Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Buitensirene: Ontvang snel meerdere gratis offertesBuitensirene-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarm en camerabewaking voor een woning in Oosterzele
Graag contact voor het plaatsen van een alarm en camerabewakingsysteem. Alarm voor een goed 150m≤ oppervlakte en graag 2 camera's, voor en achterzijde van het huis.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Mol
We hebben een alarmsysteem dat er al 13 jaar ligt. Het is voorzien van bekabeling en al. Moet alleen vervangen worden. Graag vrijblijvende offerte.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Bewakingscamera's met sensoren voor een woning in Everberg
Ik had graag de oprit voor de garage van mijn privťwoning beveiligd met sensor die geluid voortbrengt alsook een camera aan de voorkant en voordeur van mijn privťwoning. Ik heb reeds een alarmsysteem voor binnenbewaking. De sirene moet zowel binnen als buiten hoorbaar zijn.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Weverik
Ik verkies een alarm met buiten sirene. Graag had ik verder advies verkregen over welke type alarmsysteem het beste is aangepast aan mijn type woning. Ik ben het gemakkelijkste bereikbaar tijdens de dag.
Alarmsysteem
Brussel
Alarmsysteem voor een woning in Oudergem
bedaard alarmsysteem met: - centrale met telefoonkiezer, zowel voor sensoren met draden als draadloze sensoren - drie bedieningspaneeltjes - 4 sensoren, dual RF/IR, geschikt voor kleine huisdieren - binnensirene - buitensirene, sabotage veilig. Bedrading is reeds aanwezig.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Kaster
Het betreft een gerenoveerde woning waar ik reeds alle bekabeling voorzien heb. Uit te voeren : 9 detectiepunten, centrale, 2 bedieningsklavieren, buitensirene, binnensirene, 2 branddetectoren

Buitensirene

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden! Vlotte service!"

D. Van Damme

"Alles zeer correct verlopen."

I. Meganck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.