Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bestelwagens: Ontvang snel meerdere gratis offertesBestelwagens-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Belettering bestelwagens
Ik wil graag een prijs voor een 2 kleur belettering van 3 witte peugeot bestelwagen (nieuw model) en 1 witte peugeot expert bestelwagen (nieuw model) ontvangen. - achterruit one-way, rest 2 kl belettering op motorkap 20x40cm zijdeur 10x80cm 2 maal zijkant 29x100cm 2 maal achterkant one-way + belet. 10x100cm - expert: op motorkap 20x40cm zijdeur 10x80cm 2 maal zijkant 35x125cm zijkant2 24x80cm achterkant bovenaan 29x100cm + belet. onderaan 10x100cm Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant uit West-Vlaanderen. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte voor deze belettering. Deze klant doet zelf ook belettering maar wil deze opdracht uitbesteden daar het te groot is om zelf uit te voeren. U kan deze klant rechtstreeks contacteren.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Verhuurbedrijf van bestelwagens te West-Vlaanderen wenst voertuiglocalisatie - systeem
Ik heb een verhuurbedrijf van bestelwagens en zoek een opvolgsysteem, liefst gemakkelijk en niet te duur.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem gezocht voor sanitairbedrijf in West-Vlaanderen
Ik heb een sanitairbedrijf en heb 2 medewerkers op de baan, ik zou hun camionnettes willen volgen om te weten waar ze zich bevinden op welk moment. Graag meer informatie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Garage in Oost-Vlaanderen heeft interesse in volgen van 20-tal wagens met track & trace
Ik ben geÔnteresseerd om mijn medewerkers hun verplaatsingen te volgen door middel van een track & trace systeem en ontvang hierrond graag meer informatie. Het gaat over een 20-tal voertuigen. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Laboratorium te Gent zoekt track & trace voor het volgen van 40 bestelwagens en 10 personenwagens
Wij hebben ongeveer 40 bestelwagens op de baan en 10 personenwagens. Deze hebben reeds een track & trace systeem, maar ik wil graag informatie krijgen over toepassingen van andere leveranciers, om dan eventueel over te schakelen. Discretie gewenst.

Bestelwagens

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Na 5 min online, al direct een offerte bobex - een echte aanrader!"

P. Nulens

"Ik ben tevreden over Bobex. De contacten kwamen snel en de leveranciers waren uiterst deskundig..."

C. Strijbos


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.