Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Aanvraag tot offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesAanvraag tot offerte-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van businesskaartjes
Leverancier gezocht voor het drukken van 4 x 500 business kaartjes = totaal: 2.000 exemplaren. Afmetingen: 55 mm bij 90 mm, maco mat, 300gr, recto zwart, afwerking - net snijden. Wij leveren zelf een drukklare pdf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Belgian fashion designer in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken werkkledij voor bedrijf in Antwerpen
Wij willen bedrijfskleding (T-shirts en truien) laten drukken in het donkerblauw. Graag hadden we ook stickers (2 soorten: zowel A5 als de standaardafmetingen van visitekaartjes) en visitekaartjes (85-55mm) laten drukken. Graag een voorstel voor grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedrijf gespecialiseerd in airco en klimatisatie gevestigd in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Met vriendelijke groeten.
Promotiemateriaal
Limburg
Onbedrukte pins in stervom
Ik ben op zoek naar een leverancier van onbedrukte pins. Het gaat om een 400-tal stuks. De pins zouden in de vorm van een ster moeten zijn, kleur geel/goud. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag, gemeentehuis, dienst sport. Bedankt voor het opstellen van een prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Witte polo's zonder zakje
Ik ben opzoek naar 20 witte polo’s zonder zakje in de maten medium en large. Deze zouden op de voorzijde aan de borst bedruk moeten worden met een logo. Kan u mij een offerte sturen voor aankoop en bedrukken van de polo’s alsook een offerte voor de aankoop en het borduren van de polo’s. Logo wordt door ons aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een communicatiebureau gelegen in Vlaams Brabant. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Table tents
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van 2x 5.000 table tents. Standaard formaat, druk op 'papier'. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams-Brabant. Voor meer info kunt u steeds de klant telefonisch of via e-mail bereiken. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Limburg
Prijsofferte zwarte spaanse waaiers
Beste, Ik ben op zoek naar goedkope zwarte spaanse waaiers bedrukt met ons logo, +/-250 stuks. Snel leverbaar. Bobex kwaliteitscontrole: groothandel gelegen in provincie Limburg. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van reclame jaarlijkse palingfeesten
Voor onze jaarlijkse palingfeesten (meer dan 2.500 eters) zijn wij op zoek naar reclame op broodzakken om aan de plaatselijke bakkers aan te bieden. Bobex kwaliteitscontrole: klant had graag even willen vragen indien u haar een prijsopgave kan opstellen met daarbij ook diverse hoeveelheden. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de dienstverlening, door onvoorziene omstandigheden hebben wij de aan..."

M. Bollaert

"Ik ben heel tevreden! Niettegenstaande ik (deze keer) geen beroep deed op één van de aanbieding..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.