Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Camerasysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesCamerasysteem-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem al dan niet met camera's. Ik wens deze te gebruiken voor zowel binnen als buitenbewaking. Er is momenteel nog niets voorzien van bedrading of andere voorzieningen en daarom sta ik , n een afspraak ter plaatsen, open voor elk voorstel van beveiligingssysteem. Gelieve wel rekening te houden met een hond die we binnenhuis houden.
Camerabewaking
Antwerpen
Camera voor een horecazaak in Turnhout
Ik heb een horecabedrijf waar ik zelf nogal vaak afwezig ben. Daarom had ik hier graag een camerasysteem geplaatst dat ik via internet kan volgen. Ik heb nogal onregelmatige uren en wens dus pas een afspraak na eerste contact.
Alarmsysteem
Antwerpen
Camerabewaking voor een woning in Hemiksem
Ik wens graag een offerte voor een camerasysteem voor onze woning. Dit is een ingesloten woning dus ik wens een camera vooraan en een aan de tuin te plaatsen. We zijn altijd telefonisch bereikbaar.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerbewaking voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag een camerasysteem dat ik via de computer overal kan volgen. Deze dienen vooral om de voorraad en eventueel personeel te controleren. Over het type en aantal had ik gerekend op uw advies. We zijn tijdens de kantooruren bereikbaar voor een afspraak. Hartelijk dank voor een snelle reactie.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een magazijn in Rumst
Ik wens mijn magazijn te beschermen met een camerasysteem. Graag had ik hiervoor een afspraak gehad met uw leveranciers voor advies over de instalatie Ik wens de installatie nog zeker voor de helft van dit jaar rond te krijgen.

Camerasysteem

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Alles verliep naar wens."

D. Dereere

"Bobex is een interessante aanvulling in de zoektocht naar leveranciers. Niet alle informatie is..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.