Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Balpennen: Ontvang snel meerdere gratis offertesBalpennen-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Brussel
Promotieartikel gadget.
Wij organiseren we jaarlijks een actie voor jobstudenten. Hierbij zoeken we een goedkoop en passend gadget dat we in grote aantallen zouden produceren om onze actie te promoten. We zoeken een gadget waarop een logo en een link kunnen worden geplaatst. Een pak zakdoeken, een condoom, een balpen,... Aantal 10.000-25.000 stuks. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt.
Relatiegeschenken
Limburg
Bedrukte sleutelhangers en pennen (elk 2500 stuks)
Graag ontvingen wij een prijsofferte voor bedrukte sleutelhangers en pennen. Deze dienen voorzien te worden van ons logo en onze slogan. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst zowel van de sleutelhangers als van de pennen 2500 stuks. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Balpennen en sleutelhangers
Wij zijn op zoek naar witte of blauwe balpennen en sleutelhangers waarop het logo van onze hondenschool kan geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 500 ŗ 1.000 stuks van elk.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Promotiemateriaal balpennen en blocnotes
=> balpennen met bedrukking (logo van de onderneming, 2-kleurig) => blocnotes met als watermerk het logo van de onderneming en onderaan de bedrijfsgegevens (naam, adres, website, telefoonnr, e-mail...) ook weer 2-kleurig Bobex kwaliteitscontrole: Offerte aanvraag van een consultancy bedrijf. Bedankt voor uw offerte voor 1.000 stuks van beide gadgets.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Balpen met veranderende foto
Wij zijn op zoek naar balpennen waarvan de huls doorschijnend is. Hierop staat een foto die veranderd zodra je de balpen ondersteboven houdt. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant een gedetailleerde offerte met catalogus ontvangen voor een hoeveelheid van 1.000 stuks.
Relatiegeschenken
Luik
Balpennen met logo
Wij willen een offerte krijgen voor balpennen met logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een nationale organisatie. Zij willen graag de prijzen kennen voor minimum 500 stuks. Bedankt voor uw snelle reactie.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Promotiemateriaal voor studentenclub
Wij zijn op zoek naar promotiemateriaal om onze club en onze activiteiten aan de nieuwe studenten aan te brengen. We hadden gedacht aan balpennen, latten en stickers. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/09/2009: Locatie: Antwerpen. Zie bijlage voor hun logo. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Balpennen en USB sticks
Ik wens balpennen en/of USB sticks aan te kopen met onze firmanaam en telefoonnummer. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/05/2009: De klant heeft deze nodig om uit te delen aan huidige klanten en leveranciers maar ook om nieuwe klanten en leveranciers aan te trekken. Bedankt voor uw voorstel.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Schrijfblokken & balpennen
Voor onze VZW zouden we graag wat promomateriaal hebben: pennen met ons logo en schrijfblokken (blok met gelijnd of commercieel geruit papier om notities te maken). Deze schrijfblokken dienen A4 te zijn en ons logo, onze slogan en onze kleuren dienen op te kaft te staan. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/04/2009: Derde offerteaanvraag van dit Vlaams Instituut op Bobex. De schrijfblokken willen ze dan bijvoorbeeld ter beschikking stellen op events, workshops, etc. Bedankt voor uw offerte voor 1.000 stuks van elk.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Perfecte service!"

B. STAINIER

"Dit was een zeer leuke eerste kennismaking!"

G. Hendrickx-Foets


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.