Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Brandstofkaart: Ontvang snel meerdere gratis offertesBrandstofkaart-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor zelfstandige
Ik was vroeger bediende en ben sinds kort van start gegaan als zelfstandige. Ik had graag een multistation-kaart, waar ik ook nog kan besparen op de brandstofkosten. U kan mij bereiken op mijn GSM.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Evergem
Eenmanszaak met nu 2 wagens. Voor nieuwjaar zullen we dit aantal laten oplopen naar 4 wagens. We zoeken nu een offerte voor een brandstofkaart. Ons wagenpark bestaat uit 3 bestelwagens en 1 personenwagen. We rijden over heel BelgiŽ en uitsluitend op diesel.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Brandstofkaart voor zaak in Deinze
Graag een voorstel voor een tankkaart in BelgiŽ. Gelieve mij rechtstreeks op mijn GSM te bellen voor de voorwaarden en een concreet voorstel van een brandstofkaart voor een bedrijfswagen.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor 2 bedrijfswagens
Wij wensen prijsofferte voor 2 tankkaarten voor onze bedrijfswagens. BVBA in regio Hoogstraten.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Schilde
We hebben tankkaarten via Lukoil. Graag hadden we van andere leveranciers offertes ontvangen. Het gaat om 3 kaarten. Per wagen wordt er ongeveer 30.000KM mee gereden.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een zelfstandige
Graag offertes van 1 tankpas. Ik heb nu een tankkaart via mijn werkgever. Over een maand begin ik als zelfstandige als IT consult. Graag had ik willen weten wat het voor me zou kosten om een BeNeLux tankpas aan te schaffen. Per maand rijd is Ä300,- aan brandstofkosten.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Belgische tankkaart voor zelfstandige
Ik zoek een tankkaart als zelfstandige. Ik heb nu een Esso tankkaart maar zal deze opzeggen omdat mijn vennootschap ga veranderen. Graag uw voorstel.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor een bedrijf in Antwerpen
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van tankkaarten. We maken hier nog geen gebruik van. We rijden met 3 bestelwagens en 2 personenwagen voor het bedrijf. Het gaat dan ook om 5 tankpasse. Bedankt voor het voorstel.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Brandstofkaarten voor 3 bedrijfswagens West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar diesel tankkaarten voor ons bedrijf. Wij wensen 2 brandstofkaarten voor 3 wagens. Vandaag hebben we reeds een Dats kaart maar willen vergelijken.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Mechelen
Ons huidige Verbruik van diesel van +/- 7000lit. per kwartaal. Ik wens deze tankkaarten te gebruiken voor 10 bedrijfswagens, personenwagens . Momenteel maken we gebruik van een KBC brandstofkaart die ons in staat stelt om bij verschillende tankstations te tanken. Deze stoppen echter tegen het einde van dit jaar en daarom zoek ik offerte voor vergelijkbare tankkaarten, om zo te beslissen met wie we wensen verder te gaan.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor bedrijf in Kuurne
Wij hebben nu tankkaarten bij Shell en zouden graag een prijsvergelijking willen van andere spelers. Nu hebben wij voor meerdere vestigingen 130 tankkaarten nodig. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaarten voor bedrijf in Hooglede
Graag een offerte voor 8 tankkaarten. Zelf hebben we al tankkaarten maar zouden er graag een hebben die bij meerdere tankstations werkt.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een eenmanszaak in Hamme
Ik heb een eenmanszaak waarvan ik de zaakvoerder ben. Graag had ik een offerte verkregen voor 2 tankkaarten voor een personenwagen. Jaarlijks doe ik hiermee meer dan 10.000 km. Het is de eerste keer dat ik een brandstofkaart zal gebruiken. Graag dan ook wat gerichte informatie.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart offerte voor zelfstandige
Ik start binnenkort als zelfstandige en ben op zoek naar een brandstofkaart voor het gemak alsook voor de facturatie enz. Kan u mij een offerte bezorgen van de verschillende tankkaarten en de daarbijhorende kortingen? Kunnen meerdere tankstations gecombineerd worden?

Brandstofkaart

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snel leveranciers aangeboden gekregen. Telefoon gekregen ivm bijkomende informatie die nie..."

E. Christiaens

"Zeer snelle reactie van Bobex."

H. Dewyspelaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.