Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Belgacom operator: Ontvang snel meerdere gratis offertesBelgacom operator-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een B&B in Kluisbergen
We baten een Bed & breakfast uit en zijn nu op zoek naar een telefooncentrale voor de telefoons in de kamers en ons privéhuis. Dit zouden zo'n 17 toestellen zijn. We hebben zeker een doolschakeringssysteem nodig en de mogelijkheid om meerdere lijnen te ontvangen. Ook willen we graag een offerte ontvangen voor wifi. Dank u voor een snelle reactie.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Lede
De centrale zal moeten worden aangesloten op het einde van de verbouwingen (begin 2013). We zijn vooral op zoek naar een moderner en gebruiksvriendelijker model dan onze huidige centrale. Er zullen 11 toestellen worden op aangesloten een een deurbel.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diest
We zouden willen beginnen met 4 toestellen maar dit kan later nog uitgebreid worden. Graag een centrale met antwoordapparaat. Intern werken we met verschillende nummers die onderling moeten kunnen doorschakelen en elk apart moeten worden opgebeld.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik zou daarbij graag 3 telefoontoestellen willen aansluiten. Alvast bedankt voor het prijsvoorstel!
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een kinesist in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Het is te gebruiken voor 4 telefoontoestellen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale met de mogelijkheid over het internet te bellen, Limburg
Ik ben op zoek naar een centrale die kan bellen over het internet. In het totaal zouden er een 30-tal toestellen moeten worden aangesloten, deze bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. De nieuwe dienst zou in werking moeten treden in het eerste kwartaal van volgend jaar.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik wil daarbij 2 telefoontoestellen aansluiten. We hebben reeds een telefooncentrale toch willen we weten of er eventueel aanpassingen aan gedaan kunnen worden of andere leveranciers voordeliger zijn.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een zakenkantoor in Antwerpen.
In het verleden heb ik voor mijn zakenkantoor een telefooncentrale gehad, alleen ben ik ondertussen verhuist en heb die achtergelaten. Voor mijn huidig verblijf wens ik een nieuwe telefooncentrale met 3à4 telefoontoestellen aan te sluiten. In afwachting op een aantrekkelijk voorstel.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een deurwaarderskantoor te Hoboken.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Aantal telefoontoestellen : 5à9 Bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een school in West-Vlaanderen.
Graag een prijsvergelijking van telefooncentrale. We hebben al een bestaand telefooncentrale met 8 telefoontoestellen. Indien we een aantrekkelijk aanbod kunnen krijgen slaan we deze niet af.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een zelfstandige in Vlaams-Brabant.
We willen graag 2 vaste toestellen (1 in de zaak, 1 in de woning) en 2 tot 3 draagbare toestellen (waarvan eventueel 1 in de woning). We zouden graag bellen via VoIP. We hebben een alarm en een bancontact-toestel (beide lopen momenteel nog over een gewone telefoonlijn en dus niet via internet: kan eventueel aangepast worden indien nodig). Graag uw offerte + uitleg.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een cafe in Limburg.
Ik wil graag een telefooncentrale vervangen. Aan te sluiten toestellen : 1-4 Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een vereniging in Antwerpen.
Graag een offerteaanvraag van een telefooncentrale. Op het moment hebben we 1 faxlijn en 1 telefoonlijn. Aantal toestel gaat wat meer worden.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een notaris in Antwerpen.
Graag een offerte van telefooncentrale. We hebben meer dan 20 telefoontoestellen op ons kantoor. Alvast bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben al een telefooncentrale van Gesco en we willen die gaan vernieuwen. Daarna willen we 6 telefoontoestellen aansluiten op de centrale. Graag een offerte.
Telefooncentrale IPBX
Limburg
DECT-telefoon voor privégebruik, Limburg
Voor privégebruik. Er moet ook de mogelijkheid zijn om te bellen als de computer niet opstaat. Ik wil een DECT-telefoon. Ik heb momenteel geen vaste telefoonlijn, enkel GSM.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag VOIP telefonie voor een bedrijf in Mechelen.
We zijn een jaar geleden begonnen en we zijn aan het uitbreiden. Op het moment hebben we 3 telefoontoestellen. Eind dit jaar wensen we ook meerdere telefoontoestellen aan te sluiten. Graag een offerte van VoIP vanaf 10 telefoontoestellen.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Mol.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Is het mogelijk om een telefooncentrale aan te schaffen voor enkel 1 telefoontoestel?
Telefooncentrale
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een heel verouderd centrale via Belgacom. Waar 10 telefoontoestellen aangesloten mee zijn. Die centrale moet zo snel mogelijk vervangen worden. Graag een offerte van een telefooncentrale voor 15 telefoontoestellen.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We willen een nieuw telefooncentrale hebben in ons nieuw gebouw. We gaan namelijk verhuizen van locatie. Om te beginnen gaat het om 5à10 telefoontoestellen om aan te sluiten op de telefooncentrale. Ik wil graag dat een leverancier op afspraak komt.
Telefooncentrale
Limburg
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Lummen.
Graag een offerte telefooncentrale voor 2 draagbare telefoons. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
Limburg
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Limburg.
We werken al met een telefooncentrale en wensen te veranderen. Ik wens in alle lokalen telefoons te plaatsen, zal ongeveer 8 telefoontoestellen zijn Graag een prijsvergelijking.
Telefooncentrale
Brussel
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een ziekenhuis in Brussel.
We gaan verhuizen en wensen een telefooncentrale aan te sluiten. Het hoofd secretariaat zal naar 6 telefoontoestellen moeten kunnen doorschakelen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Voorstel voor telefooncentrale, Antwerpen
Wij hadden graag de kostprijs geweten voor het aanschaffen van een telefooncentrale. Wij hebben gehoord dat je vrij goedkoop kon bellen m.b.v. een telefooncentrale. Wat zijn de mogelijkheden? kostprijs? modellen e.d. ? Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Antwerpen
Wij zijn van plan binnenkort te verhuizen en hadden graag een aantal voorstellen gekregen. Gemiddeld een 5-tal telefoontoestellen alsook een fax. Bedankt.

Belgacom operator

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor onze directie was het de 1ste maal dat we via Bobex werkten en deze ervaring mag als posit..."

P. Van Impe

"Goede dienstverlening, erg tevreden"

J. Maladry


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.