Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Dakpannen: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakpannen-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Kinrooi
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, er zit al 30 jaar oude glawsol (moet weg), opp. 90m≤, huis van 1985. Ook zoldervloeriso mag in offerte.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik zou het dak van mijn woning die ik verhuur willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak en dampfolie, opp. 45-50m≤.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Meerhout
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 120m≤, huis van 1984.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Stekene
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, dat +/- 90m≤ in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.Onder ons dak bevindt zich een zolder waar men in het midden kan rechtstaan.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Nijlen
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 80m≤, bouwjaar 1955.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Hoevenen
Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 100m≤, rijhuis van 1981.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Malle
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak, waarop zich dakpannen bevinden. Ons dak meet +/- 180m≤ in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Het dak heeft wel een houten gebinte.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Boekhoute
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen. Wij kennen het dakoppervlak niet precies, en hebben hierop geen dakvensters/dakkapellen. Onder het dak bevinden zich kamers.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Gentbrugge
Wij zoeken offertes voor oor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen dat +/- 20m≤ in oppervlak meet. Wij hebben hier geen dakvensters of dakkapellen op. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Ontmossen van daken
Antwerpen
Ontmossen van een dak in Lille
Als eigenaar van de woning zoek ik een dakontmosser. Het is een vrijstaande woning met Leien. Het dak is zeker 40 jaar oud en nog nooit ontmost geweest.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag ontmossen van daken te Zellik
Graag ontvangern wij offertes voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak (wij kennen de grootte hiervan niet precies). Het is een dak met dakpannen, zonder dakvensters/dakkapellen. Wij hebben dit dak vorig jaar zelf gereinigd .
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant dak in de regio Wommelgem
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Via buitenkant, hellend dak met dakpannen en ťťn velux, geen onderdak. Opp. 70-80m≤, rijhuis van 1955.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Waregem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, en hierop bevindt zich 1 dakvenster. Ons dak meet +/- 90m≤, en wij verbruiken 4500kW/jaar met 3 personen. Het dak is goed georiŽnteerd, wij zijn ook eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag Dakisolatie te Genk
Graag ontvangen wij offertes voor dakisolatie. W
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Temse
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, maar kennen de grootte niet precies. Op ons dak bevinden zich 2 dakvensters, en onder het dak hebben wij een volwaardige zolder. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Het oppervlakte van het dak is rond de 100m2. De dakbedekking is pannen. We verbruiken 4500khw per jaar.
Ontmossen van daken
Oost-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Velzeke
Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met romeinse pannen zonder velux, opp. rond de 200m≤, nog nooit ontmost. Bouwjaar huis 2009.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Herzele
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen dat +/- 60m≤ in oppervlakte meet. Op ons dak bevinden zich geen dakvensters/dakkapellen. Ons verbruik bedraagt 5300kW/jaar, wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Heul
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning (bouwjaar jaren '50) en hebben een hellend dak met dakpannen. Hieronder bevinden zich kamers. Het dak meet ruw geschat 80m≤ in oppervlakte, en hierin bevinden zich 2 velux ramen.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag Dakisolatie te Mol
Wij zijn op zoek naar offertes voor Dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, en hieronder bevindt zich een volwaardige zolder. Ons dak meet 70m≤ en hierop bevinden zich ook 7 dakvensters. Wij zijn eigenaars van deze woning, dat in de jaren '80 werd gebouwd.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Mol
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met dakpannen. Ons dak meet +/- 70m≤ in oppervlakte, en hierop bevinden zich 7 dakvensters. Ons dak is goed georiŽnteerd en wij hebben een normaal verbruik van 1 persoon.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag Dakisolatie te Kapellen
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met kleine dakpannen, en op ons dak bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Onder ons dak bevindt zich een volwaardige zolder, en wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1996 gebouwd werd. Het dakoppervlak kennen wij niet precies.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Bever
Wij zijn op zoek naar offertes voor het reinigen van daken, wij hebben een hellend dak met dakpannen. Wij zijn eigenaar van de woning (met bouwjaar 1995), en het dak werd nog nooit gereinigd.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
offerte dakisolatie in Izegem
Het gaat om een appartement onder het dak in een gebouw dat dateert van 1936. Het is een oppervlakte van rond de 90m2. In elke kant (twee) van het dak zitten twee kleine ramen. Het dak bestaat uit dakpannen. Het onderdak zijn miserietplaten. De ruimte tussen dak en platen moet dus geÔsoleerd worden. Het is een volwaardige zolder. Het materiaal valt nog te bekijken.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Gavere
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen (+/- 50m≤, geen dakvensters/dakkapellen). Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. De woning (waarvan wij eigenaar zijn) werd in 1985/1986 gebouwd.

Dakpannen

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ja, ik ben zeker tevreden. Ik kreeg een snelle reactie en direct contact met Kamo voor een afsp..."

S. Temmerman

"Ik ben tevreden. Heb relatief snel respons gehad op mijn vraag."

K. Hindryckx


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.