Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Bedrukking: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrukking-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van kienkaarten
Ik ben op zoek naar een leverancier die kienkaarten kan drukken. Het zou gaan om 150 enkele kaarten met 90 nummers en 200 dubbele kaarten met 180 nummers waarvan geen enkele hetzelfde is. Druk: zwart/wit. Enige nadeel is dat ik ze eind deze maand (september) nodig heb. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een vereniging gelegen in Antwerpen die jaarlijks een kienavond organiseert en die met veel moeite jaarlijks een drukker vindt voor dat soort drukwerk. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de website of e-mail. Alvast bedankt indien u deze klant daarmee kunt helpen.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Jaarlijks bedrukken uitdrukbare lidkaart 24000st.
Wij hebben reeds 24.000 leden en zoeken een aangename en gemakkelijke manier om onze leden van een nieuwe lidkaart (jaarlijks) te voorzien. Wij zoeken iemand die ons een soort van briefpapier kan bezorgen, dat voorgedrukt is met informatie over onze organisatie en waar wij enkel nog de naam en adresgegevens moeten drukken op de lidkaart. Enkel de rectozijde dient gepersonaliseerd te worden met adresgegevens, alle andere zaken kunnen voorgedrukt worden. De lidkaart zelf dient geplastificeerd te zijn om een goede kwaliteit te bieden. Bobex kwaliteitscontrole: Die brief moet voorzien zijn van een uitdrukbare kaart die op voor- en achterkant kan bedrukt worden. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Reclameboekjes drukken
We zouden graag een offerte krijgen voor het bedrukken van 1.000 reclameboekjes van 20 pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een comité uit Melle. Deze klant had gedacht aan een licht karton als cover. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukte zakken
Wij wensen bedrukte zakken aan te kopen: - 23+10x32cm in kraftpapier, wit met gedraaide hendel, tekst onderaan over de hele breedte, 12cm hoog, in grijze kleur, recto-verso - 36+12x41cm in kraftpapier, wit met gedraaide hendel, tekst onderaan over de hele breedte, 10cm hoog, in grijze kleur, recto-verso Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Antwerpen. Op de zakken moet het logo en adresgegevens van de zaak komen. Bedankt voor uw interesse.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Brooddozen met bedrukking
Wij zoeken een leverancier voor oranje brooddozen met een bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/09/2009: Deze klant is gelegen in West-Vlaanderen. Bedankt voor uw prijsopgave voor een 250-tal brooddozen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Reklame bedrukking op doek
Wij willen aan onze klanten een aanbieding maken om reklame te plaatsen in de sporthal. We zouden deze aanbieden met druk op doek om deze te plaatsen op alumiun kaders via rekkers. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/09/2009: Deze klant is gelegen in Oost-Vlaanderen. Bedankt voor uw offerte. U kan de klant rechtstreeks per mail bereiken.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukking T-Shirts
Wij zijn op zoek naar een drukker voor de bedrukking van T-Shirt (een paar verschillende maten). Blauw T-shirt - bedrukking wit. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/08/2009: Het gaat hier over 50 T-shirts. Deze klant is gelegen in Antwerpen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukte panelen
Voor een van onze winkels hebben wij 8 bedrukte panelen nodig: *Afmetingen: 1m x 0.42m *Niet te zwaar *Full color *Niet te veel spiegeling Bobex kwaliteitscontrole, op 04/08/2009: In de toekomst zullen er nog panelen nodig zijn. De klant bevindt zich in Malle. De klant had graag een offerte met vermelding van zowel totaalprijs als prijs per stuk. Bedankt voor uw prijsopgave.
Relatiegeschenken
Limburg
Brooddoos met bedrukking
Wij willen een 500 tal brooddozen met logo van de firma bestellen om uit te reiken met nationale ziekendag in oktober. Bobex kwaliteitscontrole, op 23/06/2009: Voor een ziekenhuis gelegen te Hasselt die deze brooddozen wilt geven aan patiënten. Dank u voor uw offerte via onze site.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukking parfumflesjes
Het betreft een eigen merk waarvoor een nieuwe collectie van parfum zal gecreërd worden. De parfumflesjes zouden afgewerkt moeten worden in verschillende decoraties zoals prints en drukwerk in allerlei kleuren. Hiervoor zoek ik een bedrijf dat dit kan uitvoeren en me hierin kan assisteren. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/03/2009: Om te beginnen wil de klant 1000 stuk laten bedrukken in vijfkleurendruk, maar dit aantal is nog wijzigbaar. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukking zaadzakjes
Ik wil graag dubbelzijdig bedrukte zaadzakjes als geboortekaartjes gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/03/2009: Deze koper heeft er ongeveer 300 nodig. Bedankt voor uw offerte voor deze speciale bedrukking.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Spandoek belettering
Ik heb één of meerdere spandoeken nodig om over een straat te hangen. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/03/2009: Locatie van de klant: Zwevegem. Bedankt voor uw prijsopgave voor een spandoek bedrukt met een zin in enkel 1 kleur.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken van logo op tafellakens
Ik wil graag op tafellakens een logo van onze firma laten drukken, ook eventueel spandoeken en/of vlaggen. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/02/2009: Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte. Deze klant vraagt het bedrukken van 2 rechthoekige en 2 ronde tafellakens evenals een 2-tal spandoeken en vlaggen.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Bedrukking zaadzakjes
Ik wil graag dubbelzijdig bedrukte zaadzakjes als visitekaartjes gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole, op 23/02/2009: Bedankt voor uw offerte voor 100 à 500 stuks.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Bedrukking of gravure van glazen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor een gravure of bedrukking op champagne glazen. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/02/2009: Regio van de klant: Anzegem. Bedankt uw prijsofferte voor 200-300 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Limburg
Sublimatie mokken en glazen
Ik ben op zoek naar een leverancier die glazen en koffiemokken kan leveren om zelf te bedrukken. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 02/07/2008: dit is een aanvraag van een koper die Bobex regelmatig gebruikt voor zijn aankopen.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van bierglazen
Graag prijs voor het bedrukken van 8 x 12 glazen. Dit zijn glazen van 8 verschillende biermerken. Bobex kwaliteitscontrole gebeld op 01/07/2008: bedrukking van 100 tal glazen voor een openingsfeest.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Ik heb gratis 3 offertes ontvangen, zeer goed gedocumenteerd."

H. Stegen

"Ik ben tevreden en we hebben veel uitleg gekregen."

G. Gheeraert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.