Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Aankoopofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesAankoopofferte-kopieermachines

Ontvang nu meerdere offertes: KopieermachinesOfferte aanvragen-kopieermachines

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Beselare
Ik wens een andere kopieerapparaat voor het bedrijf. Nu een Brother, fax zit er ook in, ook kleur en recto-verso en A3 mag erbij. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een overheidsinstelling in Voeren
Mobiele terminal. Momenteel hebben we niets. We zoeken een betaalterminal waarmee we zowel gebruik kunnen maken met visa, krediet en bankkaarten. In dit stadium wensen we de opties voor zowel huur als aankoop te bekijken. We hebben enkel 1 interventievoertuig dus we zullen ook genoeg hebben aan 1 betaalterminal.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Hooglede
Ik doe deze aanvraag voor een nieuwe betaalterminal. We wensen enkel gebruik te maken van bankkaarten. Graag wel zowel een huur als een aankoopofferte.
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Sint-Truiden
Wij zoeken aankoopoffertes (of leasing mag ook) voor kopieermachines. Wij gebruiken momenteel een toestel van Rico (dat aan vervanging toe is). Graag wensen wij geÔnformeerd te worden over een draadloos toestel als een toestel met bedrading. Opties die wij zeker nodig hebben is de mogelijkheid om te scannen en om faxen te versturen.
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag Betaalterminal te Maasmechelen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een toonbankterminal, momenteel gebruiken wij hier geen betaalterminal. Wij wensen zowel huur -als aankoopoffertes te ontvangen, en werken enkel met bankcontact (bankkaarten). Wij hebben reeds een vaste -en een draadloze lijn voorzien.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Aalst
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een betaalterminal. Momenteel hebben wij een betaalterminal van CCV (wordt gebruikt binnen onze groep van hotels) en wij wensen te stoppen met deze leverancier .Wij wensen offertes te ontvangen voor het gebruik van bankkaarten (bankcontact) en kredietkaarten. Wij hebben reeds een internetlijn voorzien. Wij verkiezen een offerte voor een toonbankterminal (om binnen de zaak te gebruiken).
Betaalterminal
Limburg
Aanvraag Betaalterminal te Dilsen-Stokkem
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een betaalterminal. Momenteel hebben wij geen betaalterminal.Wij wensen offertes te ontvangen voor het gebruik van bankkaarten (bankcontact) en Visa. Wij hebben reeds een vaste Ėen draadloze lijn voorzien. Wij verkiezen een offerte voor een toonbankterminal (om binnen de zaak te gebruiken).
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag Koffiemachine te Willebroek
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een koffiemachine. Momenteel hebben wij geen koffiemachine, en hier zouden 10 tot 30 personen per dag gebruik van maken. Wij wensen een offerte voor een tafelmodel. Wij verkiezen een automaat voor vrij gebruik. Wij wensen ook bijkomende opties zoals verse bonen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aanvraag Koude drankautomaat te Willebroek
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een koude drankautomaat. Momenteel hebben wij geen koude drankautomaat.Hier zouden 10 tot 30tal personen gebruik van maken op dagdagelijkse basis, en wij wensen deze koude drankautomaat binnen te plaatsen.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Beringen
We zoeken een systeem voor in de zaak zelf te gebruiken. We wensen de verschillende mogelijkheden in de offertes naast elkaar te vergelijken. Dus zowel een systeem dat mobiel is, een toonbank model als een systeem via smartphone; Huur en/of aankoop en tenslotte gebruik van enkel bankkaarten of bank en kredietkaarten. Dit is een volledige nieuw project.
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Riemst
Ik zoek een offerte voor zowel een mobiele terminal voor huisbezoeken als een vaste terminal voor onderweg. Gebruik van enkel bankkaarten. Graag een vergelijk tussen zowel een huur als een aankoopofferte.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Betaalterminal te Moerzeke
Wij zijn op zoek naar een huur of aankoopofferte voor een betaalterminal. Momenteel hebben wij geen betaalterminal.Wij wensen offertes te ontvangen voor het gebruik van bankkaarten (bankcontact). Wij verkiezen een offerte voor een mobiele terminal (om binnen de zaak, maar op verschillende locaties, te gebruiken).
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Aaanvraag Kopieermachines te Assebroek
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een kopieermachine. Momenteel hebben wij een kopieermachine. Wij hebben een budget voorzien van Ä150/maand of meer, wij verkiezen om offertes te ontvangen voor een systeem met bedrading. Wij wensen ook zwart/wit (geen kleuren), recto-verso en de mogelijkheid om meerdere paginaís op dezelfde bladzijde te verkrijgen.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bedrijf in Lembeke
Dit is voor een nieuwe frituurzaak. We gaan nu vrijdag open. Ik zoek een aankoopofferte voor een bankcontact. In de zaak kan zowel internet als telefoon worden voorzien. We gaan gebruik maken van alleen bankkaarten, geen elektronische maaltijdcheques.
Kopieermachines
Limburg
Aanvraag Kopieermachines te Hamont-Achel
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een kopieermachine (Multifunctioneel toestel ). Momenteel hebben wij geen kopieermachine. Wij hebben een budget voorzien van Ä150/maand of meer, wij verkiezen om offertes te ontvangen voor een systeem met bedrading alsook voor een systeem zonder bedrading. Opties die wij zeker wensen zijn en zwart/wit en kleurenkopieŽn, A3 Ėen A4 formaat.
Kopieermachines
Antwerpen
Aanvraag Kopieermachines te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een kopieermachine. Momenteel hebben wij een kopieermachine. Wij hebben een budget voorzien van Ä150/maand of meer, wij verkiezen om offertes te ontvangen voor een systeem met bedrading alsook voor een systeem zonder bedrading. Opties die wij zeker wensen zijn en zwart/wit en kleurenkopieŽn, faxlijn en recto-verso.
Betaalterminal
Antwerpen
Aanvraag Betaalterminal te Mechelen
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een betaalterminal. Momenteel hebben wij een betaalterminal van Atos Worldline (huurtoestel). Wij wensen offertes te ontvangen voor het gebruik van bankkaarten (bankcontact) en wij verkiezen een offerte voor een toonbankterminal (om binnen de zaak te gebruiken).
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Aanvraag Koude drankautomaat te Oostkamp
Wij zijn op zoek naar een huur of aankoopofferte voor een koude drankautomaat. Momenteel hebben wij een automaat van Coca-Cola.Onze firma telt een 20tal medewerkers, en wij wensen deze koude drankautomaat binnen te plaatsen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Brakel
Graag een offerte voor een vergelijk op te maken tussen aankoop, huur of leasing van de cola automaat. Ik wens deze buiten te plaatsen en te gebruiken voor externe klanten. Ook graag verder informatie over de plaatsing, levering, aanvulling, ... en de rest van de praktische zaken.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een School in zwijndrecht
Graag een aankoopofferte. Momenteel hebben we twee rico apparaten die we huren, nu wensen met andere leveranciers een vergelijk te maken. Twee vrij grote toestellen voor een school . We zoeken automatten die kunnen scannen, kopiŽren en printen. Draadloos systeem zodat verschillende computers hiermee verbinding kunnen maken. Vooral a4 soms a3.
Kopieermachines
West-Vlaanderen
Kopieermachine voor een bedrijf in roeselare
Ikzelf ben de boekhouder en zal deze offrete voorleggen en aanraden aan de zaakvoerder. We zoeken een aankoopofferte voor een zwart wit kopieermachine. Voorkeur gaat uit naar het merk Sharp. Ook zal het noodzakelijk zijn dat dit apparaat op formaat a3 kan werken. Geschat budgte is 1000 tot 5000Ä
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bvba in Antwerpen
Ik wens een systeem om dubbelzijdig te kopiŽren en scannen. Ook het scannen en kopiŽren van verschillende formaten moeten nodig zijn. Graag voor dit multifunctioneel toestel zowel een aankoop als een huurofferte. U mag in optie ook de mogelijkheid tot full service zetten, aanvulling van inkt en onderhoud.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een advocatenkantoor in Antwerpen
Ik wens graag een aankoopofferte voor een kopieermachine. Deze moet 2 laders en een faxfunctie hebben.
Kopieermachines
Limburg
Kopieermachine voor een bedrijf in Hasselt
ik ben op zoek naar een multifunctioneel kopieermachine. Deze moet kunnen printen, scannen en kopiŽren en eventueel ook faxen. Minstens in A3 en A4 en indien mogelijk zelfs nog groter. Ik wens graag een aankoopofferte.
Multifunctionele printer
Vlaams Brabant
Multifunctionele printer voor een bedrijf in Neerijse
Ik wens graag een multifunctioneel apparaat om te scannen, printen, kopiŽren en faxen. Belangrijk is dat dit apparaat ook A3 formaat aan kan. Ik wens een aankoopofferte en mijn budget ligt rond de 1000Ä.

Aankoopofferte

Een bedrijf maakt al gauw tientallen of zelfs honderden kopieën per dag. Uw bedrijf is daar ongetwijfeld geen uitzondering op. Een kopieerapparaat is dan ook een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Maar welke machine en welk merk is nu de beste voor uw bedrijf? Veel hangt af van wat je nodig hebt. Leg ons uit wat voor bedrijf u bent, en wij brengen u verder in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende prijzen en kiest zelf welk aanbod het best beantwoordt aan uw noden.

Moet je nieuwe kopieerautomaat in kleur kunnen kopiëren, of enkel zwart-wit. Wil je kopieën kunnen nemen op A3, A4 en A5? Aan welke snelheid moet de machine kopieën kunnen maken? En wat is de kostprijs per pagina? Hoe hoog moet de kwaliteit van het printwerk zijn? En heeft het nut dat de machine het eindresultaat kan nieten? Moet de machine recto verso kunnen kopiëren? Moet de machine perforaties kunnen maken? Ontdek de vele opties die je kunt verkrijgen bij een kopieerautomaat. Geef hieronder je aanvraag binnen en ontdek alle voordelen. Vergelijk prijzen voor kopieermachines.

Een moderne kopieermachine is eigenlijk een multifunctionele printer (of kort: MFP). Met de nieuwste kopieerapparaten kan u documenten printen vanaf uw computer. Maar ook documenten inscannen en digitaliseren (omzetten naar pdf) en faxen.

Hoeveel onderhoud kruipt er in u machine. Het vergelijken van verschillende apparaten en merken is helemaal niet evident. Laat ons je helpen. Leg ons uit wat u nodig hebt en wij helpen u verder. Wij sturen uw aanvraag door naar verschillende fabrikanten. Zij nemen verder contact met u op en u vergelijkt de verschillende prijzen.

 Offerte aanvragen-kopieermachines
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel nuttig om nieuwe potentiŽle leveranciers te leren kennen!"

I. Wagemans

"Ik was zeer tevreden over Bobex aangezien er snel reactie kwam van verschillende firma's en ze ..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.