Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Betalen facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesBetalen facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Zwijnaarde
We hebben momenteel tussen de 60.000 en de 70.000€ aan openstaande facturen. Deze staan open bij tuinbouwers en landbouwbedrijven. Allemaal in België gevestigd. Graag verdere informatie over uw werking en de totale kostprijs van uw incassodiensten.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte van een incassobureau. Er staan meer dan 20 onbetaalde facturen open van verschillende bedrijven. Het gaat om meer dan €50.000.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een transportbedrijf in Poperinge
Graag een vrijblijvende offerte van een incassobureau. We zitten in de crisistijd en ik vrees voor wanbetalers. Bedrijven zijn onze voornamelijke klanten. Nu staat er meer dan €2000,- open.
Incassobureau
Antwerpen
Incasso voor een kinderdagverblijf in Berchem
We houden een kinderdagverblijf open en hebben nu al enkele maanden last van een paar particulieren die de rekeningen niet meer betalen. Het totale bedrag zou zo'n 1500€ zijn.
Incassobureau
West-Vlaanderen
offerte voor incasso
schoolfacturen, bellen na de herfstvakantie
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Geraardsbergen
Er zijn een 20tal openstaande facturen dat niet zijn betaald door enkele bedrijven. De facturen dateren minderen dan 6 maanden. Het gaat om een totaalbedrag van €20000,- Graag een offerte van een incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een zelfstandige in Antwerpen
Ik heb openstaande facturen bij een bedrijf. Het gaat hier over een totaal bedrag van 4300€ verdeeld over drie facturen. De oudste dateert van mei. Nu zou ik graag dit bedrag in incasso invorderen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een overheidsinstelling in Antwerpen.
We zijn een overheidsinstelling. 1 particulier heeft een openstaand factuur openstaan bij ons van €8000,- Graag een offerte van een incassobureau.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik heb veel wanbetalers. Het zijn allemaal particulieren. Het totaal bedrag dat openstaat is wel meer dan €5000,- Graag een offerte van een incassobureau om mijn geld te kunnen innen.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Een bedrijf dreigt failliet te gaan. Heeft het nog zin om mijn geld terug te innen? Graag een offerte van een incassobureau. Alvast bedankt!
Incassobureau
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een zelfstandige in Perk.
Een bedrijf is mij nog €1500,- verschuldigd en weigert te betalen sinds half december 2011. Graag een offerte te ontvangen van incassobureaus om te kijken voor een oplossing.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde klanten van tandartspraktijk
Wij hebben verschillende openstaande facturen staan voor onze tandartspraktijk. Graag uw prijsopgave met wat de mogelijkheden zijn.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Opvolgen onbetaalde facturen
Wij wensen hulp voor het opvolgen onbetaalde facturen. Deze klanten beloven telefonisch te betalen, maar het komt er maar niet van...
Incassobureau
Antwerpen
Innen van facturen van particulieren
Wij zijn op zoek naar een incasskantoor die ons kan helpen met het innen van facturen voor particulieren.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Extern opvolgen openstaande facturen
Wij wensen onze interne ressources op een andere manier aan te wenden en de openstaande facturen extern laten opvolgen.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobedrijf voor bedrijf uit West-Vlaanderen
Tot nu toe hebben wij dat intern opgevolgd, maar gezien de omvang wensen wij extra hulp om deze achterstallige facturen te gaan innen.
Incassobureau
Antwerpen
Incasseren immobilien maandhuur
Ik ben in het bezit van 5 appartementen en ben op zoek naar iemand die me kan helpen met het incasseren van immobilien maandhuur.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag voor een incasso-oplossing op maat
Graag hadden wij via mail een aantal offertes ontvangen ivm incasso. Wij werken reclameoplossingen uit voor bedrijven. Wij hebben zowel kleinere als grotere klanten. Bobex Kwaliteitscontrole: de klant wenst enkel via mail offertes te ontvangen zodat hij rustig alle aanbiedingen kan vergelijken.
Incassobureau
Limburg
Laten betalen van klanten
Hoe kan ik best mijn klant doen betalen?
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Opvolging betaling facturen
Graag een betaling van mijn facturen zonder zelf er kosten aan te moeten doen (zonder juridische vorm).
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau
Een firma waar ik enkele maanden terug voor heb gewerkt, heeft nog een 3 tal facturen openstaan voor geleverde diensten voor een totaal bedrag van ongeveer 5300 euro.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij zijn een bedrijf dat evenementen organiseert en graag de facturen zou laten opnemen in een incassobureau. Momenteel is het totale bedrag van openstaande facturen ongeveer gelijk aan 12 000 euro.
Incassobureau
Antwerpen
Offerte incassobureau voor energiedeskundige in Antwerpen
Ik ben energiedeskundige en ben op zoek naar een incassobureau voor onbetaalde facturen. Ik heb een viertal onbetaalde uitstaande facturen, voor een totaal bedrag van circa 1500 euro. Graag uw prijsofferte. Bedankt voor uw antwoord.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Onbetaalde facturen terugvorderen
Ons bedrijf autocontrole- gidsen aan instellingen, ziekenhuizen, scholen, ... ter waarde van 27 euro per gids. Over een periode van 4 jaar (2008/2011) werden tot op heden 7.430 gidsen verkocht, verdeeld over 4.346 facturen (soms meerdere gidsen per bestelling). Tot op heden blijven 564 facturen onbetaald voor een totaal bedrag van 27.931 euro. Spijts aanmaningen (per e-mail) blijven een aantal facturen onbetaald. Graag hadden wij een samenwerking aangegaan met een incassobureau. Zou u hier een antwoord op kunnen geven? Alvast bedankt.

Betalen facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, vooral over de snelheid waarmee de leveranciers reageerden."

A. Goderis

"De Bobex diensten waren uitstekend. Ik kreeg snel offertes toegestuurd zodat ik heel veel lever..."

M. Vanhee


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.