Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Contact partner sociaal secretariaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesContact partner sociaal secretariaat-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaalsecretariaat voor de gemeente Zemst
Ik ben het hoof van het personeel van de gemeente gerst. Ik vraag deze offerte op om voor te leggen aan ons schepencollege. Bedoeling is uw prijs te vergelijken met onze huidige leverancier en , indien u een beter aanbod doet, zo snel mogelijk over te schakelen. We hebben momenteel 95 mensen in dienst, zowel arbeiders als bedienenden. Graag een gerichte offerte voor deze situatie.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een restaurant in Deurne
Ik heb momenteel een medewerker in dienst maar ben op zoek naar een tweede medewerker. Vandaar dat we ook graag even een contact en offerte hadden verkregen van een sociaal secretariaat ivm loonberekening.
Sociaal secretariaat
Brussel
Offerteaanvraag sociaal secretariaat voor een bedrijf in Brussel.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een sociaal secretariaat. Ik wil 1 werknemer fulltime aannemen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor apotheek te Antwerpen
Wij werken nu met Sd Workx. Ik ontvang graag en offerte van Partena om een definitieve beslissing te kunnen nemen of we overstappen. Wanneer is de volgende periode dat er kan veranderd worden van sociaal secretariaat?
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor kinderdagverblijf
Wij werken momenteel met Acerta maar zouden graag willen vergelijken indien er iets beter is. Graag uw offerte met zaken over loonberekening, sociale documenten en outsourcing HR Support. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Maandelijkse loonbereking
Sociaal secretariaat voor: maandelijkse loonberekening ; administrative behandeling, bijkomende kosten voor wergever en loonwerker alsook fiscale aangiften. Bedankt.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat
Wij werken momenteel met Acerta maar graag zouden we eens willen vergelijken indien er ergens iets beter is. Graag wat informatie over loonberekening alsook sociale documenten. Promo 2: geen opzegging. Alvast bedankt. PS: Ook graag info omtrent outsourcing HR Support.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Graag een sociaal secretariaat voor 3 vennootschappen. Ik had graag de tarieven ontvangen voor loonbeheer voor een 13-tal werknemers. Promo 2: geen opzeg! Alvast bedankt voor uw informatie.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Vergelijking sociaal secretariaat
Ik ben geneesheer en mijn praktijk wordt als een BVBA beschouwd. Graag zou ik eens willen weten wat jullie aanbieden zodat ik dat even kan vergelijken met mijn huidige secretariaat. Ik heb 1 bediende (secretaresse), zij werkt deeltijds. Alvast bedankt voor uw informatie. (Geen opzeg: promo 2).
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat
Wij werken momenteel met SD Worx, over het algemeen zijn we daar tevreden van maar toch zouden we graag eens prijs/kwaliteit willen vergelijken. Graag een sociaal secretariaat voor loonberekening, sociale documenten, fiscale aangiftes, e.d. Alvast bedankt voor uw informatie.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Bedrijf ontevreden van huidige partner zoekt informatie en offerte ander sociaal secretariaat
Wij zijn nu bij het sociaal bureau van Westerlo aangesloten. Ik ben echter niet 100% tevreden van hun diensten, nogal weinig begeleiding en informatie, en ook niet doorzichtig hoe zij werken. Ik heb een bediende verkoopster in dienst en keer ook mezelf een loon uit. Graag contact met een ander sociaal secretariaat en een offerte om zodoende het aanbod te vergelijken.
Sociaal secretariaat
Limburg
Vergelijken van diensten en prijzen sociaal secretariaat, offerte en informatie loonverwerking
Ik wens de diensten van mijn huidige partner met die van Partena te vergelijken, graag een offerte en informatie bezorgen aub
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Contact en offerte sociaal secretariaat voor loonbeheer en aangifte zelfstandige
ik keer mezelf als zaakvoerder een loon uit, en moet 3-maandelijks een aangifte sociaal secr / voorafbetaling doen. Graag contact leverancier om dit uit te besteden
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact en offerte voor loonadministratie via sociaal secretariaat
Wij hebben een zaak in de transport, een bvba en ik zelf zou moeten een vast loon uit de bvba halen en ik heb daarnaast nog 1 werknemer in dienst ook. Ik werk nog niet met een sociaal secretariaat op dit moment. Graag contact voor informatie en een offerte
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaatsdiensten voor opstartend zelfstandige
Beste, ik wil als zelfstandig consultant algemeen bedrijfsadvies starten. En ook een administratieve werknemer indienst nemen. Wat is het aanbod van een sociaal secretariaat, op welke vlakken en aan welke kostprijs kunnen zij mij hierin begeleiden.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Informatie Partena ter vergelijking met Acerta wat betreft loonsberekening en sociale documenten
Informatie over jullie systeem voor loonberekening - sociale documenten. Momenteel ben ik aangesloten bij Acerta, maar een overstap is nooit uitgesloten indien interessant voorstel.
Sociaal secretariaat
Limburg
Klant van Groep S wenst contact en offerte van Partena om hun diensten te vergelijken
Ik run een bvba op 'n "waakvlammetje", omdat ik gepensioneerd, onbezoldigd zaakvoerder ben en de zaak wil overlaten. Ik heb momenteel één langdurig zieke werknemer in dienst. Mijn vraag: wat zijn de dossier-beheerskosten, inclusief de maandelijkse nul-loon aangiften voor die ene werknemer bij jullie? Momenteel zit ik bij Groep S maar die rekenen nogal veel aan vind ik enkel voor dit dossiertje. P.S. Na overname vd zaak zal er uiteraard meer personeel aangeworven worden.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Manier van werken en prijsofferte Groep S vergelijken met Partena
Vergelijken sociaal secretariaat voor berekening lonen, op dit moment werken we met Groep S, ik ontvang graag info en een offerte van een ander sociaal secretariaat om deze eens te kunnen vergelijken.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Vergelijken aanbod informatie en offerte Partena met huidig sociaal secretariaat
Dringend informatie om uw aanbod te vergelijken met dat van onze huidige leverancier.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Contact en offerte sociaal secretariaat wegens ontevredenheid huidige partner
Ik ben de enige werknemer van een Nederlands bedrijf. Momenteel werk ik onder PC 207, zonder de daaraan verbonden voordelen te krijgen. (via randstad) Mijn werkgever zoekt nu een partner om een degelijk beheer uit te voeren. Graag contact en offerte voor loonbeheer.

Contact partner sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima in gebruik, zeer snel antwoord."

M. De Coninck

"Zeer tevreden. Goeie keuze met verscheidenheid aan leveranciers met elk hun eigen product."

K. Van Oost


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.