Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Database: Ontvang snel meerdere gratis offertesDatabase-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
database voor een bedrijf in Zwijnaarde
Ik ben op zoek naar een database voor bedrijven van meer dan 100 medewerkers die overwegend bedienden. Dit voor heel Nederlandstalige Vlaanderen. Er is nog niet beslist of we deze mensen per mail of telefonisch zullen contacteren.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aanvraag Aankoop of huur van database te Schoten
Wij zoeken offertes voor de aankoop of huur van een database. Wij zijn actief in het geven van trainingen (in heel Antwerpen), de database betreft vooral management.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Gent
We zijn actief in de IT, voornamelijk bouw en vastgoedsector. Voor deze sector zoeken we nu ook een database voor zowel call als mailingsacties. Regio is Nederland, Vlaanderen en Brussel.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aanvraag Aankoop of huur van database te Borgerhout
Graag ontvangen wij offertes voor de huur of aankoop van een database. De doelgroep bestaat uit bedrijven (B2B). Wij zijn een vertaalbureau en het doel van de campagne is publiciteit. Wij zijn actief in heel Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Evergem
We zoeken een database voor de regio groot Gent. De doelgroep bestaat uit de koerierdiensten, ophaling van bloedstalen en dergelijke, verzorging aan huis, dokters, deurwaarders en alles met architecten. Wijzelf zijn actief in de mobiele sector, meer bepaald scooters. Dit is voor een mailingsactie.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database voor een bedrijf in Heusden-Zolder
We zijn op zoek naar een database voor mailingactie . We wensen ons wel enkel te beperken tot onze gemeente en de omliggende gemeentes. Ook kmo's en zelfstandige. We zijn actief in Delicatessen .
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Arendonk
adressen eigenaars tweede verblijf/ vakantiewoning. Dit is voor mailingsactie voor een bedrijf. We zijn vooral actief in provincie Antwerpen. Dit bedrijf is actief in de it sector .
Aankoop of huur van database
Antwerpen
database voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is een database voor mailingsactie. Onze bedrijven uit kmo's van 5-200 medewerkers/ toestellen. We zijn vooral actief in Vlaanderen en Brussel, Niet in west Vlaanderen. Enkel Nederlandstalige mensen.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aankoop of huur van database in de regio van Vlaams Brabant
We hebben een website www.nobeautylimits.com die cosmeticaproducten op natuurlijke basis verkoopt. We zijn op zoek naar potentiële klanten in de doelgroep: vrouwen tussen de 30 en 55 jaar met een gemiddeld tot hoog inkomen.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Turnhout
Ik zoek een database met e-mailadressen van HR-managers van grote en middelgrote bedrijven in Vlaanderen, om te kopen of te huren.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in roeselare
Ik ben op zoek naar een database van kappers , zonebank centra's en schoonmaakcentra's. In totaal 1500 adressen in totaal . Regio Oost en West Vlaanderen. Dit is voor een schrijfactie .
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Dendermonde
Ik wens bedrijven te contacteren in Vlaanderen. We zijn actief in inkt en toners . We wensen nu een mailingsactie door te voeren voor verschillende bedrijven ook kmo's en zelfstandige. Hiervoor zochten we nu een database
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Antwerpen
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken) Beste Ik ben op zoek naar een database met bedrijfsnaam, email, belangrijke contactpersonen van alle bedrijven in de regio Antwerpen 2000. Wij zijn een horecazaak en zoeken een database met mailadressen om een direct mail te sturen om meetingformules op maat te mailen naar bedrijven nabij ons.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aanvraag Aankoop of huur van database te Kortrijk
Graag wensen wij offertes te ontvangen voor de huur/aankoop van een database. De doelgroep bestaat uit scholen. Wij zijn een firma die brandvrije raamdecoratie plaatst in zorgcentra en scholen, en wij zijn binnen heel België actief.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aanvraag Aankoop of huur van database te Jabbeke
Wij zoeken offertes voor de huur/aankoop van een database. De doelgroep bestaat uit artsen, en het doel van de campagne is een E-mailing doen naar deze artsen met de bedoeling om medisch materiaal aan te bieden. Wij zijn actief binnen Benelux.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aanvraag Aankoop of huur van database te Neerlinter
Wij zoeken offertes voor het aankopen of huren van een database. De doelgroep bestaat uit bedrijven en het doel is om werknemers uit te nodigen om in ons restaurant te eten. Wij zijn actief in Neerlinter, maar dit gebied mag uitgebreid worden.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
callcenter voor een bedrijf in Zandbergen
Ik ben actief als zelfstandige vertegenwoordiger van telecom. Ik wens kleine zelfstandige en eventueel particulieren te contacteren van over heel Oost-Vlaanderen. Ik kan zelf de database voorzien voor deze doelgroep.
Aankoop of huur van database
Brussel
Aanvraag Aankoop of huur van database te Bruxelles
Wij zoeken een offerte voor de huur of aankoop van een database. Wij zijn actief in telemarketing, en de doelgroep bestaat uit bedrijven en particulieren. Het doel van de campagne is het ter beschikking stellen van deze database aan ons cliënteel. Wij zijn hoofdzakelijk actief in heel België, maar hebben ook vestigingen in Frankrijk en Duitsland.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aanvraag Aankoop of huur van database te Berteml
Wij wensen prijsoffertes te ontvangen voor de aankoop of huur van een database. Wij bieden bouwgronden en vastgoed aan in België en Zuid-Frankrijk. Wij hebben een eigen klantenbestand en zoeken ook wel investeerders.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor bedrijf in Kapellen
Ik had graag een offerte ontvangen voor een database met particulieren uit Vlaanderen die eigenaar zijn van honden en katten. Ik denk bijvoorbeeld aan databanken van dierenspeciaalzaken, hondenscholen, enz...
Aankoop of huur van database
Groothertogdom Luxemburg
Haut revenus au Grand Duché de Luxembourg
Nous aurions besoin d'une base de données des plus hauts salaires au Luxembourg mais aussi des professions suivantes. Magistrats - Avocats - Notaires - Huissiers - Experts Judiciaires - Chefs d'entreprise - Médecins - Dentistes - Chirurgiens - Architectes - Hôtels de Luxe - Gestionnaires de fortune - Fonds de pension - Fonds d'investissements - Directeurs de banques - Fiduciaires. Merci de me remettre votre devis en ligne. Cordialement.
Aankoop of huur van database
Namen
Demande de devis pour l'achat ou la location d'une base de donnée
Nous sommes un rassemblement d'entreprises reconnu par la région wallonne faisant la promotion de l'écoconstruction. Nous employons actuellement 4 personnes. Nous souhaiterions acheter ou louer (tout dépendra du prix!)une base de données reprenant tous les architectes de Belgique. Pourriez-vous nous communiquer plus amples informations à ce propos. Merci de me soumettre un devis détaillé concernant l'achat ou la location de ce genre de base de données. Merci
Aankoop of huur van database
Henegouwen
Thérapeutes, centre de bien êtr et professionnel de la santé situés en Wallonie
Je recherche une base de données des thérapeutes, centre de bien-être, professionnel de la santé (kiné, ostéopathes,etc ) situés en Wallonie. Bien à vous.
Aankoop of huur van database
Geen regioBase de données Belgique francophone
Recherchons une base de données Belgique francophone (RH en entreprises, service public), consultants RH, cabinets RH, organismes de formations. Pour plus amples informations, n'hésitez pas à nous contacter. Cordialement.
Aankoop of huur van database
Brussel
Location base de données B2C pour SA à Bruxelles
Nous recherchons une base de données comprenant des adresses e-mail de femmes qui sont avant tout des mamans ayant des enfants âgés de 3 à 10 ans. Merci d'avance.

Database

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was interessant omdat alles vrij snel ging, de offertes en de verdere afhandeling."

"Goede service, het aanbieden van firma's is prachtig. Er zal altijd wel een firma bij zijn die ..."

R. VAN CALSTEREN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.