Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrijfssoftware: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrijfssoftware-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Facturatie pakket voor een bedrijf in Helen
Ik zoek een facturatiepakket. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is dus een pakket waarmee deze klant een aderessenbestand kan onderhouden, facturatie op sturen, creditnota's aanmaken en afspraken plannen.
Boekhouding software
Antwerpen
Facturatie en boekhouding inbrengen
Per kwartaal hebben wij 5 ŗ 10 facturen. Ik ben op zoek naar een software waarvan wij alles kunnen inbrengen en doorsturen naar ons boekhouder. Tot nu toe wordt alles in kaft geklasseerd, er moet toch een software bestaan waarvan alles wordt gescand en automatisch gesorteerd. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een landmetersbedrijf. Bedankt voor uw offerteopgave via het Bobex systeem.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Voorraadbeheer wegenbouwbedrijf
Eenvoudig bijhouden van de voorraad van een wegenbouw bedrijf. Bobex kwaliteitscontrole: Zou dus enkel voor voorraadbeheer dienen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Bedrijfssoftware voor detailhandel
Wij hebben nodig: bedrijfssoftware voor een detailhandel in raamgarniering, dit voor het beheren van offertes en aanmaken van atelierbonnen. Besturingssysteem: Windows. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag van dit bedrijf, locatie: Antwerpen. Graag een offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Facturatie/voorraad programma
Wij zoeken een geÔntegreerd facturatie/voorraad programma, betaalbaar & duidelijk begrijpbaar dit voor voorraadbeheer met variabele prijzen, factureren met variabele prijzen, beter overzicht verkrijgen en vooral administratie vereenvoudigen. Deze programma zal draaien op 2 pc (gekoppeld) + laptop. Besturingssysteem: Vista. Bobex kwaliteitscontrole: voor een dierenspeciaalzaak gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, een afspraak mag. Reageren kan telefonisch/elektronisch of online. Bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Gegevens exporteren naar boekhoudprogramma
Voor ons bedrijf zouden wij alle gegevens uit ons weegbrugprogramma willen overzetten naar ons boekhoudprogramma ProAcc. Uit ons weegbrugprogramma kunnen wij de gegevens exporteren als een ASCII of Excell bestand die dan zou moeten omgezet worden als een TXT bestand die aan bepaalde eisen dient te voldoen om gelezen te kunnen worden door ProAcc. Kunnen jullie een programma schrijven die dit zou kunnen en wat zouden de voorwaarden en de prijs hiervan zijn? Bobex kwaliteitscontrole: Deze familiebedrijf is gespecialiseerd in recyclage en diverse grond-en landbouwwerken. Graag voorstellen of offertes, liefst online of via mail. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Aankopen van bedrijfssoftware
Graag het aankopen van een bedrijfssoftware (beschikbaarheid: 3pc's), deze voor het maken van planningen voor onze schoonmaakpersoneel. Besturingssysteem: windows. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een schoonmaakbedrijf gelegen in de provincie Vlaams-Brabant. Graag een afspraak zodat een gedetailleerde prijsopgave kan opgesteld worden.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
ERP software pakket
We zijn op zoek naar een ERP software pakket voor een firma van +/- 45 arbeiders en 12 administratieve medewerkers. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een firma gespecialiseerd in de productie van monoblok zwembaden en rolluiken. Bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Softwareprogramma voor opmaken planning
We zijn op zoek naar een softwareprogramma dat ons kan helpen bij het zo efficiŽnt mogelijk opmaken van de planning van onze techniekers. Bobex kwaliteitscontrole: Nu werkt deze klant met een alternatief systeem. Bedankt voor uw prijsofferte voor een efficiŽntere toepassing.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Opzetten van administratie
Wij wensen een eenvoudig fakturatieprogramma alsmede een simpel boekhoudprogramma. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft deze software nodig voor hun fakturatie, btw-aangifte, boekhouding incl. jaarafsluiting en belasting aangifte voor bvba. Bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Software planning techniekers
We zijn op zoek naar een software programma dat ons kan helpen bij het zo efficiŽnt mogelijk opmaken van de planning van onze techniekers. Bobex kwaliteitscontrole: De software zal op 2-3 computers moeten worden geinstalleerd. Bedankt voor uw prijsopgave, u kan deze klant rechtstreeks bereiken.
Boekhouding software
Geen regio
Software gekoppeld aan kassa en weegschalen
Ik ben op zoek naar software voor mijn kassa/weegschaalsysteem in mijn aanstaande groenten- en fruitwinkel, te koppelen aan mijn computer voor boekhouding, en aan een inpakmachine. Bobex kwaliteitscontrole: Voor de klant gaat het erom, dat ze de instellingen van de (DIGI) weegschaal/kassa en de (DIGI) inpakmachine, op de computer kunnen bijwerken. Dit om zo bijvoorbeeld de prijzen, afnemers en dergelijke te wijzigen. Ook de lichtkrant voor op de weegschaal. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Distributiesysteem
Wij zijn op zoek naar een distributiesysteem met aankoop/verkoop/magazijnbeheer + boekhouding voor distributie van onderdelen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een bedrijfssoftware aant te kopen voor de voorraadbeheer, facturatie en de boekhouding. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze software.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Oracle Crystal Ball
Wij zoeken iemand om software te installeren. Deze software wordt gebruikt bij financiŽle analyses (bv. project kost). Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Antwerpen. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze installatie. Zij hebben momenteel Windows XP.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Boekhoudprogramma
Eenvoudig boekhoudprogramma voor een bedrijf actief in de bouwsector, als installateur van zonnepanelen, elektriciteit, dakwerken en sanitair. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant gelegen in Limburg. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze bedrijfssoftware.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware
Een softwarepakket waarbij klantgegevens, offertegegevens, boekhouding, productie,... allemaal aan elkaar kunnen worden gelinkt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant werkt nu enkel met Excell files.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Software gelinkt boekhoudpakket
Als dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een kant-en-klaar pakket (dus geen maatwerk) waarin tijdsregistratie per project/projecten (indien meerdere per klant) per maand of per kwartaal wordt gelinkt aan tariefeenheden om op een gemakkelijke en vlotte manier verkoopsfacturen (gedetailleerde beschrijving per actie) te maken. Hieraan gelinkt ook een volledig boekhoudpakket van A tot Z. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gelegen in Limburg. Er zullen momenteel 7 personen met het syteem werken. Een bestaand pakket moet dus gelinkt worden op hun systeem, geen software op maat. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
ERP - online shop
Voor een nieuw project zijn we op zoek naar een ERP systeem, voor het beheer van orders, voorraad, klanten (crm), algemene boekhouding, facturatie, met mogelijkheid tot koppeling aan een online shop. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gelegen in Antwerpen. Er zullen 2 personen gebruik maken van de software. Bedankt voor prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware
We zijn een bouwbedrijf dat een software wenst te hebben om zijn materieel en materiaal automatisch te beheren; we wensen een systeem dat ervoor zorgt dat we op een eenvoudige manier weten welk materieel zich op welke werf bevindt. Alsook willen we een module om het onderhoud en de controles te beheren (VCA en ISO plicht). We wensen dit vervolgens ook te koppelen aan ons boekhoudsysteem en facturatiesysteem. Bobex kwaliteitscontrole: De klant is gelegen in West-Vlaanderen en wil het huidig boekhoudsysteem, facturatiesysteem,... behouden, enkel een link met het nieuwe systeem (dus geen nieuw allesomvattend systeem waardoor ze alles moeten omgooien wat reeds bestaat en goed werkt). Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Aankoop of huur recruteringssoftware
Voor de opstart van een nieuw gespecialiseerd werving en selectiekantoor ben ik op zoek naar recruteringssoftware. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/10/2009: Deze klant is gelegen in Antwerpen. Zij zijn op zoek naar een recruteringssoftware die gebruikt zal worden door 5 personen. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor bedrijven met drukke agenda's en weinig tijd is dit de ideale oplossing! Bobex staat voor ..."

I. DE PLECKER

"Ik kreeg snel reactie van verschillende bedrijven, wat me zeer tevreden stemt."

D. Hillewaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.