Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Beveiligen: Ontvang snel meerdere gratis offertesBeveiligen-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor de regio Borgloon
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. Liefst draadloos te werken, mag met camera's en detectoren. Grondopp. onbekend, vrijstaand huis. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem te Wichelen
Wij zouden graag wat advies willen over welke soort alarmsysteem wij moeten plaatsen. Het gaat om een privéwoning van 400 m².
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Heverlee
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. eventueel ook buiten bewaking aan de achterkant van de woning. Momenteel is er nog niets voorzien momenteel.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem te Wilrijk
Ik woon in een halfopen bebouwing van de jaren 60. Er is nog niets van beveiliging aanwezig waardoor ik wil vergelijken in alarmsystemen. Ik heb ook geen huisdieren. De toegangen zijn beperkt tot een voor en achterdeur. Kan u mij contacteren voor het maken van een mooie offerte. Plaatsbezoek kan en mag altijd. Mvg
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarm en camerabewaking voor een woning in Oosterzele
Graag contact voor het plaatsen van een alarm en camerabewakingsysteem. Alarm voor een goed 150m² oppervlakte en graag 2 camera's, voor en achterzijde van het huis.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarm en camerainstallatie voor een woning in Berchem
Ik zou graag een alarminstallatie willen voor mijn woning met 80m² oppervlakte. Eventueel had ik daarbij ook een camera willen bijplaatsen. Graag contact op mijn mobiel voor een afspraak.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Mechelen
Ik ben op zoek naar een systeem voor ons kantoorgebouw. Hier moet enkel de gelijkvloers worden beveiligd. Momenteel is er reeds bekabeling aanwezig van het oude alarmsysteem alsook 4 sensorpunten. Afspraak is mogelijk na een eerste contact op dit samen te bekijken ter plaatsen. Graag hadden we wel een snelle reactie gehad. Dit alarm zou voor 1 november in orde moeten zijn.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Sint Pieters Leeuw
Dit is voor de binnenbewaking van een 3 gevelwoning. Ik wens de volledige benedenverdieping te bewaken inclusief de garage. Momenteel is er nog niets voorzien. In de garage kan er elektrische gewerkt worden , maar voor de rest van de woning wens ik zoveel mogelijk draadloos te werken. Gelieve ook rekening te houden dat er een klein hondje is die de alarmen niet mag laten afgaan.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Dworp
Ik wens een offerte voor een binnenhuisalarm. Deze moet 3 verdiepingen beveiligen inclusief een zolder. Ik heb momenteel nog niets voorzien qua bedrading etc. Ik sta dus ook open voor alle voorstellen voor alarmen als dan niet met camera. Ook graag wat verdere informatie over welke werken er zullen moeten gebeuren en wat de mogelijkheid is voor draadloos. Gelieve ook rekening te houden met huisdieren, een kat. Indien u graag een kijkje ter plaatse komt nemen , graag hiervoor een telefoontje na 18u.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een gezin in Schilde
Dit is een openstaande woning. We wensen graag een gericht advies voor een geschikt alarmsysteem. Sowieso wensen we binnenbewaking voor de benedenverdieping en eventueel ook buitenbewaking en bewaking op de andere verdiepingen. Momenteel hebben we nog niets voorzien voor een alarmsysteem en staan open voor alle voorstellen. Gelieve wel rekening te houden met de huisdieren, een kat en later eventueel een hond.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Deurne
Dit gaat over de bewaking van een kantoorgebouw, vooral binnenbewaking maar ook buiten zal een camera geplaatst moeten worden. Momenteel hebben we reeds een oude alarmsysteem waarover we niet meer echt tevreden zijn. Graag hadden we daarom uw advies verkregen over verbeteringen en of aanpassingen.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een tanksation in Gent
Dit is voor een tankstation. Ik wens dit systeem vooral te gebruiken voor zowel binnen als buitenbewaking maar met de nadruk op buiten,bewaking. Er zou normaal reeds bekabeling moeten voorzien zijn waarop dit systeem compatibel moet zijn. Het betreft een tankstation. Ik wens wel eerste een afspraak ter plaatse om dan samen met u te kunnen bespreken welk systeem en hoeveel camera's er zeker nodig zullen zijn. Gelieve voor de afspraak eerst telefonisch contact op te nemen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Nieuwenrode
Ik had graag vrijblijvende offertes ontvangen voor het beveiligen van mijn woning. Ik zelf denk eventueel aan een alarmsysteem met detectoren maar als er eventueel iets veiligers of beter voorgesteld kan worden dan ben ik er wel voor in. Bij voorbaat dank voor het contacteren.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een bedrijf in olsene
Het bedrijfsgebouw is opgedeeld in 2 ruimten. Deze camera's zullen voor zowel binnen en buiten beveiliging dienen. Ons bedrijf is nu reeds voorzien van branddetectie en inbraakalarm. Nachtzicht en opname zijn verplicht. De plaatsen die beveiligd dienen te worden zijn: + overdekte opslagplaats achter gebouw + zijkant gebouw + voorkant gebouw
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysysteem voor een bedrijf in Koersel
Graag een offerte voor de instalatie van een alarm in een nieuwbouw. Hier is nog geen bekabeling of dergelijke voorzien en we kunnen dus nog alle kanten op. Ik ben na 18u bereikbaar voor een afspraak om dit samen met u te bekijken
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Bornem
We wensen zowel een binnen als buitenalarm.Het gaat om de beveiliging van de privéwoning en gedeelte van bedrijfsterrein. We wensen een combinatie van sensoren en camerabewaking. We zijn tijdens de kantooruren bereikbaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarm voor een woning in Deurne
Ik wens vooral een stuk nieuwbouw te beveiligen. Hier staat een groot schijfraam dat nogal uitnodigt tot inbraken. Ik wenste deze te beveiligen met een alarm met magneten en sensoren. Ik heb zelf reeds voor bedrading gezorgd. Graag een afspraak voor 7 februari. Dan worden de ramen geleverd en zou ik moeten weten of deze bedrading voldoet.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking voor een bedrijf in Leuven
Vooral de parking en de bijbehorende fietsstalling zou in het oog moeten worden gehouden. Ik wens een camera met een sd kaartje dat op zichzelf kan bewegen, en enkel opneemt indien dit nodig is. Ik ben tijdens de werkuren bereikbaar om een afspraak te regelen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Leefdaal
Graag een offerte voor de beveiliging van mijn privéwoning. Ik wens eerst graag contact en advies over welk alarmsysteem hiervoor het meeste aan te raden is. Ik ben telefonisch tijdens de kantooruren bereikbaar voor een afspraak.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Eeklo
Graag een advies en offerte voor de plaatsing van een alarmsysteem voor een open bebouwing. Ik wens vooral de gelijkvloers en/of de bovenverdieping en/of de toegang tot de woning te beveiligen. Ik ben bijna altijd telefonisch bereikbaar.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Lembeke
Graag een advies over de updating van een oudere instalatie. Deze is ongeveer 12 jaar oud. Bedrading is reeds aanwezig maar zal misschien moeten bij geplaatst worden. Ik heb wisselende werkuren dus gelieve eerst telefonisch contact op te nemen voor een afspraak te maken.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Jabbeke
Graag een offerte van een alarmsysteem voor mijn woning. Ik wens een systeem te hebben die mij en eventueel de politie gelijk kan verwittigen als er ingebroken wordt. Ook had ik graag sloten gewenst die voldoen aan de eisen van verzekering inboedel.
Camerabewaking
Limburg
Camerabewaking voor een woning in Peer
Ik zoek naar een economische oplossing voor mijn huis te laten beveiligen. Bij voorkeur een camera bij de voordeur en eventueel bij de achterdeur. Liefst draadloos of met zo weinig mogelijk bedrading. Indien een afspraak nodig is gelieve eerst telefonisch contact op te nemen. Dank u.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking voor een bedrijf in Herne
Graag had ik een afspraak gemaakt over de beveiliging van in totaal 1536m2 met bewakingscamera's. Ik heb reeds een oud systeem staan maar wens deze te updaten, vervangen.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Berlare
Ik en mijn man doen deze aanvraag in samenspraak. We wensen graag een afspraak ter plaatse om te bespreken wat de beste beveiligingsmogelijkheden zijn en wat hiervan de prijs voor installatie zal zijn. Er is nog geen bedrading aanwezig. Afspraak telefonisch regelen aub.

Beveiligen

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, nog niet beslist met wie ik ga samenwerken, het gaat wel 1 van de 4 worden."

B. Van Zundert

"Erg tevreden over de gebruikte methode."

J. Van Hamme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.