Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Belgacom operator drukkerij: Ontvang snel meerdere gratis offertesBelgacom operator drukkerij-telefooncentrale ipbx

Ontvang nu meerdere offertes: Telefooncentrale IPBXOfferte aanvragen-telefooncentrale ipbx

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een vereniging in Antwerpen.
Graag een offerteaanvraag van een telefooncentrale. Op het moment hebben we 1 faxlijn en 1 telefoonlijn. Aantal toestel gaat wat meer worden.
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een prijsofferte ontvangen van een telefooncentrale. Ik zit momenteel bij belgacom met mijn gewone lijnen. Wat zijn de voordelen van een telefooncentrale? Ik wil dan graag 2 telefoonlijnen aansluiten. Alvast bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben al een telefooncentrale van Gesco en we willen die gaan vernieuwen. Daarna willen we 6 telefoontoestellen aansluiten op de centrale. Graag een offerte.
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zakenkantoor in West-Vlaanderen.
We zijn nu bij Belgacom en hebben 5 telefoontoestellen. We kunnen niet meer op de centrale werken en willen graag offertes ontvangen van andere leveranciers. Mogelijke uitbreiding tot 6 telefoontoestellen. Graag ook offerte van VoIP.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag VOIP telefonie voor een bedrijf in Mechelen.
We zijn een jaar geleden begonnen en we zijn aan het uitbreiden. Op het moment hebben we 3 telefoontoestellen. Eind dit jaar wensen we ook meerdere telefoontoestellen aan te sluiten. Graag een offerte van VoIP vanaf 10 telefoontoestellen.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We willen een nieuw telefooncentrale hebben in ons nieuw gebouw. We gaan namelijk verhuizen van locatie. Om te beginnen gaat het om 5à10 telefoontoestellen om aan te sluiten op de telefooncentrale. Ik wil graag dat een leverancier op afspraak komt.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Nieuwe telefooncentrale en telefoonprovider voor digitale drukkerij, Antwerpen
Wij hadden graag een offerte gekregen voor een nieuwe telefooncentrale en telefoonprovider, alsook voor gsm's. Voor het ogenblik zijn we klant bij Mobistar, 11 telefoontoestellen en 4 bedrijfsgsm's. Bedankt.

Belgacom operator drukkerij

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen. VOIP is de nieuwe standaard in de bedrijfstelefonie. En terecht, bellen via het internet heeft vele voordelen. Ook voor uw bedrijf. Wij leggen u uit waarom:

  • Aan de kwaliteit hoeft u alvast niet te twijfelen. Wie belt via het internet kan rekenen op een heldere verbinding. VOIP, of IP Telefonie, staat er om bekend een prima kwaliteit te leveren.

  • VOIP of VOBB telefonie (Voice Over BroadBand) is locatieonafhankelijk. U kunt een telefoonnummer aan een gebruikersnaam, en dus niet aan een toestel, koppelen. Indien uw kantoor bijvoorbeeld gaat verhuizen, of uw personeel tijdelijk van thuis uit wenst te werken is dat perfect mogelijk. Uw werknemer meldt zich gewoon thuis, of op zijn nieuwe werkplek, via internet aan en kan onmiddellijk telefoneren met behoud van zijn nummer.

  • Er zijn minder kabels nodig. Met internettelefonie zal u minder kabels nodig hebben. De computer van uw werknemers wordt op dezelfde lijn als het toestel aangesloten.

  • Betere bereikbaarheid. Met IP Telefonie hebt u een communicatiemiddel in handen dat beter betrouwbaar is dan de klassieke telefoonlijn. Het grote voordeel van VOIP is namelijk dat het via verschillende verbindingen kan werken. Indien de verbinding met uw wijkcentrale uit zou vallen kan u niet meer bellen via de klassieke manier. IP Telefonie blijft in deze omstandigheden wel werken.

Of u nu een nieuwe installatie wenst te plaatsen, een bestaande installatie wenst uit te breiden of een verouderde installatie wenst te vervangen, wij kunnen u verder helpen. Vul onze korte vragenlijst in en wij brengen u in contact met leveranciers van Internet-Telefonie. U ontvangt tot drie offertes die u rustig kan vergelijken.Offerte aanvragen-telefooncentrale ipbx
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, want ik kreeg correcte en directe contacten!"

I. Nijs

"Bobex is een middel dat u in staat stelt om op zeer snelle wijze een eerste vergelijking te mak..."

G. Moguez


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.