Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Buitenmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesBuitenmuurisolatie-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Kortrijk
Voor een woning die wij aan het bouwen zijn zoeken wij een buitenmuurisolatie. De muren staan er al. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60-65 m.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie in Baaigem voor hellend dak
Als eigenaar van een vrijstaande woning in Baaigem van 1960 zoeken we dakisolatie. Onze zolder is toegankelijk. We spreken snel over 90m. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zijgevel vanaf een dak omdat ons dak hoger ligt als dat van de buren. Gevels in cement. De woning is Matriaal en techniek staat nog volledige open.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1944, diepte spouw onbekend(spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. 110m.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een woning van 150 jaar oud. 1 gevel in vrije gevelsteen. 11x11 meter ruw geschat. Werken voor na de zomer .
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie te Lembeek
Wij willen onze muren laten isoleren. Het gaat om een woning voor buitenmuurisolatie. De oppervlakte is ongeveer 200 m. De woning is gebouwd in 1961. Het is een alleenstaande woning.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Tervuren
Ik wens het dak van mijn prive(stuk bijisoleren) te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. +25m, huis van voor 1900. Ook offerte voor buitenmuuriso is mogleijk.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Haaltert
Ik wens een zijgevel te isoleren van een vrijstaande woning. Dit is gebouw van 1973. Gevels in originele gevelsteen. Deze gevel staat terug vrij na het afbreken van de schuur die er tegen staat. +- 100m.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Olsene
Ik zoek een offerte voor Buitenmuurisolatie van een vrijstaande woning. Aan de zijgevel staat een garage die niet gesoleerd dient te worden. Rest van de gevels zijn vrije gevelsteen gebouwd in de jaren 30. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Grobbendonk
Dit is een open bebouwing waarvan ik de 4 gevels wens te isoleren. Woning van de jaren 50 met volle stenen muren met assenblokken. Ik wens te werken met isolatieplaten en steenstrips . Oppervlakte van 260m.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag buitenmuurisolatie te Rumst
Wij zoeken offertes voor buitenmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat begin jaren 1900 werd gebouwd. Betreft +/- 100m oppervlak, en de buitenmuren bestaan uit gevelstenen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Jabbeke
Dit is een halfopen woning in vrije gevelsteen. we wensen de drie gevels vanaf de buitenkant te isoleren. De woning is van eind jaren 60. Er is een spouw aanwezig maar door de rolluiken wensen we daar niet te isoleren. Alles is reeds dubbel beglazing. Werken voor half 2017.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag buitenmuurisolatie te Westmalle
Wij zoeken offertes voor buitenmuurisolatie. Het betreft +/- 130m. Wij zijn eigenaars van deze vrijstaande woning dat 30 jaar oud is. Wij wensen deze buitenmuur met crepi te laten bezetten en wensen eerst een isolatie te laten uitvoeren.
Isolatie
Limburg
Buitenmuurisolatie voor een woning in Leopoldsburg
Ik wens een offerte voor Buitenmuurisolatie . Met buitenplaten en steensrips. In totaal wens ik twee gevels te isoleren, zij en achterkant. Dit is een gelijkvloers appartement.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie te Bertem
De spouwmuren zijn genjecteerd geweest. Hierdoor denken wij dat de spouwdiepte te klein is. Wij willen daarom onze buitenmuren laten isoleren. Het gaat om ongeveer 40-50 m. De woning is gebouwd in 1962 en is alleenstaand.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Boechout
Onze buren hebben een tijdje geleden hun muren afgebroken. Hierdoor hebben wij nu een blote muur. Deze muur zouden wij graag willen isoleren. Het gaat om een muur van ongeveer 34 m. Het bouwjaar is 1932. Het is nu een een halfopen bebouwing.
Buitenmuurisolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor een woning in Keerbergen
Dit is een vrijstaande woning van 1963. De spouw is niet voldoende diep om te op te spuiten. En daarom zoek ik een offerte voor buitenmuurisolatie. +- 100m met de ramen meegeteld. Gevels zijn geschilderd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Berchem
Ik wens gevelwerken voor mijn woning die ik wil gaan verhuren. Rijwoning van voor 1940, enkel achtergevel, misschien nog dit jaar.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken in de regio Aarschot
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Graag bekleding en/of buitenmuuriso, vrijstaand huis van jaren 30, opp. +65m.
Isolatie
Vlaams Brabant
Muurisolatie te Kessel-Lo
Woning gebouwd 100 jaar geleden. We willen de buitenmuren isoleren. De grootte van de muren is ongeveer 248 m. Het is een alleenstaande woning. Wij wensen te isoleren met rotswol
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Balen
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie van een zeer oude vrijstaande woning. Deze gevels zijn momenteel wel geschilderd. Aan een kant van de woning is er ook een vochtprobleem
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Kontich
Dit is voor buitenmuurisolatie van een voorgevel. Woning van 60-70 jaar oud. Momenteel is de gevel bezet met cementbezetting. De oppervlakten is nooit nagemeten.
Isolatie
West-Vlaanderen
Muurisolatie voor een woning in Waregem
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie. De woning is van 1925. Gevels zijn aan de buiten aan een kant originele gevelsteen en aan kant geschilderd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Gent
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van voor jaren 50, graag gevelbekleding voor de voorgevel.
Isolatie
Luik
Isolatie voor een woning in Manderfeld
Dit is een woning met houtskeletbouw. Geen mogelijkheid tot spouwmuurisolatie dus waarschijnlijk buitenmuurisolatie. Woning in crepi. We wensen de noordkant en zuidwestkant te isoleren.

Buitenmuurisolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Toen ik zelf offertes aanvroeg, kreeg ik nergens een antwoord. Via Bobex wel en snel."

F. Vanderlinden

"Is handig om zelf geen leveranciers te moeten zoeken, is zeer vlot verlopen."

I. Coppens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.