Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Database gezocht: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase gezocht-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Aartselaar
We zoeken een database voor ons bedrijf. Wij zijn groot en kleinhandel in alles van LED verlichting, graag vanalle KMO's, éénmanszaken, dergelijke.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een zaak te Zwijnaarde
Ik zoek gegevens van Belgische tandartsen, we zijn een farmabedrijf en we hebben een nieuw product.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aankoop van database voor bedrijf in Holsbeek
Graag ontvang ik offertes voor het aankoop van databasebestanden. Ik ben op zoek naar bedrijven regio Brabant en regio Limburg. Wij verkopen verlichtingen aan bedrijven. Hartelijk dank voor het contact.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoopofferte voor een database voor een bedrijf in Deurne
We zijn actief in het leveren van tankinstallaties voor bedrijven. Deze database zal dan ook gericht moeten zijn voor bedrijven met een wagenpark. Dit kan interessant zijn vanaf 2 voertuigen , afhankelijk hoeveel er getankt wordt. Dit mag een Nationale Belgische database zijn, zowel Frans als Nederlandstalig.
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand voor een bedrijf in Hasselt
Specifieke sectoren: architecten, bouwbedrijven, schilders, schildersbedrijven, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, ... Er bestaat de mogelijkheid dat er nog een of twee sectoren bijkomen later. Dit mag een nationale database zijn, dus zowel , Franstalig als Nederlandstalig. Graag bij de aankoopofferte van de database ook de verdere informatie over hoe deze database tot stand word gebracht en wat de precieze oprijs zou zijn als we hier bepaalde sectoren aan wensen toe te voegen.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Particulieren uit Vlaanderen
Beste, ik zou graag de prijs ontvangen voor een database met particulieren uit Vlaanderen die geboren zijn tussen 1957 en 1973 en een minimum netto-inkomen hebben van 2500 euro.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Mullem
Eind maart begin april houden we een megaverkoop van fietsen. Dit zal dit jaar de enigste zijn omdat wij uit onze depot moeten verhuizen. Om zoveel mogelijk klanten uit te nodigen hadden we graag e-mailadressen gehad van particulieren uit Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Vlaams-Brabant. Dit mogen zowel Franstalige als Nederlandstalige particulieren zijn.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Brugge
Ik doe deze aanvraag voor een actie voor een autorijschool. Ik wens zowel een aankoop als huurofferte. Belangrijke criteria: adres in West-Vlaanderen, liefst regio Brugge en Oostkust, en geboortejaar 1996.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Bornem
Ik ben op zoek naar de meest recente database van alle kinesisten,osteopaten in België, zowel Franstalig en Nederlandstalig.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Putte
We zitten in de interieur. We hadden graag een database willen ontvangen van B2B van onder andere architecten regio Antwerpen. Voor B2C hadden we graag een adressenbestand van particulieren met hoger inkomen ook het liefst regio Antwerpen.
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bouwbedrijf in Lille
Wij zoeken een database met architecten uit regio Antwerpen en Limburg.
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een database ontvangen van bedrijven in België. Eigenlijk willen we dan buitenverlichting aanbieden. Ik zou graag contactpersoon, bedrijfsnaam, mailadressen, taal en sector wensen. Graag een offerte.
Adressenbestand
Limburg
Database voor een bedrijf in Limburg.
Wij zijn op zoek naar theeliefhebbers. Wij leveren namelijk thee en toebehoren. Ik wil graag een offerte ontvangen van adressenbestanden van bedrijven en particulieren. Ik wens aan de hand van de bestanden afspraken te laten afnemen om mijn product aan te bieden. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Aankoop of huur van database
Andere regio's
Databank voor klanten in TL verlichting
Ik ben op zoek naar zelfstandigen / KMO's die veel TL verlichting gebruiken. Graag uw offerte voor een 5.000-tal adressen.
Aankoop of huur van database
Limburg
E-mailadressen consumenten met kinderen
Wij zijn op zoek naar e-mailadressen van consumenten met kinderen tussen de 1 en 15 jaar. Regio : Antwerpen, Oost en West-Vlaanderen. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor bedrijf in Zwijnaarde
Voor mijn studiebureau voor brandveiligheid heb ik interesse in de huur en aankoopprijzen van een database in de bouwsector, met name van aannemers en architecten. Bedankt voor de snelle reactie.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor transportbedrijf, Gent
Wij zijn een transportbedrijf die passagiers van vliegvelden naar hun woonplaats vervoeren. Om onze activiteiten te kunnen bevorderen, zijn wij op zoek naar gegevens van aankomende passagiers op vliegvelden van Zaventem, Charleroi en Schiphol. Graag uw reactie.
Aankoop of huur van database
Namen
Database voor firma in Floreffe
Database van recent toegekende bouwvergunningen in Vlaanderen en Brussels gewest.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor bedrijf in De Panne
Bedrijven tussen 20 en 200 werknemers, waarvan alleen het e-mail adres van de directeur. Geen algemeen e-mail adres type info@.. Voor mailings om onze concsultancy diensten aan te prijzen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor opkomend bedrijf te Moorsele
Ik wil graag jongeren tussen 20 en 25 jaar bereiken als mogelijke werknemers voor mijn bedfrijf. Werkomschrijving: arbeidsbemiddeling
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database met emailadressen
Database met emailadressen van architecten en interieurarchitecten in Vlaanderen per postcode.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database aannemers van België
Wij zijn op zoek naar een database met daarin vermeld, aannemers van België met telefoonnummer en e-mailadres. Kunnen jullie ons hierbij helpen? Alvast bedankt.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Huur database communicanten 2012
Ik had graag een prijsofferte gehad inzake adressen van communicanten voor het jaar 2012. Dit zowel voor de eerste communie als de plechtige communie. De volgende postnummers komen in aanmerking tot onze keuze: B-1730-1760-1770-9200-9260-9280-9300-9308-9310-9320-9340- B-9400-9401-9420-9470-9473-1740-9230
Adressenbestand
Andere regio's
Huren database architecten en binnenhuisarchitecten Vlaanderen
Ik heb een e-mail-adressenbestand nodig van zoveel mogelijk architecten en binnenhuisarchitecten in Vlaanderen. Wij lanceren eind september een nieuw design radiatormerk en hadden graag de architecten hiervan op de hoogte gebracht. Zij mogen tevens replyen om een gratis brochure in de bus te krijgen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database schilders, bouwbedrijven en schrijnwerkers
Ik ben op zoek naar e-mailadressen en andere contactgegevens van schilders, bouwbedrijven en schrijnwerkers.

Database gezocht

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden van de Bobex diensten."

M. De Vos

"Wij gebruiken Bobex voor al onze indirecte aankopen, wij zijn al heel lang héél tevreden over B..."

P. Billiet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.