Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Coca cola automaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesCoca cola automaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaten voor een bedrijf in Erembodegem
We maken momenteel gebruik van een plaatselijke centrale die ons frisdrank levert in koelkasten. We wensen graag een prijsvergelijking door te voeren met Cola automaten. We zijn in totaal met zo'n 400 mensen. Graag had ik een prijsofferte en advies verkregen over wat u de beste oplossing lijkt qua verdeling.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat
Wij halen nu onze drank bij de kruidenier iets verderop. Dit wordt door onze baas betaald, maar dit begint iets te duur uit te vallen, dus hadden we graag eens gekeken wat de mogelijkheden zijn van een automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
frisdrankenautomaat voor een wooncenterum in Oost-Vlaanderen
Ik baat een wooncentrum uit en zou graag in de gang een frisdrankautomaat zetten omdat hier veel vraag naar is. Op dit moment hebben we 37 bewoners die regelmatig bezoek ontvangen. Ik wil beginnen met een automaat en indien nodig nog een tweede erbij plaatsen.
Koude drankautomaat
Limburg
frisdrankenautomaat voor aannemer is Limburg
De drankenautomaat is een intitatief voor de arbeiders. Zo kunnen ze voor ze naar de werf vertrekken of als ze terug komen iets te drinken nemen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een frisdrankenautomaat plaatsen voor onze firma in Mechelen. We zijn een overheidsinstelling en gaan met 4 panden in 1 pand. Daarbij zullen 100 man op 1 pand zitten. Ik wil een frisdrankenautomaat met een muntinworp en dat het gevuld wordt wanneer het gevuld moet worden.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Te gebruiken vanaf 10 personen. Bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door meer dan 20 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Brussel
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Brussel
We hebben 14 vaste medewerkers en 6 freelancers. We zouden graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen. Maar binnen 3 weken gaan we verhuizen naar Leuven. De frisdrankenautomaat willen we dan ook plaatsen in Leuven. Het gaat om een huurtoestel wat we wensen. Graag een offerte!
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor op een oprit in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een frisdrankenautomaat laten plaatsen op een oprit in onze wijk. Dagelijks passeren er meer dan 10 personen op de fiets. Graag een vrijblijvende offerte.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Onze werkgever haalt normaal gesproken de frisdranken. Nu willen we weten of een frisdrankenautomaat interessanter is. Graag een offerte van een frisdrankenautomaat vanaf 20 man.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat om in een serviceflat te plaatsen
Voor een serviceflat zijn wij op zoek naar een frisdrankautomaat. Bedankt voor uw offerteopgave.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerteaanvraag fridrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg
Wij zijn KMO van plusminus 50 medewerkers waarvan slechts een 5 tot 7 tal dagelijks op bureau. Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een museum in Limburg.
We zijn een museum, dagelijks komer er verschillende scholen met leerlingen en leerkrachten. We wensen een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat met muntinworp.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kringwinkel
Wij zijn een sorteermagazijn van meubelen, huisraad en kledij en hebben continu een 50-tal mensen op onze werkvloer lopen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Frisdrank cooler (frigo)
Vlaams Brabant
Frisdrank ijskast voor een pralinezaak
Ik wil de frisdrank ijskast plaatsen in een praline-zaak waar de mensen ook een drankje kunnen nuttigen of waar men kan langskomen om een blikje te kopen. Wat wens ik er in te zetten: cola, cola light maar ook pepsi max, sprite, fristi, fruitsap, bruiswater, spa reine, melk...
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Wij willen een automaat met Cola, Fanta, Sprite en Spa bruis. Graag een voorstel van prijs. Bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat met onderhoudscontract, Oost Vlaanderen
Een huur/aankoop van een drankenautomaat met onderhoudscontract voor cola, cola-light, fanta en sprite. Bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor refter van gemeentehuis, Limburg
Wij zijn op zoek naar een automaat die in de refter geplaatst wordt zodat de personeelsleden tegen betaling gekoelde dranken kunnen aankopen. Minstens 20 man (binnendienst), afhankelijk van het weer (buitendienst). Graag uw voorstel. Bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor tuinaannemer in Aalst
Wij zouden graag een offerte krijgen voor wat betreft een drankautomaat, dit voor een 10-tal mensen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaten voor diverse vestigingen, Oost-Vlaanderen
4 frisdrankautomaten met full servicecontract om te plaatsen in onze diverse vestigingen. Het aantal personen die gebruik zullen maken van toestellen is afhankelijk van vestiging: 10 tot 19/ 20 tot 49.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat huren of full service, West-Vlaanderen
Wij zouden ons graag eens willen informeren voor een frisdrankautomaat. Graag een offerte voor indien we die zouden huren alsook een andere indien full service. +/- 40 ŗ 50 medewerkers. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor bedrijf in hartje van Haspengouw
Informatie en voorstel drankautomaat coca cola
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Drankautomaat voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik zou het liefst samenwerken met een vaste drankleverancier. Jammer genoeg, kunnen deze de prijzen van de Colruyt nog steeds niet aan. Graag had ik een prijsofferte ontvangen om te zien wat het goedkoopste zou zijn. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor de plaatsing van een frisdrankautomaat
Graag hadden wij meer informatie ontvangen over wat de mogelijkheden zijn. Wij zouden namelijk graag een frisdrankautomaat plaatsen waar personeel en bezoekers gebruik van kunnen maken.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerte automaat voor bedrijf te Herentals
Ik ben gelokaliseerd te Herentals en wens buiten een frisdrankautomaat te plaatsen. In de automaat zou ik graag frisdrank hebben, maar ook snoep en bier. Indien het kan wens ik er ook kranten en GSM-kaarten in te verkopen. Is dit bij u mogelijk? Graag een prijsofferte.

Coca cola automaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was zeer nuttig om via deze site de juiste leveranciers te vinden."

"10 op 10!"

Y. Padron


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.