Ik wil energie besparen met...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op een plat dakIk heb een plat dak van 10m x 7m. Ik woon alleen en heb geen groot verbruik maar toch wil ik besparen door te investeren in zonnepanelen.
Zonnepanelenzonnepanelen te BerendrechtEigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, verbruik van 2 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen + Zonneboiler offerteGraag een bezoek + offerte voor zowel elektriciteit als warm water via zonne-energie. Hellend dak, 60-80m2 beschikbaar. Vrijstaande woning in Heist-op-den-Berg. Een Velux.
ZonnepanelenZonnepanelen + Zonneboiler offerteGraag een bezoek + offerte voor zowel elektriciteit als warm water via zonne-energie. Hellend dak, 60-80m2 beschikbaar. Vrijstaande woning in Heist-op-den-Berg. Een Velux.
ZonnepanelenOffertes voor zonnepanelen op plat dakIk heb een plat dak van 8m x 4m en een gemiddeld verbruik. Ik zou graag zonnepanelen plaatsen om mijn dak te verbeteren. Graag een offerte op maat.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in LokerenWe zouden graag een offerte wensen voor het plaatsen voor elektrisch verbruik van twee personen alsook eventueel het verbruik van warm water. Hiervoor is nu nog een klassieke verwarmingsketel maar we zouden graag zowel de opties bekijken voor een zonneboiler als een elektrische boiler aangeleverd door zonne-energie. Plaatsing wel op een dak met nog eternietpannen van zo'n 35 jaar oud.
ZonnepanelenFotovoltaïsche zonnepanelen voor dak in HobokenWij hebben een ingewikkeld dak - stuk puntdak en een stuk platdak, gericht deels oost en west. We denken zo'n 40 tot 60 m2 beschikbaar te hebben voor de instllatie van fotovoltaïsche zonnepanelen. Ik ben zelfstandige, u kunt mij normaal de ganse dag bereiken op mijn gsm.
ZonnepanelenAcht zonnepanelen op hellende dakWij hebben plaats voor een achttal zonnepanelen op ons hellend dak te Kampenhout. U kunt mij contacteren op mijn gsm maar ben wel af en toe in vergadering en neem dan niet op.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op hellend dak van 3-gevelOp het hellend dak van onze woning willen wij zonnepanelen plaatsen.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op plat dak villaIk wil zonnepanelen plaatsen op mijn dak. Graag een afspraak ter plaatse vanaf nu vrijdag of in de loop van volgende week aangezien ik dan de hele tijd thuis ben. De zonnepanelen moeten op een plat dak geplaatst worden.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op plat dak van nieuwbouwwoningIk heb een nieuwbouwwoning gekocht die volledig verwarmt wordt op basis van elektriciteit en zoek zonnepanelen om dit verbruik te drukken.
ZonnepanelenZonnepanelen voor op een woning met plat dak te LaakdalZonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen op oostgericht dakWe hebben een vrijstaande woning en willen zonnepanelen plaatsen op een dak dat naar het oosten is gericht.
ZonnepanelenZonnepanelen laten plaatsen op vrijstaande woningIk weet ik nog niet zeker waar er plaats is voor de zonnepanelen. Ik heb een plat dak langs de westkant en kunnen mogelijk ook wel panelen op geplaatst worden. Graag advies.
ZonnepanelenZonnepanelen op woning in MeulebekeWe hebben een zuidgericht hellend dak en verbruiken ongeveer 2.300 kwh per jaar. Er is op het dak ongeveer 40 m² beschikbaar voor de zonnepanelen.
ZonnepanelenOffertes voor zonnepanelen vergelijkenIk heb een dak met plaats voor 12 zonnepanelen en wil hier zonnepanelen op plaatsen. Ik heb al een offerte van Opteco en wil met deze offerte vergelijken.
ZonnepanelenZonnepanelen op hellend dak met VeluxWe hebben een Op een hellend dak zuiden. De oppervlakte van ons dak is ongeveer: 50m². Er is wel 1 velux in het dak aanwezig. Ons huis en ons water wordt verwarmd op basis van elektriciteit waardoor ons elektriciteitsverbruik wel heel hoog ligt. we verbruiken nu 11826 kw per jaar.
ZonnepanelenZonnepanelen voor op een woning met plat dak te LaakdalWensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen voor op een woning met plat dak te KeerbergenWensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van de woning zelf. Het dak is van EPDM-rubber en is drie jaar oud. De woning zelf is van de jaren 60. Er wonen 5 mensen in de woning.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op appartementsgebouwWe willen zonnepanelen voor het appartementsgebouw. Ik ben syndicus van het gebouw. Er zijn 8 appartement, gaat niet lukken op het appartementsgebouw zelf, maar zou wel lukken op de garageboxen naast het appartementsgebouw. We willen het verbruik van alle 8 appartementen kunnen dekken.

Meer voorbeelden