Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Call center voor teleprospectie: Ontvang snel meerdere gratis offertesCall center voor teleprospectie-callcenter (inbound, outbound)

Ontvang nu meerdere offertes: Callcenter (inbound, outbound)Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter te Mortsel
We zijn een bedrijf die promotiemateriaal vervaardigd en verkoopt. Wij wensen een actie te starten waarbij jullie naar marketing of logistiekafdeling van grote bedrijven bellen om een afspraak in te boeken voor onze verkoper. Graag had ik een offerte hiervoor verkregen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Prospectie voor een bedrijf in Aalst
De huidige website zal binnenkort veranderen. We zijn een bedrijf dat vooral grote internetopdrachten doet; ook maken wijn mobile app's . onze doelgroep bestaat uit alle bedrijven , zowel Kmo's en grote bedrijven , in Vlaanderen. gelieve geen Franstalige bedrijven te contacteren.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Callcenter voor televerkoop voor een bedrijf in Evere
We zijn actief in de media. Op dit moment hebben we een aantal projecten lopen. Onder anderen een project waarmee we via abonnementverkoop bedrijven toegang willen geven tot onze bedrijfsgids. Hiervoor zoeken we een partner
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor afsrpaakplanning met Franse bedrijven, Antwerpen
Ik heb een bedrijf dat gevestigd is in Nederland . Het is echter niet makkelijk om hier iemand te vinden die onze afspraakplanning met de Franse bedrijven kan verzorgen. Graag had ik daarom uw prijsofferte ontvangen om te zien of het voordeliger is om deze te laten doen door een callcenter dan iemand nieuw ervoor aan te nemen. Goede kennis van het Frans is essentieel
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter voor B2B communicatiebedrijf, Vlaams brabant
Als B2B communicatiebedrijf zijn we op zoek naar een call center, dit voor het vinden van de juiste prospecten en eventueel ook voor het maken van afspraken. Wij hadden een paar jaar geleden ook een database maar sinds een aantal jaren is die wat verouderd. Beschikken jullie over uw eigen databases ? Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Eenvoudig vergroten van onze naamsbekendheid en binnenhalen nieuwe klanten
Wij zijn op zoek naar een bedrijf die ons naamsbekendheid eenvoudig zou kunnen vergroten, alsook het binnenhalen van nieuwe potentiele klanten. We zijn al een stuk verder als de potentiele klant interesse toont en een offerte vraagt. Graag uw prijzen en services. Alvast bedankt.

Call center voor teleprospectie

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Aan de hand van de reacties op mijn aanvraag heb ik nieuwe contacten kunnen leggen. Waarvoor ..."

"Voor herhaling vatbaar"

O. Verstraete


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.