Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Adressenbestand: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdressenbestand-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor een bedrijf in Zomergem
Dit is voor een adressenbestand voor transportfirma's of zelfstandige chauffeurs. We richten ons vooral op starters. We zijn actief in zowel BelgiŽ , Frans als Nederlandstalig. Indien mogelijk wensen we ook te bekijken hoe gezond deze bedrijven zijn.
Adressenbestand
Limburg
Aanvraag Adressenbestand te Hasselt.
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een adressenbestand. De doelgroep zijn vooral de horeca-sector (mobiele gebruikers). Het doel van de campagne is om deze mobiele gebruikers te informeren en te peilen naar hun interesse (het is een deal-platform). Wij zijn actief binnen Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt en Luik.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Aankoop van database voor bedrijf in Holsbeek
Graag ontvang ik offertes voor het aankoop van databasebestanden. Ik ben op zoek naar bedrijven regio Brabant en regio Limburg. Wij verkopen verlichtingen aan bedrijven. Hartelijk dank voor het contact.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database met e-mailadressen
E-mailadressen die juist getrieerd zijn op aantal werknemers, bedrijfsactiviteit, verantwoordelijke persoon, lokatie voor B2B. Adressen in BelgiŽ, Noord Frankrijk en Duitsland (Ruhrgebied).
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aankoop of huur van een database voor een bedrijf in Sint-Eloois-Winkel
Ik wens een database met de e-mail adressen voor een (reeks) newsletters aan technische profielen en logistieke functies binnen industriŽle bedrijven. Eigenlijk alle personen die met intern transport verbonden zijn, en dus interesse hebben in hijstoestellen (onze takels en rolbruggen). De regio is heel Vlaanderen (enkel Nederlandstalig ) .
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Bedrijven die installaties doen van industriŽle leidingen
Wij zijn op zoek naar adressen en gegevens van bedrijven die installaties doen van industriŽle leidingen, zowel leidingen onder druk als drukloos. Hieronder verstaan wij ook bedrijven die industriŽle verwarming aanleggen in gebouwen en dergelijke.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een fotograaf in Denderleeuw
Ik had graag een prijsofferte gehad inzake adressen van communicanten voor het jaar 2013. Dit zowel voor de eerste communie als de plechtige communie. Is het mogelijk zowel een offerte op te maken voor huur als aankoop. De volgende postnummers komen in aanmerking tot onze keuze: B-1730-1760-1770-9200-9260-9280-9300-9308-9310-9320-9340- B-9400-9401-9420-9470-9473-1740-9230- 9300
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een zelfstandige in Hoogstraten
Ik wens een adressenbestand van communiekanten aan te kopen. Regio rond Hoogstraten, postcode 2320. Dit voor een reclamecampagne voor mijn schoenwinkel.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Offerte voor database voor een bedrijf in Meise
Graag hadden we lijsten voor ziekenhuizen, datacenters, en rusthuizen. Hiervan hadden we graag de technische verantwoordelijken gecontacteerd. Vooral datacenters. Onze doelgroep is heel BelgiŽ, dus 2 talen op nationaal niveau.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Lokeren
Wij willen alle aannemers bereiken die iets te maken hebben met koeltechnieken, zoals warmtepompen, arico's, boilers, ventilatoren,... Daarnaast zijn architecten en installateurs interessant.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag database B2C voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
Ik zoek nummers van particulieren uit de regio zuid oost Vlaanderen, leeftijd tussen 18 en 35 jaar, moeten fulltime werken en Belg zijn sinds geboorte. Alvast bedankt!
Adressenbestand
Geen regioOfferteaanvraag database voor een callcenter in Everberg.
Graag een offerte te ontvangen van een database. Wij zijn op zoek naar een adressenbestand van particulieren met het liefst GSM-nummers. De database wensen we aan te kopen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor bouwvergunningen
Ik ben op zoek naar een database van afgeleverde bouwvergunningen in Oost en West-Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor Brugse uitgeverij
Wij zijn op zoek naar een database voor logopedisten uit de regio West-Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Limburg
Databank van opkopers
Ik wens een gamma artikelen te verkopen, en daarvoor ben ik op zoek naar een databank van winkels die geschenkartikelen, curiosa, ... aanbieden, en het liefst van al nog naar opkopers van falingen edm.
Aankoop of huur van database
Andere regio's
Databank van potentiŽle kopers van een huis
Wij zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een grootschalig marktonderzoek naar duurzaamheid in de woningmarkt. Het doel van het marktonderzoek is om erachter te komen of de consumenten hierop zitten te wachten en/of ze weten wat duurzaamheid inhoudt. Iedereen die in staat is om een huis te kopen (nu of in de toekomst). De consumenten moeten niet op dit moment op zoek zijn naar een huis.
Aankoop of huur van database
Andere regio's
B2B databank met e-mailadressen
Graag had ik inzicht gekregen in databank B2B: bedrijven die actief zijn in parketvloeren. Graag info: hoeveel email adressen beschikbaar. Tevens graag voorwaarden Huur / Koop.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Adressenlijst recente toegestane bouwvergunningen, Oost en West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een adressenlijst met recente toegestane bouwvergunningen in Oost en West-Vlaanderen, zowel particulieren als bedrijven.

Adressenbestand

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"EfficiŽnt en gemakkelijk. Ik ga er nog meer gebruik van maken !"

"Prima service, de zeer gemotiveerde kandidaten waren van uitzonderlijk goed niveau. Jullie zij..."

T. Vandyck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.