe veranda te laten plaatsen. Wij hebben +/- 25mē beschikbare oppervlakte. Dit is een project dat wij voorzien voor volgend jaar.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Wijnegem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een veranda. Het betreft een nieuwe veranda, en wij hebben +/- 12mē beschikbaar. Dit is een project dat wij voorzien hebben voor volgend jaar (2017). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Mortsel
Wij zoeken offertes voor een veranda. Het betreft een nieuwe veranda en wij hebben +/- 25mē beschikbaar. Dit is een project voor zo snel mogelijk. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Lint
Wij zoeken offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben +/- 25mē beschikbare oppervlakte. Wij wensen de veranda ofwel volgend jaar of het jaar nadien te laten plaatsen.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Aanvraag Ramen, deuren en beglazing te Veltem-Beisem
Wij zoeken offertes voor het plaatsen of vervangen van ramen en deuren. Het betreft een woning waarvan wij eigenaars zijn, en wij wensen een 10tal stuks (ramen en deuren) te laten vervangen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag spouwmuurisolatie te Boekhoute
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning en wensen een oppervlakte van +/- 45-50mē te laten isoleren. De te isoleren muur is in oorspronkelijke staat. Wij kennen het bouwjaar van de woning niet precies, maar hebben geen spouw.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Aanvraag ontmossen van daken te Mol
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van ons dak. Wij zijn eigenaars vcan onbze woning en hebben een hellend dak met schaliën. Het dak hebben wij zelf gereinigd (7-8jaar geleden). Ons dak meet +/- 100mē in oppervlak. Wij hebben wel een zonneboiler op ons dak.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Ramen, deuren en beglazing te Lede
Graag ontvangen wij offertes voor het plaatsen of vervangen van ramen. Wij zijn eigenaars van de woning en wensen 11 ramen volledig te laten vervangen (geen voorkeur voor de te gebruiken materialen).
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag gevelwerken te Antwerpen
Wij zijn eigenaars van de woonst en zoeken offertes voor gevelwerken. Wij hebben vanachter een bijbouw (een annex) die een scheur vertoont. Graag wensen wij deze te laten herstellen.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Bilzen
Wij zijn eigenaars van de woning en hebben een vochtprobleem op gelijkvloerse verdieping (onderaan de binnemuren). Wij zien dat de muren vochtig zijn en wij zien ook droge schimmel.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Ramen, deuren en beglazing te Gent
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor het plaatsen of vervangen van Ramen, deuren en beglazing. Wij zijn eigenaar van de woning en wensen een 10tal ramen te laten vervangen (enkel het glas). Wij hebben geen voorkeur voor de te gebruiken materialen.
Ontmossen van daken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Ontmossen van daken te Melle
Wij zijn op zoek naar offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met asbestleien, en dit dak werd nog nooit gereinigd. Wij zijn eigenaars van deze woning, dat in 1960 werd gebouwd. Het dakoppervlak kennen wij niet precies.

Eigenaars

  • Eigen woning of huurwoning ?
  • Wenst u een nieuwbouw of herstellingswerken aan een bestaande vernada ?
  • Wat is de oppervlakte ongeveer?
  • Voorkeur voor matriaal?
  • (voor veranda) Leefveranda , klasieke veranda of wintertuin/serre
  • (voor pergola ) Overdekt terras of vrijstaande pergola
  • Wanneer zou u deze wensen te plaatsne
  • Altijd duidelijk maken dat de leveranciers ter plaatsen een afspraak zullen maken om te bekijken wat de mogelijkheden zijn

Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-veranda, pergola of orangerie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over jullie diensten. Binnen de week had ik een aantal contacten."

S. Dewolfs

"Zeer goed en snel."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.