Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Adressenbestand interieurarchitecten: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdressenbestand interieurarchitecten-adressenbestand

Ontvang nu meerdere offertes: AdressenbestandOfferte aanvragen-adressenbestand

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Putte
We zitten in de interieur. We hadden graag een database willen ontvangen van B2B van onder andere architecten regio Antwerpen. Voor B2C hadden we graag een adressenbestand van particulieren met hoger inkomen ook het liefst regio Antwerpen.
Adressenbestand
Limburg
Aderessenbestand van particulieren voor een reclamebureau in Limburg
Wij zijn op zoek naar een adressenbestand om aan regiogebonden prospectie te doen. We zouden deze prospectie regio per regio doen maar uiteindelijk heel vlaanderen willen doen. Geen echte doelgroep nodig.
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een database ontvangen van bedrijven in België. Eigenlijk willen we dan buitenverlichting aanbieden. Ik zou graag contactpersoon, bedrijfsnaam, mailadressen, taal en sector wensen. Graag een offerte.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Aderessenbestand van bedrijven actief in de bouwsector, West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar gerichte adressen van volgende type bedrijven : Grondwerken ,algemene bouwwerken, wegenbouw en industriebouw. Gelieve aan ruime offerte op te maken met voldoende informatie over de afspraken bij huren of kopen.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Aderessenbestand van aannemers voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik wenseen adressenbestand van aannemers uit alle sectoren (bouw) van West-en Oost-Vlaanderen. Graag ook meer informatie over het verschil tussen huren en kopen.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag adressenbestand van interieurarchitecten voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Wij zijn een bedrijf die met grasaarde werkt. We zouden ons graag kenbaar willen maken. Graag een offerte van adressen van interieurarchitecten. De database moet bedrijfsnamen bevatten, adressen, mailadressen en het sector. Vriendelijk bedankt.

Adressenbestand interieurarchitecten

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.Offerte aanvragen-adressenbestand
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Vlotte samenwerking, dank daarvoor."

W. Busschaert

"Nog steeds vind ik het een goed systeem, zal er zeker nog van gebruik maken."

C. Put


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.