Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bistro database: Ontvang snel meerdere gratis offertesBistro database-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Geen regioDatabase voor een bedrijf in Kortrijk
Wij zoeken een database met schrijnwerkers en gipskartonplaat plaatser. Geen eenmanszaken. We hebben ene vestiging in Nederland en een vestiging in Kortrijk. Deze bedrijven mogen uit heel bedrijven komen. Graag een offerte van zowel huur als koop.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Bonhieden
Ik zoek een database voor architecten, aannemers en tuinarchitecten uit Vlaanderen. Enkel Nederlandstalige bedrijven aub.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Bornem
Ik ben op zoek naar de meest recente database van alle kinesisten,osteopaten in BelgiŽ, zowel Franstalig en Nederlandstalig.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Adressenbestand B2C voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een adressenbestand van particulieren regio West en Oost-Vlaanderen. De bedoeling is om via deze bestanden afspraken te gaan inplannen voor onze klant. Alvast bedankt voor de offerte!
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een zelfstandige in De Pinte.
Ik wil graag een offerte ontvangen van Interieurarchitecten in Vlaanderen. Met bedrijfsnaam, adres en mailadressen. Alvast bedankt!
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database aankopen voor een bedrijf in Antwerpen.
ik ben op zoek naar een mailingbestand van: - de Belgische dermatologen - de Belgische schoonheidsinstituten Dank bij voorbaat.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aanvullen van huidig database
Database (access of excell format) met welbepaalde categorie opdeling (bistro, brasserie, catering, feestzaal, grootkeuken, hotel, OCMW centra, restaurant, rusthuizen, scholen, slager, taverne, traiteur, vishandel, ziekenhuizen). Tot nu toe werd dit allemaal manueel aangevuld in een database die we zelf hebben opgesteld, de bedoeling is dus dat we aan de hand van uw database dit werk kunnen gaan besparen en zo dus onze database kunnen gaan aanvullen. In eerste instantie enkel de contactgegevens van klanten gelegen in West- en Oost-Vlaanderen, eventueel (afhankelijk van prijs) gans BelgiŽ of een groot deel ervan. Budget: < 1.000 EUR. Alvast bedankt.

Bistro database

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor herhaling vatbaar"

O. Verstraete

"Ik ben zeer tevreden, een gebruiks- en consumentvriendelijke website. Betrouwbaar en effciŽnt."

D. Nastasi


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.