Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Database updaten call center: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase updaten call center-callcenter (inbound, outbound)

Ontvang nu meerdere offertes: Callcenter (inbound, outbound)Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor outsourcing telefoonservice , bedrijf in Berchem
Beste graag contactnamen ivm outsourcing telefoonservice. Onze klanten zijn bijna allemaal Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Callcenter voor televerkoop voor een bedrijf in Evere
We zijn actief in de media. Op dit moment hebben we een aantal projecten lopen. Onder anderen een project waarmee we via abonnementverkoop bedrijven toegang willen geven tot onze bedrijfsgids. Hiervoor zoeken we een partner
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor afspraakplanning voor een juwelenbedrijf in Antwerpen
We zijn een juwelenbedrijf met een goede naam. We zouden nu graag via een callcenter aan prospectie doen bij bedrijven. Doelgroep is heel BelgiŽ, zowel Franstalig al Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor datacleaning, bedrijf in Kortrijk
het kader van het updaten en cleanen van onze databestanden. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt voor een snelle reactie.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center afsprakenplanning voor een telecombedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben een interne call center. We hadden nu graag de mogelijkheden geweten van externe call centers. We doen aan afsprakenplanning b2b en b2c. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van een callcenter. Ik wens graag een callcenter om B2B afspraken in te plannen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Callcenter voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een callcenter. Ik wil graag afspraken inplannen met bedrijven om thee aan te bieden en toebehoren. Voor particulieren zou ik graag telesales of iets in die richting willen. Bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik heb een reinigingsproduct dat ik wil aanbieden aan bedrijven en particulieren. Nu wil ik graag informatie over wat beter zou zijn. Afspraken inplannen of directe telefonische verkoop. Graag een offerte van een callcenter.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Afsprakenplanning B2C voor een bedrijf in Antwerpen.
Wij zitten in de vastgoed. We zouden graag een offerte willen ontvangen van een callcenter. De bedoeling is om afspraken te nemen met particulieren. We hebben nog geen ervaring met callcenters, dus geen idee wat voor budget er voor over moet zijn.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center B2B afsprakenplanning voor een uitgeverij in Antwerpen.
Wij zijn een uitgeverij met Nederlandstalige boeken. We zijn op zoek naar een call center die afspraken wil gaan inplannen voor onze vertegenwoordigers. De bedoel is eigen om relatiegeschenken aan te kunnen bieden aan bedrijven. Ze moeten allemaal Nederlandstalig zijn. Graag een offerte van een callcenter afsprakenplanning. Bij voorbaat dank.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Call center voor een bedrijf in Brussel.
We hebben in het verleden al met enkele call centers gewerkt voor afsprakenplanning. Nu willen we kijken wat andere call centers kunnen bieden. Het betreft callcenter B2B. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center voor vereniging in Antwerpen.
Wij zijn op zoek naar fondswerving. Ik ben op zoek naar een callcenter die contact opneemt met personen uit vrije beroepen. Graag een offerte van een call center. Bij voorbaat dank.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een immobilien in Brugge.
Ik wil graag een offerte ontvangen van afsprakenplanning van een call center. De afspraken zullen B2C zijn. Het is te zien wat de call centers kunnen aanbieden om te kunnen bepalen welk budget ik er voor over zal hebben. Bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een callcenter. Het gaat om outbound gesprekken. Afspraken planning, creeŽren van leads. Het zal om B2B afspraken gaan.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center outbound voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Wij zitten in de elektrotechniek en verlichting. Ik wil graag een vrijblijvende offerte van een call center outbound. Het gaat om afsprakenplanning B2B. Alvast bedankt.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor televerkoop voor schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaandern
Ik heb ene schoonmaakbedrijf en ben nu op zoek naar ene callcenter om rond te bellen voor offertes bij particulieren en bedrijven, aan budget dacht ik tussen de 1000-2000 Ä
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter voor afsrpaakplanning en prospectie, berdijf in Vlaams Brabant.
De doelgroep zijn vooral bedrijven, KMO's, die voor hun zaken moeten reizen. het adres is A. Biesmanslaan 20/1 ,1560 Hoeilaart.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Offerteaanvraag updaten van adressenbestanden of datacleaning voor een bedrijf in Brussel.
Graag willen we vragen of het mogelijk is om een telefoonlijst van circa 1600 winkelpunten (telecomcentra) te updaten met de juiste telefoonnummers en e-mailadressen. Er zijn daarbij reeds heel wat gegevens ingevuld en 1600 is louter een richtcijfer, zijnde het maximale aantal winkelpunten dat mogelijk zou moeten worden aangepast. Er zijn daarbij enkele fasen die moeten worden doorlopen: 1. Aanvullen van de telefoonnummers en mailadressen in een bestaande Excel-lijst 2. Surfen naar de verschillende links om te kijken of deze adressen reeds staan opgenomen in de bestaande database en of deze gegevens nog kloppen. 3. Er zijn 6 extra lijsten die ook zouden moeten worden overlopen om te kijken of ze zijn opgenomen in de globale overzichtslijst. Kan u mij allereerst een kostenraming geven van deze opdracht? Het is ook mogelijk om deze fasen stap voor stap af te handelen waarbij na de eerste fase kan worden bekeken hoe de stand van zaken is? Hartelijk dank voor uw offerte!

Database updaten call center

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Eenvoudig, goed, correct."

K. Van Doorsselaere

"De contactpersoon van Bobex heeft mij verschillende keren proberen te bereiken, wat uiteindelij..."

E. Fonteyne


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.