Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Binnenhuisalarm: Ontvang snel meerdere gratis offertesBinnenhuisalarm-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Limburg
Alarm voor een woning in Houthalen
Ik heb een maximum budget van rond de 1000Ä. Ik zoek hiervoor een offerte voor een geschikt binnenhuisalarm voor een vrijstaande woning. Ik sta momenteel open voor alle voorstellen van verschillende types alarmsystemen en reken dak ook op uw advies ter plaatsen. De bedrading is geloof ik reeds geplaatst. Graag had ik ook wat verdere informatie verkregen over de mogelijke subsidies.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Dworp
Ik wens een offerte voor een binnenhuisalarm. Deze moet 3 verdiepingen beveiligen inclusief een zolder. Ik heb momenteel nog niets voorzien qua bedrading etc. Ik sta dus ook open voor alle voorstellen voor alarmen als dan niet met camera. Ook graag wat verdere informatie over welke werken er zullen moeten gebeuren en wat de mogelijkheid is voor draadloos. Gelieve ook rekening te houden met huisdieren, een kat. Indien u graag een kijkje ter plaatse komt nemen , graag hiervoor een telefoontje na 18u.

Binnenhuisalarm

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.


Zoektermen:

 ,   ,   , 

Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was mijn eerste ervaring met Bobex. Ik vond het de moeite waard en zeer professioneel."

V. De Wolf

"Veel firma's hebben ons gecontacteerd, het probleem was intussen wel al opgelost."

D. Van De Wiel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.