Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Aankopen frankeermachine post: Ontvang snel meerdere gratis offertesAankopen frankeermachine post-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Melle
Graag een prijsvoorstel van een frankeermachine. We versturen 5 brieven op een dag. Ik had graag de huurprijs van het toestel gekend als de aankoopprijs.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Genk
Graag een offerte van een frankeermachine. We hebben een gemiddelde van 10 uitgaande brieven per dag. Pakketjes gaan gewoon via upc of THL. Hartelijk dank voor een huurprijs of koopprijs.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een interimkantoor.
Graag weensen we een offerte te ontvangen voor ons interimkantoor. We versturen maandelijks een groot aantal zendingen.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte aankoop frankeermachine
We zoeken een frankeermachine. We vroegen ons ook af of deze met een gewone internetverbinding kan werken of moet dit steeds met een telefoonaansluiting ?
Frankeermachine
Brussel
Prijsofferte aanwerven frankeermachine
Wij zijn van plan binnenkort te verhuizen, graag had ik informatie willen ontvangen omtrent de aanwerving van een frankeermachine. Kunt u mij zeggen vanaf wel bedrag het interessant wordt en wat de vaste kosten ervan zijn. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij versturen toch heel wat post, het lijkt me interessant eens te bekijken hoe dit met een frankeermachine kan.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Offerte frankeermachine versturen en frankeren brieven goedkoop tarief francotyp
Informatie en prijs voor een frankeermachine, liefst per mail op mail@poly-seal.be.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeren van brieven
Wij verhuizen op 1 april naar Mechelen, naar een nieuw pand. Voor de brieven hebben we ook een nieuw frankeermachine nodig. We versturen gemiddeld een 100-tal brieven per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor een frankeermachine
Is het mogelijk ons te zeggen indien het aankopen van een frankeermachine voor ons gunstig zou zijn als u weet dat wij ongeveer 7.500 postzegels per jaar verbruiken. Indien ja, wat bedraagt de kostprijs, wat zijn de beschikbare modellen op de markt, ... Alvast bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeren van brieven
Ik had graag even informatie willen ontvangen omtrent het frankeren van brieven. Dagelijks versturen wij zo'n 15-tal brieven, kunt u mij zeggen indien een frankeermachine voor ons goedkoper zou uitkomen of niet? Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij hebben al een frankeermachine van De Post, ik vergelijk graag uw aanbod met het huidige contract
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine + werking met tarieven
Op zoek naar een frankeermachine + werking met tarieven normale omslagen, Amerikaans formaat, normaal gewicht. Maandelijks +/- 60 zendingen. Graag de prijs voor het aankopen, installeren + kosten. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeren van facturen
Wij versturen hier ongeveer een 60-tal facturen per week, voornamelijk nationaal, af en toe 1 of 2 internationaal. Wat kunnen jullie ons aanbieden?
Frankeermachine
Brussel
Frankeermachine
Graag een aantal offertes voor frankeermachine, wij hebben geen vast aantal per maand. Wij zitten met drukke en minder drukke periodes. Soms 1 maand een 200-tal en dan 2 maanden niets, ... Alvast bedankt voor uw prijs.
Frankeermachine
Antwerpen
Informatie frankeermachine
Wat info over frankeermachines met daarbij kostprijs. +/- 50 brieven/maand voornamelijk internationaal maar ook nationaal. Bedankt.
Frankeermachine
Brussel
Frankeren brieven vzw
Graag info i.v.m. kostprijs en werking van een frankeermachine. Wij versturen zo'n 100 brieven per maand, voornamelijk nationaal. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Kostprijs frankeermachine
Graag had ik even de kostprijs willen weten van een frankeermachine. Dank voor uw info. Graag reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine
Graag wat info omtrent een frankeermachine, dagelijks sturen wij zo'n 10 15 brieven. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeren van brieven
Graag een frankeermachine voor het verzenden van brieven, door zelf postzegels te maken. Ongeveer een 50 omslagen per maand. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Nationaal en internationale brieven
Graag een offerte voor een frankeermachine, wij sturen maandelijks zo'n 50tal brieven, meestal nationaal maar internationaal kan ook. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine
Ik ben op zoek naar een nieuwe frankeermachine voor ons bedrijf. Graag een gedetailleerde offerte. Reageren mag telefonisch of via e-mail. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine aanschaffen
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aanschaffen van een frankeermachine. Wij sturen wekelijks +/- 30 brieven - enkel standaard, geen aangetekende brieven. Altijd nationaal type. Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine
Graag had ik inlichtingen alsook een richtprijs ontvangen omtrent het aanschaffen van een frankeermachine, wij sturen maandelijks een 100-tal brieven, meestal nationaal. Graag had ik willen weten indien dit in ons geval interessant zou zijn. Aangezien wij zeer druk bezig zijn en vaak op de baan zijn had ik ENKEL via e-mail informatie willen ontvangen. Alvast bedankt om daar rekening mee te houden!
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachines prijsopgave
Mag ik U verzoeken volgende bestelling op te nemen en uit te voeren: bestelling Ink Ribbon Cassette BLUE, Part No: 230-03-100, Quantity : 2. Use for EcoMail/ OfficeMail/ PowerMail. Indien nog verdere vragen : zie bovenstaand e-mail adres.
Frankeermachine
Limburg
Offerte frankeermachine
Graag inlichtingen alsook een prijsopgave omtrent het aankopen van een frankeermachine, op het einde van de maand bedraagt dit zo'n 150 200 brieven zowel binnenlands als buitenlands. Graag een offerte met bijkomende inlichtingen (verschillende modellen, tarieven e.d.) Alvast bedankt.

Aankopen frankeermachine post

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Over jullie service ben ik zeer tevreden. Ik ben vriendelijk geholpen en ik kreeg snel antwoord..."

J. Deprez

"Ik ben goed verder geholpen en dus tevreden over Bobex."

E. Claes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.