Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Database kopen: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase kopen-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand voor een bedrijf in Hasselt
Specifieke sectoren: architecten, bouwbedrijven, schilders, schildersbedrijven, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, ... Er bestaat de mogelijkheid dat er nog een of twee sectoren bijkomen later. Dit mag een nationale database zijn, dus zowel , Franstalig als Nederlandstalig. Graag bij de aankoopofferte van de database ook de verdere informatie over hoe deze database tot stand word gebracht en wat de precieze oprijs zou zijn als we hier bepaalde sectoren aan wensen toe te voegen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database provincie en stad
Ik ben op zoek naar een database voor de regio West-Vlaanderen of een bepaalde stad in West-Vlaanderen, om zelf telefonische prospectie te doen. Bedankt voor uw offerte indien mogelijk voor de provincie, en ook voor ťťn stad.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Particulieren uit Vlaanderen
Beste, ik zou graag de prijs ontvangen voor een database met particulieren uit Vlaanderen die geboren zijn tussen 1957 en 1973 en een minimum netto-inkomen hebben van 2500 euro.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Mullem
Eind maart begin april houden we een megaverkoop van fietsen. Dit zal dit jaar de enigste zijn omdat wij uit onze depot moeten verhuizen. Om zoveel mogelijk klanten uit te nodigen hadden we graag e-mailadressen gehad van particulieren uit Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Vlaams-Brabant. Dit mogen zowel Franstalige als Nederlandstalige particulieren zijn.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database met e-mailadressen
E-mailadressen die juist getrieerd zijn op aantal werknemers, bedrijfsactiviteit, verantwoordelijke persoon, lokatie voor B2B. Adressen in BelgiŽ, Noord Frankrijk en Duitsland (Ruhrgebied).
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag Database voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We wensen graag adressen van mensen met een bouwvergunning of mensen die net grond gekocht hebben. Het liefst Oost en West vlaanderen
Adressenbestand
Geen regioOfferteaanvraag database voor een callcenter in Everberg.
Graag een offerte te ontvangen van een database. Wij zijn op zoek naar een adressenbestand van particulieren met het liefst GSM-nummers. De database wensen we aan te kopen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerteaanvraag database voor een webshop in Grobbendonk.
We hebben een webshop met verschillende producten. We wensen mensen per email te contacteren. Graag een database te kopen met van email adressen van particulieren.

Database kopen

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeker tevreden. Ik zal Bobex opnieuw contacteren als ik andere zaken nodig heb."

C. Duverger

"Zeer nuttige en efficiŽnte service, waarvoor dank."

J. Beckers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.