Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Buitenmuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesBuitenmuur-gevelrenovatie, gevelwerken

Ontvang nu meerdere offertes: Gevelrenovatie, gevelwerkenOfferte aanvragen-gevelrenovatie, gevelwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag buitenmuurisolatie te Rumst
Wij zoeken offertes voor buitenmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat begin jaren 1900 werd gebouwd. Betreft +/- 100mē oppervlak, en de buitenmuren bestaan uit gevelstenen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze buitenmuur, en deze is bovenaan vochtig. Wij zijn eigenaars van de woning.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag buitenmuurisolatie te Westmalle
Wij zoeken offertes voor buitenmuurisolatie. Het betreft +/- 130mē. Wij zijn eigenaars van deze vrijstaande woning dat 30 jaar oud is. Wij wensen deze buitenmuur met crepi te laten bezetten en wensen eerst een isolatie te laten uitvoeren.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Hasselt
Als eigenaar van een halfopen woning van de jaren 70 zoeken wij offertes voor spouwmuurisolatie. We hebben geen idee van de diepte. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Buitenmuurisolatie
Limburg
Buitenmuurisolatie voor in de regio Alken
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Vrijstaand huis van 1964, opp. +150mē, gevels niet bewerkt, woning heeft ook een spouw.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
buitenmuurisolatie te Mol
Wij willen onze buitenmuren laten isoleren. Wij zijn er zeker van om 1 gevel te isoleren, maar twijfelen nog of we de zijgevels ook moeten isoleren. De woning is gebouwd in 1963 en het gaat om een halfopen bebouwing.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Westerlo
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Halfopen bebouwing van 1956, gevels niet bewerkt, opp. +60mē.
Buitenmuurisolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor in de regio Zichem
Ik wens buitenmuurisolatiewerken voor mijn prive. Halfopen bebouwing van 1946, zijgevel, opp. +70mē.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Schimmel binnen, onderkant buitenmuren vooral slaapkamer. Problemen op het gelijkvloers. Op de buitenmuur is het er al redelijk al lang maar sinds enkele weken ook merkbaar op de buitenkant. Woning gebouwd op een plateu.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken in de regio Zaventem
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Vrijstaand huis van 1981, opp. +150mē. opp. Vooral reinigen,herstellen en bekleden, tijdstip ligt aan de planning/offerte.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning te Ronse
Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht), wij zien dat deze muren onderaan vochtig zijn en er is reeds schimmelvorming, wij zijn eigenaars van de woning.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Limburg
Gevelwerken in de regio Ham
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Niet zeker of ik wil laten reinigen of crepiewerken, graag beide in de offerte. Vrijstaand huis van 1963, opp. meer dan 100mē.
Gevelrenovatie, gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Oostende
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. De bestaande gevel moet eraf, isoleren, endaarna terug bekleden(crepie). Rijhuis, enkel de voorgevel, voor volgend jaar ergens mits goede offerte.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelwerken in de regio Mollem
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Halfopen bebouwing, vooral de zijgevel en stuk achteraan, totaal 60cm, nu baksteen met voegen. Nogal poreus, opnieuw uitslijpen/opvoegen. Huis van jaren 60. Tijdstip ligt aan offerte.
Buitenmuurisolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor in de regio Aarschot
Ik zoek buitenmuurisolatie voor mijn privewoning. Halfopen bebouwing van jaren 60, wel renovatie 10 jaar geleden. Opp. bijna 500mē, ik heb een offerte van GNV bepleistering.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie in de regio Lille
Ik wens mijn gevels renoveren van mijn prive. Halfopen bebouwing van jaren 60. Bedoeling is de gevels bekleden. Nu zijn ze wit geschilderd. Geen idee van mē.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Tremelo
1984 als bouwjaar van de vrijstaande woning. Er komt water in de kelder. Er zijn barsten in de muren. Deze kelder is 25mē. Er komt echt water in die op de vloer ligt.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie in de regio Leuven
Ik wens mijn gevels van de woning te renoveren. Een rijwoning van rond WOII. De voegen vallen uit de muren, de bakstenen zien er niet zo goed uit dus crepie kan handig zijn. Opp. 4m breed (en 2 verdiepingen hoog).
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
offerte spouwmuur isolatie in Kortemar
We zijn eigenaar van een woning van 1985. Het is een halfopen bebouwing. De gevels zijn onbewerkt. Ik zou de vrije zijkant (waaraan een carport gebouwd is) willen laten isoleren. Die muur is niet geïsoleerd, vermoed ik. Ik heb geen idee van de diepte van de spouw. Ik weet eigenlijk niets van isolatie, dus weet ook nog niet welk materiaal ik zou gebruiken. Graag advies dus.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Maldegem
ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1981. Onze gevelmuren zijn naakt langs de buitenkant. Nu zoeken we offertes om onze spouwmuren te isoleren. Ik heb zelf geen idee van de spouwdiepte. Kan u bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Vliermaal
Beste, wij zijn opzoek naar enkele offertes voor ons vochtprobleem op het eerste verdiep. In de hoeken van de badkamer en een slaapkamer hebben we schimmelvorming in de vorm van zwarte puntjes. We vermoeden een ventilatie en condensatie probleem. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Ik ben overdag meestal thuis. Dank u, Anja
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te De Pinte
Beste, Wij zoeken offertes voor gevelrenovatie, gevelwerken. Onze gevel bestaat uit bakstenen, en het betreft een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij wensen een soort isolatielaag aan te laten brengen (op deze gevel) en deze te laten afwerken met crepi. Dank u
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Ekeren
Beste, Wij zijn eigenaar van een halfopen bebouwing van 1964. Nu zoeken wij enkele offertes om te kunnen vergelijken tussen spouwmuurisolatie bedrijven. Onze voorgevel is 6m en de zijgevel 9m. Deze muren zijn aan de buitenkant in gewoon naakte baksteen. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Alvast bedankt Met vriendelijke groeten, Ludo
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waarschoot
Beste, Wij zijn eigenaar van deze vrijstaande woning. Het bouwjaar is van de jaren '70 woning. De buitengevel is in naakte baksteen. Wij zijn opzoek naar een offerte om onze 4 spouwmuren te isoleren. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte bijgevolg ? Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,
Gevelrenovatie, gevelwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Gevelrenovatie te Wielsbeke
Wij zoeken offertes voor gevelwerken. Wij zijn eigenaar van de woning, en de gevel bestaat uit gevelstenen. Wij wensen de verf, die losgekomen is, opnieuw te laten aanbrengen en wij wensen ook een (halve) muur in ons achterhuisje te laten hervoegen.

Offerte aanvragen-gevelrenovatie, gevelwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over reacties en efficiency van het platform."

J. Panken

"Tevreden, Bobex is een handige tool."

K. Desmidt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.