Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bellen via het internet: Ontvang snel meerdere gratis offertesBellen via het internet-voip telefonie

Ontvang nu meerdere offertes: VOIP telefonieOfferte aanvragen-voip telefonie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
VOIP telefonie
Oost-Vlaanderen
offerte voor Telefooncentrale
Beste, Wij hebben momenteel een analoge centrale met een 30tal toestellen en verhuizen naar een pand met een Cisco UC500 met 25 toestellen. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe partner. Is het mogelijk van met mij contact op te nemen om een afspraak en een offerte te maken ? Alvast bedankt, C. Jacobs
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
VOIp centrale voor een bedrijf in Oostende
We werken met Telenet en hopen dat onze telefoonrekening via VOIP wat naar beneden gaat. Ikzelf ben de raadgever die als opdracht heeft deze offertes voor te leggen aan de directeur. Na vergelijk van de leveranciers wensen we zo snel mogelijk over te stappen op dit telefoniesysteem. Hierop zullen 25-30 toestellen op worden aangesloten, een faxlijn en een videotelefonielijn voor de toegang. Naast bellen op het internet wensen we ook een antwoordapparaat, onderling doorschakelen en doorschakeling naar gsm's.
VOIP telefonie
Antwerpen
VoIP centrale voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte voor een VoIP telefooncentrale. Hierop moeten 10-12 vaste toestellen , een faxlijn en een alarmlijn op geplaatst worden. verder wensen we ook een offerte voor een centrale die automatisch naar gsm doorschakelt.
VOIP telefonie
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen van een telefooncentrale. Het gaat om 2 telefoontoestellen die moeten aangesloten worden. Kan uitgebreid worden uiteindelijk.
VOIP telefonie
Antwerpen
Offerteaanvraag VoIP voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik bel al via VoIP, en wil graag prijsvergelijken. Heb enkel mijn gsm toestel. Graag een offerte. Alvast bedankt!
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag VOIP telefonie voor een bedrijf in Roeselaere.
De aanvraag is voor 2 kantoren. Een kantoor in Roeselaere werken met 3 telefoonlijnen en het kantoor in Tielt werkt met 2 telefoonlijnen.

Bellen via het internet

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen.

De werking van VoIP telefonie is heel simpel. Alle oproepen verlopen via een IP-adres. Oproepen gebeuren dus enkel nog via het internet. Toch is het met internettelefonie mogelijk naar een gewoon telefoonnummer te bellen. Bovendien kan je gewoon je huidig oproepnummer behouden.

Maar het belangrijkste voordeel van VOIP-telefonie moet toch wel zijn dat je er bijna gratis mee naar het buitenland kan bellen. Voor internationale bedrijven die dus ook vaak internationale oproepen moeten behandelen en maken is VOIP-telefonie dan ook bzijzonder handig. Moet u regelmatig naar Nederland, Duitsland of Frankrijk bellen? Dan is VOIP-telefonie de oplossing voor uw bedrijf. Verglijk daarom verschillende softwaretoepassingen en ontdek de vele voordelen van VOIP voor uw onderneming.Offerte aanvragen-voip telefonie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima systeem. Professioneel. Mooi ook dat aanvragen 'gescreend' worden voordat ze online gezet..."

M. Kooij

"Nog steeds vind ik het een goed systeem, zal er zeker nog van gebruik maken."

C. Put


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.