Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Buitenmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesBuitenmuurisolatie-gevelrenovatie, gevelwerken

Ontvang nu meerdere offertes: Gevelrenovatie, gevelwerkenOfferte aanvragen-gevelrenovatie, gevelwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Buitenmuurisolatie voor een woning in Leopoldsburg
Ik wens een offerte voor Buitenmuurisolatie . Met buitenplaten en steensrips. In totaal wens ik twee gevels te isoleren, zij en achterkant. Dit is een gelijkvloers appartement.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie te Bertem
De spouwmuren zijn geÔnjecteerd geweest. Hierdoor denken wij dat de spouwdiepte te klein is. Wij willen daarom onze buitenmuren laten isoleren. Het gaat om ongeveer 40-50 m≤. De woning is gebouwd in 1962 en is alleenstaand.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Boechout
Onze buren hebben een tijdje geleden hun muren afgebroken. Hierdoor hebben wij nu een blote muur. Deze muur zouden wij graag willen isoleren. Het gaat om een muur van ongeveer 34 m≤. Het bouwjaar is 1932. Het is nu een een halfopen bebouwing.
Buitenmuurisolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor een woning in Keerbergen
Dit is een vrijstaande woning van 1963. De spouw is niet voldoende diep om te op te spuiten. En daarom zoek ik een offerte voor buitenmuurisolatie. +- 100m≤ met de ramen meegeteld. Gevels zijn geschilderd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Berchem
Ik wens gevelwerken voor mijn woning die ik wil gaan verhuren. Rijwoning van voor 1940, enkel achtergevel, misschien nog dit jaar.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken in de regio Aarschot
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Graag bekleding en/of buitenmuuriso, vrijstaand huis van jaren 30, opp. +65m≤.
Isolatie
Vlaams Brabant
Muurisolatie te Kessel-Lo
Woning gebouwd 100 jaar geleden. We willen de buitenmuren isoleren. De grootte van de muren is ongeveer 248 m≤. Het is een alleenstaande woning. Wij wensen te isoleren met rotswol
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Balen
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie van een zeer oude vrijstaande woning. Deze gevels zijn momenteel wel geschilderd. Aan een kant van de woning is er ook een vochtprobleem
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Kontich
Dit is voor buitenmuurisolatie van een voorgevel. Woning van 60-70 jaar oud. Momenteel is de gevel bezet met cementbezetting. De oppervlakten is nooit nagemeten.
Isolatie
West-Vlaanderen
Muurisolatie voor een woning in Waregem
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie. De woning is van 1925. Gevels zijn aan de buiten aan een kant originele gevelsteen en aan kant geschilderd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Gent
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van voor jaren 50, graag gevelbekleding voor de voorgevel.
Isolatie
Luik
Isolatie voor een woning in Manderfeld
Dit is een woning met houtskeletbouw. Geen mogelijkheid tot spouwmuurisolatie dus waarschijnlijk buitenmuurisolatie. Woning in crepi. We wensen de noordkant en zuidwestkant te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Retie
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie in een woning met spouw. Deze is reeds geÔsoleerd. gevels in vrije gevelsteen, een klein gedeelte met crepi. Ik wens alle 4 de gevels te isoleren.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Limburg
buitenmuurisolatie voor een woning in Ham
Dit is voor buitenmuurisolatie van een halfopen woning. Deze is wel geschilderd. Gevel van begin 1900. Oppervlakte is nooit opgemeten.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Limburg
Gevelrenovatie voor een woning in Halen
Vrijstaande woning. Gevels zijn geschilderd. Deze muren zijn van de jaren 30. De oppervlakte is niet nagemeten. We zoeken een offerte om deze muren isoleren.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Edegem
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie met crepie. Woning van de jaren 60 in vrije gevelsteen. Twee verdiepingen hoog en 7m breed. Dit is rijwoning waarvan ik de achtergevel wens te isoleren. Indien mogelijk wens ik ook een offerte voor de voorgevel bij te plaatsen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Mechelen
Dit is een rijwoning. Hier moeten herstellingswerken gebeuren. Vooral aan de voorkant zullen vermoedelijk de stenen vervangen moeten worden. Achterkant is vermoedelijk de voegen hervoegen. Gevels momenteel in vrije gevelsteen , onderkant en boven ramen bepleisterd. Mogelijk ook plaatsen van buitenmuurisolatie. Gevelbreedte van 4m.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Schoten
Woning van 1974 en een halfopen en naakte baksteen. Ik zou graag ter plaatsen bespreken of we de gevel enkel moeten renoveren en eventueel ook de optie voor buitenmuurisolatie te bekijken.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een appartementsgebouw in Antwerpen
Achtergevel van appartementsgebouw te Antwerpen Zuid. Ik zoek hiervoor een offerte voor gevelrenovatie en isolatie alsook eventueel bekijken van plaatsen brandtrap. 5 verdiepingen hoog en breedte van 7m. Enkel de achtergevel dient bewerkt te worden. Ikzelf ben mede eigenaar en syndicus van het gebouw.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie voor een woning in Herentals
Dit is een woning die ik heb gekocht. Ik zal hier de sletels krijgen in de loop van oktober of eind september. Afspraak is dan ook pas mogelijk. Rijwoning van de jaren 30-40. Volwaardige zolder deels met en deels zonder onderdak. Dakbekleding in dakpannen. Ik wens , indien mogelijk , zowel een offerte voor zoldervloer als dakisolatie. Ook zoek ik een offerte voor buitenmuurisolatie, geen spouw aanwezig. Muren in vrije gevelsteen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelronovatie voor een woning in aalst
Halfopen woning van 58. Gevelsteen geschilderd en momenteel spouwmuur die enkel tegen vocht is behandeld. Ik wens hier graag een offerte voor buitenmuurisolatie. U kan mij op dit nummer contacteren om ter plaatsen de oppervlakte op te meten.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Mariakerken
Ikzelf ben eigenaar. woning van midden jaren 40. We hebben reeds een deel van de woning bijgebouwd maar het grootste deel is nu nog in de orginele gevelsteen die praktisch onbewerkt is. We zoeken een offerte voor buitenmuurisolatie , algemene renovatie en pleisterwerken. Ook zullen sommige delen van de woning gecementeerd moeten worden. In optie wens ik ook de prijs te bekijken voor spouwmuurisolatie. De spouw is zo'n 6-8cm diep. Afspraak is mogelijk na telefonisch contact.

Offerte aanvragen-gevelrenovatie, gevelwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn tevreden, we hebben dankzij Bobex inzicht gekregen in de branche van de zonnepanelen."

M. Busschaert

"Goed systeem om klanten met meerdere leveranciers in contact te brengen."

V. Notterman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.