Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Aftrek belastingen zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesAftrek belastingen zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Gistel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1991 zoeken we een offerte voor zonnepanelen. We hebben een zadeldak met dakpannen. Gas en stroom samen betalen we 198Ä per maand. 4 bewoners. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Laarne
Als eigenaar van een woning zoek ik een offerte voor zonnepanelen op onze vrijstaande woning van 2014. De zonnepanelen moeten komen op een bijgebouw, een schuur. Binnen 2 weken komen hier sandwichplaten op. We hebben nu een 4000 kilowatt met 2 kleine kindjes. Kan u mij bellen voor een afspraak. Koen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Oelegem gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Er ligt recent een nieuw zadeldak op met dakpannen. We hebben een verbruik van 3500kilowatt met ons getweeŽn. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte. Mvg, Willem
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Belsele
Ik ben eigenaar van de woning. Het huis is halfopen en van 2000. Dakpannen liggen op het dak. Nu zoeken we enkele offertes voor zonnepanelen. We verbruiken 3800 kilowatt per jaar. We zijn met 3 bewoners. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kerksken
Beste, Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van de rijwoning van de jaren 60. De gevel is 10m. Nieuw dakpannen dak is net aanwezig. We betalen 180Ä per maand aan gas en stroom. We zijn voorlopig met 2 personen. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten, Steven
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Zomergem
Geachte, We zijn eigenaar van een vrijstaande woning met bouwjaar 2014. We wonen hier nu een 4maanden. 4000 kilowatt. 2 volwassene en 2 kinderen. We zoeken enkel offertes om te vergelijken. Alvast bedankt
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een epdm rubberen dak van 28m≤ a 30 m≤. Dit is een dak losstaand van de woning maar hier is er wel vrij veel schaduw. Er is ook aangebouwd bijgebouw. Kan u ons contacteren aub voor het opmaken van een mooie offerte ? Alvast bedankt, M . Remue
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Niklaas
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Het plat dak is 18m≤. We betalen Ä80,- voorschot per maand aan elektriciteit en zijn een gezin van 5 personen. afspraak is mogelijk in te plannen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepaneln voor een woning in Heusden-Zolder
Ik heb momenteel een dagverbruik van 1925 km en een nachtverbruik van 2361 kw. Ik had graag dit volledige verbruik opgevangen via zonnepanelen. Op het zuidelijke gelegen gedeelte heb ik zo'n 21m2 vrij. Hier staat enkel een schouw. Er is in de tuin ook een boom die misschien voor wat schaduw zorgt maar deze kan verwijderd worden indien nodig. Uit esthetische standpunten wens ik graag volledig zwarte zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
We wensen zo snel mogelijk een offerte te verkrijgen om te vergelijken met andere leveranciers. We hebben een dak met een hellend vlak in dakpannen. Deze heeft een zuidoostelijke oriŽntatie en een oppervlakte tussen 50 en 75 vierkante meter. Hier staan wel een schouw en een dakvenster in. Twee maandelijks betalen we 19Ä aan elektriciteit. Graag een prijsofferte voor plaatsing.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Graag een offerte met verdere informatie over de groene stroom certificaten en subsidies. Ik heb een pannendak waarvan het zuidelijke gericht gedeelte tussen e 50 en de 60m2 is. Hier zitten wel 4 veluxramen in en twee panelen voor warm water. Ik verbruik momenteel zo'n 6000kw op jaarbasis.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
offerte voor zonnepanelen in Beveren
het is voor de installatie op het huis van mijn dochter, uiterlijk tegen juli. Minstens een oppervlakte van 25 m≤ beschikbaar. Jullie mogen bellen voor een fysieke afspraak. mvg, Gilbert A.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Zoersel
Graag een offerte met verdere informatie over subsidies en groene stroom certificaten en dergelijke. Ik heb een klassiek tweedelig dak met dakpannen als bekleding en een noord -zuid oriŽntatie . De oppervlakte van het zuidelijk gelegen deel is 15x5m, maar hier zit wel nog een dakkapel en en klein veluxraam in gereken. Er zijn wel geen schaduwplekken. Momenteel betaal ik maandelijks 275Ä aan energie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Watou
Ik had graag zonnepanelen willen plaatsen op het hellend dak van ons landbouw bedrijfje. We hebben meer dan 200m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 34000KWh. Graag een vrijblijvende offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Katelijne-Waver
Ik doe deze aanvraag voor mijn ouders maar ik handel de prijsofferte en het papierwerk af. Het gaat hier om een dak met meerdere hellende vlakken en dakpannen. Het meest interessant georiŽnteerde gedeelte, pal op het zuiden, is tussen de 20 en de 30m2 groot en heeft enkel een beetje schaduw door een schouw. Ik heb geen idee wat hun huidig verbruik is. Gelieve als u een offerte op maakt ook informatie te geven over de praktische aanpak van de installatie en de mogelijke fiscale voordelen. Afspraak zal waarschijnlijk in het weekend gemaakt moeten worden.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Gits
Ik wens een offerte voor de installatie van zonnepanelen op mijn garage. Deze is aangebouwd aan de woning en heeft een oppervlakte van ongeveer 115m2. We hebben wel een beetje last van schaduw door de woning zelf. de garage is naar het zuidoosten gericht en de bekleding is Epdm rubber. Het verbruik schommelt rond de 4800 kw. Graag in de offerte ook verdere informatie over de groene stroom certificaten en aftrek van de belastingen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Schoten
Ik heb een bouwbedrijf waar we graag onze energie zoveel mogelijk via zonnepanelen wensen op te wekken. Graag daarom een gerichte offerte met verdere informatie over groene energie en mogelijke aftrek van de belastingen. We hebben een recent vernieuwd roofing dak van 150-160m2. Deze oppervlakte is volledig vrij en we hebben ook geen last van schaduwplekken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Mielen
Ik wens een offerte voor de installatie van pv zonnepanelen, Samen met de nodige informatie over de groene energie certificaten, en de mogelijke aftrek aan belastingen. Ik heb een zuidelijk gericht dak van ongeveer 12m op 14m ,dit bestaat 2 verschillend daken van L vorm. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit 8000Kwh per jaar
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Gingelom
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers voor mijn woning. Het gaat om een dak van 30m≤.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Berchem
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Momenteel verbruik ik 10507KWH aan elektriciteit en 15000KWH aan gas. Het gaat om een hellend dak voor 20m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen/boilers te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Iddergem
Graag een offerte van zonnepanelen. De woning word zowel privť als zakelijk gebruikt. Mogelijkheid op 7 hectare grond en plat dak van 200m≤ zonnepanelen plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit. piek 2406Kwh, dal 3000Kwh excl. nacht (verwarming) 26616Kwh
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zeveren
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik wens deze op mijn garage met ongeveer 20m≤ beschikbare oppervlakte. Het is een hellend dak naar het zuiden gericht en 45 graden. Jaarlijks verbruik 2200Kwh aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tienen
Tegen April 2013 wens ik zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een puntdak van een stal die we nog aan het verbouwen zijn. Deze is 7m op 8m. Ik had nu al graag wat offertes willen ontvangen om te kijken of het haalbaar voor ons is om die te plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Herent
Ik ben me aan het verdiepen in de zonnepanelen. Het huis is naar het zuiden gericht. Ik heb een plat dak met ongeveer 40m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is een goeie 4000Kwh. De offerte graag voor elektriciteit, warm water en verwarming. Bij voorbaat dank.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Ik heb een zadeldak van ongeveer 70m≤. Het dak is 45 graden en zuidoost gericht. Ik ben geÔnteresseerd in zowel zonnepanelen als zonneboilers. Graag een vrijblijvende offerte. Bij voorbaat dank.

Aftrek belastingen zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima platform om prijzen en kwaliteit te kunnen vergelijken. Men kan er alleen maar van bijle..."

F. Marit / Walravens

"Geweldig om zo eenvoudig zoveel offertes te ontvangen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.