Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

B2b database: Ontvang snel meerdere gratis offertesB2b database-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Nijlen
Ik wens een database voor ons bedrijf. B2B, we zijn een IT bedrijf, leads te Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Limburg
Huren database voor een bedrijf in Borgloon
We doen deze aanvraag in opdracht van een klant die wenst te prospecteren in de EU. We wensen van verschillende landen de gegevens van actieve reclamebureaus te verkrijgen, minimum 10 mensen in dienst. Het is mogelijk dat deze filters nog worden aangepast. Een eerste fase zou bestaan uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk (Duitssprekende gedeelte). Een tweede uit Frankrijk en Zwitserland (Franse gedeelte ) vervolgens ItaliŽ en Zwitserland (Italiaans gedeelte) en ten slotte Spanje. Graag hadden we een offerte verkregen voor elk van deze landen apart.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een bedrijf in Bornem
Ik ben op zoek naar de meest recente database van alle kinesisten,osteopaten in BelgiŽ, zowel Franstalig en Nederlandstalig.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerteaanvraag database van de top 1000 bedrijven.
Graag hadden wij een database aangekocht van de top 1000 bedrijven. We hadden graag de NAW-gegevens gehad en van de volgende functies de naam en het e-mailadres: (Marketing manager en CEO). Wij wensen deze campagne via e-mail te doen.
Aankoop of huur van database
Geen regioDatabases voor kappers en kapsalons in Brugge en Antwerpen
Wij willen graag een database ontvangen waarin kappers/kapsalons staan in Antwerpen en Brugge. haarcomsetica bedrijf, rechtstreeks aan kapperszaken niet via grootzaken, nemen belgische klanten aan vanaf september
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor IT bedrijf in West-Vlaanderen
Info over de IT-infrastructuur is noodzakelijk. Indicatie van het aantal vertegenwoordigers, merchandisers of ander personeel op de baan is een +.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
B2B database voor vertaalbureau/tolkbedrijf in West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een B2B database (zowel van nationale als internationale bedrijven), dit voor iemand die binnen ons bedrijf aan prospectie zou doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

B2b database

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden van snelle reacties, meerdere offertes maken het gemakkelijker de prijsvork van h..."

"Heel tevreden, bedankt voor de goede samenwerking!"

E. Robyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.