Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Dakpannen: Ontvang snel meerdere gratis offertesDakpannen-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Desselgem
Graag wil ik ons dak van de woning laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. rond de 100m, huis van 1978.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Eeklo
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak dat bedekt is met dakpannen. Onder het dak hebben wij een kleine zolder. Ons dak meet maximaal 100m in oppervlak, en hierin hebben wij 1 dakkapel.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Dentergem
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. +70m, halfopen huis van 1952.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Linden
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak van max. 100m. Ons dak is nog nooit ontmosd geweest en de woonst is 40jaar oud. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Zellik
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak van max. 100m. Het dak werd nog nooit ontmosd en de woning werd in de jaren '70 gebouwd.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Sint-Pieters-Leeuw
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet +/-100m en is nog nooit ontmosd geweest. Wij zijn eigenaars van deze 20jaar oude woning.
Ontmossen van daken
Vlaams Brabant
Aanvraag Ontmossen van daken te Gooik
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend pannendak (dakpannen) met 3 dakvensters,, en dit dak is reeds ontmosd geweest door onz. De woning dateert van 1987 en wij zijn hier eigenaars van.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Schelle
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +80m, bouwjaar 1954.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Gits
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak (dakpannen) met 4 dakramen. Wij kennen de grootte van dit dak niet precies. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Gullegem
Graag ontvangen wij offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak dat +/- 100m in oppervlak meet. Wij hebben 1 dakraam en onder ons dak hebben wij een zolder. Wij zijn eigenaars van deze woning, dat gebouwd werd in 1972.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Vlamertinge
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak dat +/- 80m in oppervlak meet. Hierop bevindt zich een dakraam. Er is wel een onderdak aanwezig. De woning is meer dan 50jaar oud, en wij zijn eigenaars van deze woning.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Westerlo
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak zonder dakvensters of dakkapellen. Ons dak meet 60m in oppervlak, en hieronder bevindt zich een volwaardige zolder. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Meerle
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +70m, bouwjaar rond 1960. Ook voor een andere woning(vlakbij) kan dit een offerte gemaakt worden.
Isolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag dakisolatie te Lauwe
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Wij kennen de grootte niet precies, en onder het dak bevindt zich een zolder. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag dakisolatie te Overpelt
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend dak. Wij hebben dakpannen op dit dak, dat 70 tot 100m in oppervlak meet. Onder het dak bevinden zich slaapkamers. Onze woning werd in 1993 gebouwd. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning, en wensen het bovenste deel van onze zolder te laten isoleren.
Ontmossen van daken
West-Vlaanderen
Dak ontmossen in de regio Ardooie
Ik wil het dak van mijn prive laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, vrijstaand huis van 1986, opp. 150m.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Kinrooi
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, er zit al 30 jaar oude glawsol (moet weg), opp. 90m, huis van 1985. Ook zoldervloeriso mag in offerte.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik zou het dak van mijn woning die ik verhuur willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak en dampfolie, opp. 45-50m.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Meerhout
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 120m, huis van 1984.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Stekene
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, dat +/- 90m in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.Onder ons dak bevindt zich een zolder waar men in het midden kan rechtstaan.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Nijlen
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 80m, bouwjaar 1955.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Hoevenen
Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 100m, rijhuis van 1981.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Malle
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak, waarop zich dakpannen bevinden. Ons dak meet +/- 180m in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Het dak heeft wel een houten gebinte.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Boekhoute
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen. Wij kennen het dakoppervlak niet precies, en hebben hierop geen dakvensters/dakkapellen. Onder het dak bevinden zich kamers.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Gentbrugge
Wij zoeken offertes voor oor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen dat +/- 20m in oppervlak meet. Wij hebben hier geen dakvensters of dakkapellen op. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.

Dakpannen

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de geleverde service."

B. Olefs

"Zeer tevreden. Ik werd goed geholpen. Ik wist anders niet tot wie ik mij moest wenden voor voch..."

F. Verbeke


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.