Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Advies over alarmsysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdvies over alarmsysteem-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning
Ik wil graag advies wat voor systeem het beste bij mijn woning past. Ik heb geen huisdieren en heb nog geen alarmsysteem gehad.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem offerte te Boortmeerbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning en ik zoek een alarmsysteem. ik heb 1 hond die binnen zit. De woning is zelf van 1986. Kan u mij contacteren voor een vrijblijvende offerte voor een alarmsysteem. Dank u
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Aanvraag alrmsysteem te Steenhuffel
Wj zijn op zoek naar een advies of prijsofferte voor een alarmsysteem (binnen ?en buitenbewaking) voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem. Dit mag zowel draadloos als met bedrading zijn. Wij hebben 1 kat en 1 hond. Meldkamer is in optie te bekijken. De te bewaken oppervlakte is 717m² (de woning) en 165m² (bijgebouw).
Alarmsysteem
Antwerpen
alarmssyteem voor een woning in stabroek
Halfopen bebouwing. Ik wens hier zowel een systeem voor binnenbewaking en bewaking van de garage. Er zijn huisdieren, 2 honden, maar wel geen voorziene bedrading. Ik wens van u vooral ter plaatsen een gericht advies over de beveiliging via een draadloos systeem of een met bedrading , en van met of zonder meldkamer. Van beide wens ik de voor en nadelen naast de prijs te vergelijken. Installatie waarschijnlijk voor in de zomer.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
alarmsysteem voor een woning in Brugge
We hebben momenteel reeds een alarmsysteem. Ik wens echter deze te vervangen en uit te breiden met een camerasysteem. Ik vroeg me af wat de prijs hiervan was. Leidingen en bedrading zijn reeds voorzien. Graag had ik ter plaatsen uw persoonlijk advies verkregen over de mogelijkheden van binnen en buitenbewaking en om al dan niet met een meldkamer te werken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een rijwoning waar ik graag een offerte had verkregen voor een systeem van binnenbewaking. ik reken vooral op uw advies maar ik wens in elk geval een draadloos systeem, momenteel is er geen bedrading voorzien. In optie mag u ook een offerte opmaken voor de mogelijkheden voor een meldkamer. Ik heb momenteel geen huisdieren. Gelieve telefonisch contact op te nemen om ter plaatsen de afspraak vast te leggen.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Aalst
Dit gaat over onze kantoren op het gelijkvloers. We wensen hiervoor een geschikt systeem voor de beveiliging van onze kantoren en martiaal. We staan open voor verschillende voorstellen van alarmsystemen zodat we kunnen vergelijken. Ook mag er zeker naar branddetectie worden uitgekeken. Er is momenteel internet en een telefooncentrale voorzien, bedrading is er echter nog niet ter plaatsen. Graag een gerichte offerte met praktisch advies na een afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Woning net aangekocht en sleutel in november. we hebben een open bebouwing. Er zijn veel ramen, die beveiligd moeten worden. Als we thuis zijn, zou er zowel op de benedenverdieping , als op de bovenverdieping beweging moeten kunnen zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Eventueel afspraak op eerder en plannen zijn ook altijd ter beschikking. Liefst na 17u contact opnemen. Mvg
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Herk de Stad
Ik heb momenteel al een sterk verouderd alarmsysteem van het merk thaiko. Dit werkt via een soort van leasing systeem die ik momenteel veel te duur vind voor een verouderde installatie. Momenteel heb ik een kantoor van 50m², leefruimte van 120m², keuken van 35m² en de overloop van 1 slaapkamer beveiligd. Verder heb ik ook nog 2 garagepoorten. In totaal heeft het huidige systeem overal bedrading en contactpunten voor magneetdetectoren, ook al gebruik ik meestal bewegingsdetectie voor bvb in de inkomhal, er zijn ook twee codeklavieren. Ik werk van thuis uit dus ik verkies een afspraak tijdens de kantooruren.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Oudenaarde
Sinds enkele maanden hebben we een apartement aangekocht waar we nu graag willen kijken naar een geschikt alarmsysteem. In onze vorige woning werkten we met magneten en detectoren aan de ramen en deuren. Andere voorstellen of advies zijn uiteraard ook welkom. Naast privé beveiliging wensen we ook even te kijken welk systeem we kunnen gebruiken voor de beveiliging van het hele gebouw. Hierbij dacht ik aan camerasysteem of iets dergelijks.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Mechelen
Beste, Het gaat over het beveiligen van de keuken, traphal en badkamer. Dit zijn volgens mij de meest kritische inbraakpunten. In maart gebeuren er verbouwingen Graag had ik een offerte voor het beveiligen van de bovengenoemde ruimtes. Alvast bedankt voor jouw interesse.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysysteem voor een bedrijf in Koersel
Graag een offerte voor de instalatie van een alarm in een nieuwbouw. Hier is nog geen bekabeling of dergelijke voorzien en we kunnen dus nog alle kanten op. Ik ben na 18u bereikbaar voor een afspraak om dit samen met u te bekijken
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Geraardsbergen
Graag advies over een geschikt alarmsysteem voor mijn woning. Hier dienen zowel de beneden als de bovenverdieping beveiligd te worden. Gelieve me na de kantooruren te contacteren.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in oprichting in Harelbeke
Ik ben momenteel bezige een business plan aan het opmaken voor een bedrijf dat normaal gezien in juni/juli zal opstarten. IK wens hiervoor een offerte voor de beveiliging van een site van in totaal 17000m2. Hier staat een wagenpark, overdekte vrachtwagenparkeerplaats, huurwoningen en standplaatsen voor caravans inbegrepen. Graag een afspraak ter plaatse voor een gerichte offerte.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarm voor een woning in Deurne
Ik wens vooral een stuk nieuwbouw te beveiligen. Hier staat een groot schijfraam dat nogal uitnodigt tot inbraken. Ik wenste deze te beveiligen met een alarm met magneten en sensoren. Ik heb zelf reeds voor bedrading gezorgd. Graag een afspraak voor 7 februari. Dan worden de ramen geleverd en zou ik moeten weten of deze bedrading voldoet.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een appartement in Nieuwpoort
Graag vrijblijvend en gratis contact, advies en offertes voor een alarmsysteem in mijn appartement bouwjaar 2008. Is er eventueel belastingaftrek mogelijk of zijn er premies? Er is reeds een veiligheidsslot geplaatst beneden, maar hiervan heeft iedereen de sleutel tot aan de lift. Ik wens een systeem waarmee het eventueel mogelijk is om te zien wie de lift neem. Ik ben altijd bereikbaar op gsm na 9.30 . Dank.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Ophasselt
Het gaat over een woning waar de ruwbouw reeds geplaatst is. we wensen graag uw advies over de plaatsing van bedrading en elektriciteit voor een alarmsysteem. Graag had ik in een weekend een afspraak ter plaatse gemaakt.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Leefdaal
Graag een offerte voor de beveiliging van mijn privéwoning. Ik wens eerst graag contact en advies over welk alarmsysteem hiervoor het meeste aan te raden is. Ik ben telefonisch tijdens de kantooruren bereikbaar voor een afspraak.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Eeklo
Graag een advies en offerte voor de plaatsing van een alarmsysteem voor een open bebouwing. Ik wens vooral de gelijkvloers en/of de bovenverdieping en/of de toegang tot de woning te beveiligen. Ik ben bijna altijd telefonisch bereikbaar.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Lembeke
Graag een advies over de updating van een oudere instalatie. Deze is ongeveer 12 jaar oud. Bedrading is reeds aanwezig maar zal misschien moeten bij geplaatst worden. Ik heb wisselende werkuren dus gelieve eerst telefonisch contact op te nemen voor een afspraak te maken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een nieuwbouw in Minderhout
Graag een offerte voor een alarmsysteem voor een nieuwbouwwoning. De ruwbouw is nu al afgewerkt en we zoeken nu een advies voor de legging van de leidingen en dergelijke. De woning heeft 7 ramen ,2 deuren en een garage. Ik ben na de kantooruren bereikbaar voor een afspraak.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Genk
Graag een offerte en een advies over een geschikt alarmsysteem . Ik ben na de werkuren bereikbaar voor een afspraak om ter plaatse de installatie te bespreken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Oud-Turnhout
Graag een afspraak om een alarmsysteem voor mijn zaak te bespreken. Ik hou een datacenter open . Ik heb al een vaag idee van welk type ik wens te plaatsen maar reken op uw advies of dit systeem al dan niet mogelijk is.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Kerkom
Ik had graag geweten welk alarmsysteem heb beste aangeraden is om onze woning te beveiligen. Ik wens graag een afspraak en uw professionele opinie , omdat ikzelf hier niet veel verstand van heb.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Deerlijk
Graag een offerte van alarmsystemen. Voor een woning met 2 verdiepingen. Ik had me graag willen adviseren over de mogelijkheden van alarmsystemen en camerasystemen. Is het beter om beide te nemen of afzonderlijk van elkaar. Ik had gedacht aan de voordeur en aan de achterdeur. Bewoonbare oppervlakte is 100m² per verdieping.

Advies over alarmsysteem

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De diensten van Bobex betekenden een grote hulp, zo moesten we zelf niet op zoek gaan naar bedr..."

G. Caulier

"We zijn goed geholpen. Dank u voor de snelle service!"

J. Hoedenaeken


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.