Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Databases bedrijven: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabases bedrijven-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aankoop of huur van een database voor een bedrijf in Sint-Eloois-Winkel
Ik wens een database met de e-mail adressen voor een (reeks) newsletters aan technische profielen en logistieke functies binnen industriŽle bedrijven. Eigenlijk alle personen die met intern transport verbonden zijn, en dus interesse hebben in hijstoestellen (onze takels en rolbruggen). De regio is heel Vlaanderen (enkel Nederlandstalig ) .
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Offerte voor database voor een bedrijf in Meise
Graag hadden we lijsten voor ziekenhuizen, datacenters, en rusthuizen. Hiervan hadden we graag de technische verantwoordelijken gecontacteerd. Vooral datacenters. Onze doelgroep is heel BelgiŽ, dus 2 talen op nationaal niveau.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database kopen voor een bedrijf in Sint-Niklaas
We hebben een webshop met alle nieuwe soorten ledlampen. We wensen mensen per email te contacteren. Graag een database te kopen of te huren met van email adressen van particulieren. Dit voor het Vlaams sprekende lands gedeelte
Aankoop of huur van database
Brussel
Database voor een bedrijf in Brussel
Graag een lijst van bedrijfsrevisoren, accountants, boekhouders enz. Voor eenmalig gebruik. We hebben geen geen commercieel doeleinden. (uitnodiging studiedag)
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database huren of kopen voor een farmaceutisch bedrijf in Sint-Niklaas
Database van alle ziekenhuizen en rusthuizen in BelgiŽ, zowel Franstalig als Nederlandstalig, met volgende gegevens: adres, tel, aantal bedden, lijst met geneesheren-specialisten die er werkzaam zijn per afdeling met hun telefoonnummer en e-mailadres.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerte voor het vergaren van prospects
We zijn op dit moment verschillende mogelijkheden aan het overlopen voor het vergaren van prospects. De doelgroep is in de eerste plaats Horeca. Door het enorme verloop van zaakvoerders in die branche, is het belangrijk met recente gegevens te werken. Ik zou al eens graag een prijs krijgen voor het volgende: Waar: Regio Antwerpen Wat: Restaurants en Brasserie Gegevens: Commerciele bedrijfsnaam + emailadres. Eventueel tel. Nr.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor Brugse uitgeverij
Wij zijn op zoek naar een database voor logopedisten uit de regio West-Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Geschikte database voor e-mailings
Voor een klant ben ik op zoek naar de meest geschikte database voor zijn e-mailings. We zijn daarbij vooral op zoek naar bedrijven in de evenementen-, communicatie- en reclamesector, boekingskantoren voor animatie, bedrijven met een eigen marketingafdeling of -verantwoordelijke, communicatieverantwoordelijken van steden en gemeenten, ... Ik merk op dat het dikwijls moeilijk of onmogelijk is om dat onderscheid te maken in de selectie van e-maildatabases. Wie kan helpen?
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Adressenlijst gemeentes en steden in BelgiŽ
Wij zijn op zoek naar een adressenlijst van alle gemeentes en steden in BelgiŽ. Graag een voorstel. Bedankt.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Adressen van communicanten
Wij zijn op zoek naar de adressen van communicanten voor 2012 voor de regio Westkust (uit de vierhoek Oostende-Diksmuide-Ieper-De Panne).

Databases bedrijven

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, Bobex heeft mij veel opzoekwerk bespaard!"

M. Dhaenens

"Bobex is zeer interessant en werkt efficiŽnt."

W. Baert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.