Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Deuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesDeuren-ramen, deuren en beglazing

Ontvang nu meerdere offertes: Ramen, deuren en beglazingOfferte aanvragen-ramen, deuren en beglazing

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Aanvraag Ramen, deuren en beglazing te 's Gravenvoeren
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor het vervangen of plaatsen van 4 deuren (buitendeuren) en een 20tal ramen. Wij wensen de volledige ramen te laten vervangen. Wij hebben een voorkeur voor PVC of aluminium.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Ramen en deuren voor woning in Moorslede
In onze woning zijn al ons ramen nog voorzien van enkel glas. Dit zouden we graag vervangen door dubbel of driedubbel glas. Het gaat hier over 8 ramen en 1 grote schuifraam en 2 deuren. Een bezoek ter plaatse kan na het maken van een telefonische afspraak.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Ramen en deuren vor woning in Zolder
Momenteel hebben wij ramen in een houten frame die wij indien mogelijk ook zouden willen behouden. Deze moeten wel goed onderhanden genomen worden zodat ze terug top zijn. Het gaat over 15 ramen waarvan 1 grote schuifraam en 3 deuren. Hiervoor zouden wij graag vrijblijvende informatie en prijsofferte ontvangen. Een afspraak is altijd mogelijk nadat er gebeld is geweest op het vermeldde nummer om een datum af te spreken.
Ramen, deuren en beglazing
Henegouwen
Ramen en deuren voor woning in Lessines
chassis pvc gris double vitrage voici les mesures des différents chassis: 1 porte 930mm x2490mm, 1 porte 1040 x 2480, 1 chassis oscillo battant 930 x 1730, 1 chassi oscillo battant 860 x 900, 1 chassi oscillo battant 990 x 1730, 1 chassis 3 volets ouvrants et oscillo battant 2020 x 1190
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen en deuren voor woning in Wespelaar
Graag hadden wij zoveel mogelijk info gekregen over ramen en deuren. Wij zouden deze graag plaatsen maar we weten nog niet de welke. Een vrijblijvende prijsofferte is steeds ook welkom.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Particulier uit Boom is op zoek naar nieuwe ramen en deuren
Wij hebben een nieuwe woning aangekocht waar de ramen en deuren aan vervanging toe zijn. Het gaat over 7 ramen en één schuifraam alsook de deuren. We zien dit graag in het PVC. Graag zouden wij een prijsofferte krijgen voor dubbel glas en of driedubbel glas.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Ramen en deuren voor een woning in Ham
Ik zoek een offerte voor de vervanging van 3 ramen en 2 deuren met een grote glaspartij. Ik wens hiervoor een offerte voor gewoon dubbel glas. Ik ben wel niet zeker of ook het frame moet worden vervangen of enkel de ramen. Indien ook het frame moet worden vervangen wens ik graag advies over welk type het beste voor mij geschikt is en uiteraard ook een prijsofferte hiervoor.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Particulier uit Neerpelt is op zoek naar ramen en deuren
In onze woning hebben ramen met dubbele beglazing maar ook ramen en een deur met enkle begalzzing deze laatste zouden we graag vervangen naar dubbel gals.
Ramen, deuren en beglazing
Luxemburg (BE)
bungalowpark uit Durbuy is op zoek naar nieuwe ramen en deuren
Er zijn verschillende bungalow waar de ramen en deuren aan vervanging toe zijn. We zouden dit graag gezamenlijk laten doen met verschillende eigenaars.

Deuren

U bent uw woning of eigendom aan het renoveren en u zou graag enkele binnen- en buitendeuren vervangen? Uw eigendom beschikt nog over enkele beglazing en u zou de ramen willen vervangen naar dubbele beglazing? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Vul nu uw aanvraag in en vergelijk verschillende offertes.

Wilt u uw ramen vervangen, maar weet u niet welk soort glas u precies nodig heeft? Of bent u op zoek naar een buitendeur voor een gerenoveerde woning? Laat u bij uw keuze bijstaan door een gespecialiseerde leverancier in ramen en deuren.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-ramen, deuren en beglazing
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de snelle en betrouwbare dienstverlening van Bobex."

C. Van de Vel

"Via jullie dienst kreeg ik degelijk en bevoegd advies, waardoor verdere offertes overbodig ware..."

R. vAN Daele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.