Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Brandstofkaarten: Ontvang snel meerdere gratis offertesBrandstofkaarten-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Limburg
Tankkaarten gezocht te Sint Truiden
Beste, Als productiebedrijf voor voedingsstoffen zoeken we een tankkaart voor een benzine personenwagen. Het gaat om 1 stuk. Op dit moment heb ik nog geen kaart voor de vennootschap. Kan u mij contacteren met een mooie offerte. Alvast bedankt.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf
Wij zijn een.sanitair distributiegroep en zijn op zoek naar +20 tankkaarten. momenteel hebben we Total tankkaarten voor vertegenwoordigers en andere medewerkers.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor bestelwagen
Vanaf Februari heb ik een tankkaart nodig voor de bestelwagen van mijn firma.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bedrijf in Beringen
wagenpark van 45 wagens. Deze wordt wel opgedeeld in twee firma's. Voornamelijk diesel en 1 benzine wagen. Ook twee vrachtwagens, 25 bestelwagens en 18 personenwagens. We zoeken eenmulti merken tankkaart. totaal van 140.000 dl getankt.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaarten gezocht te Tielt
Beste, Als firma hebben we 3 kaarten nodig. 2 keer diesel en 1 keer benzine. Nu zijn we klant bij een kleine lokale speler, maar we zoeken een kaart voor heel BelgiŽ. Kan u mij bellen voor een offerte ? Dank u,
Tankkaart
Limburg
Twee tankkaarten voor een Hasselts bedrijf
Ik ben op zoek naar een leverancier van 2 tankkaarten, we tanken met diesel. We hebben nu nog geen tankkaarten. We doen ongeveer 10.000 km. per wagen op jaarbasis.
Tankkaart
Brussel
Brandstofkaarten voor tiental wagens KMO in Brussel
Wij wensen te besparen op onze brandstofkosten en wensen brandstofkaarten voor een tiental wagens. Graag een voorstel op maat van ons bedrijf. Wij hebben nu Q8 en Shell kaarten, maar willen die afschaffen om 1 kaart per persoon te hebben, dus multimerk tankstations.
Tankkaart
Antwerpen
tankkaart gezocht te Berchem
Beste, Wij zijn opzoek naar tankkaarten,2 stuks. Allebei zijn het diesels. Wij tanken voornamelijk in BelgiŽ. Op dit moment heeft de onderneming nog geen tankkaarten. Kan u mij contacteren samen met een offerte ? Dank u. Met vriendelijke groeten,
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor bouwbedrijf
Wij wensen een tankkaart te bestellen voor een nieuw bouwbedrijf voor te tanken in Belgie.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Brandstofkaart voor zaak in Deinze
Graag een voorstel voor een tankkaart in BelgiŽ. Gelieve mij rechtstreeks op mijn GSM te bellen voor de voorwaarden en een concreet voorstel van een brandstofkaart voor een bedrijfswagen.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een arts in overijsen
Ik wens graag een offerte voor twee tankkaarten. Deze zullen verdeeld worden over 5 voertuigen, personenwagens, die elk zo'n 10.000 km per jaar doen. Graag wens ik een offerte voor verschillende brandstofkaarten verkregen , om een prijsvergelijking door te voeren. Ook wens ik verdere meer praktische informatie want het is de eerste keer dat we dergelijke kaarten zullen gebruiken.

Brandstofkaarten

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste maal dat ik gebruik heb gemaakt van Bobex diesten en het was een zeer aangenam..."

"Ik dank Bobex voor hun goede dienstverlening."

H. De Meyer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.