Zonne-energie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenOfferteaanvraag 50 tot 100 zonnepanlelen voor electriciteit + zwembad groot landhuisIk wens zonnepanelen voor mijn buitenverblijf in een zonneweide van 2 MW. Ik denk aan 50 tot 100 panelen. Is voor een buitenverplijf in Wallonie maar zou liefst met een Nederlandstalige zonnepanelen expert in contact komen gezien ik Nederlandstalig ben en in Herverlee ben. U kan mij best 's avonds bereiken.
ZonnepanelenZonnepanelen voor zwembadIk ben een huis aan het verbouwen dat 4 jaar leeg stond. Er is een zwembad maar zonder verwarming, en wil deze laten verwarmen met zonnepanelen. Ik denk interessanter dan een warmtepomp. Ik zou de zonnepanelen in mijn tuin plaatsen eerder dan mijn dak. U kan me ofwel op de maandagen of wel andere dagen na 17u30 of in het weekend bereiken op mijn gsm.
ZonnepanelenZonnepanelen light hellend dakWij wensen zonnepanelen voor ons dak (Zuid-West, Zuid-Oost). Ligt hellend dak (23°) met dakpannen, meer dan 80 m2 beschikbaar. Het is een privéwoning in Vlaams-Babant, 2 volwassenen.
Zonnepanelenzonnepanelen plaatsen op loods van een woning in PeerIk zou de opties wensen bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een loods met sandwichpanelen. Dak is twee jaar geleden vernieuwd; 7500kw.
ZonnepanelenZonnepanelen offertevergelijkWij wensen zonnepanelen te plaatsen op ons hellend dak. Indicatie verbruik: 8.000kWh. Dakhelling: 35 graden. Oriëntatie dak: Zuid-Westen. Graag contactname (ev. via mijn vriendin).
ZonnepanelenZonnepanelen te ZwijndrechtHet is een hellend dak bekleed met dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in GentNieuwbouw van 2018. We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een betonconstructie plat dak. Kantoorgebouw en loodsen.
ZonnepanelenZonnepanelen te OostrozebekeZonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een huis in LanakenIk zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Mijn woning is van de jaren 80 maar de dakpannen werden zo'n 10 jaar geleden vernieuwd.
ZonneboilerZonneboiler voor een studentenhuis | AntwerpenIk zoek een offerte voor het plaatsen van een zonneboiler op een studentenhuis. Dit is voor het sanitair. Het dak werd vervangen in de jaren 90. Het gebouw is van 1910.
ZonnepanelenZonnepanelen voor pannendak in AlsembergDit is voor een woning die we nog aan het bouwen zijn. De ruwbouw is bijna af. Ik heb een pannendak, zuidwest gelegen. Ik wens hier voor 3500 kW zonnepanelen te plaatsen, liefst monokristallijnen.
ZonnepanelenZonnepanelen op een loods - WoestenIk zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een loods die losstaat van de woning. Deze loods heeft een dak met golfplaten. Ik heb geen idee van verbruik. Dit is voor een landbouwbedrijf.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een bijbouw in ArendonkVoor op mijn pand-bijbouw wens ik zonnepanelen.
Het gaat om een hellend dak met sandwichpanelen, zuidgericht. We zijn een gezin van 5 personen. Het huis is van 1986.
ZonnepanelenZonnepanelen voor appartement in Sint-Katelijne-WaverIk zoek een offerte voor zonnepanelen voor een gebouw met drie appartementen. Ik zou de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een leien dak ofwel het roofing dak van de garage achteraan.
ZonnepanelenExtra zonnepanelen laten plaatsen op mijn garageAchteraan heb ik een garage van 90m² met plat dak. 4 bewoners. Ik heb reeds 4700 kilowatt liggen maar wens er nog maximaal bij te plaatsen.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op plat dak van garageWe willen zonnepaneeln plaatsen op onze garage en zoeken hiervoor offertes. Garage met plat roofingdak een oppervlakte van 80m². We wonen hier met 3 personen en hebben een verbruik van 5000 kwh. De woning is gebouwd in 1997, ik ben volgende week op reis, dus best daarna bellen.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op gerenoveerd dak in GeraardsbergenWe gaan ons dak vernieuwen en de leien vervangen door pannen. De garage staat los van de woning. Op het dak van de garage (hellend dak) zouden we dan graag zonnepanelen plaatsen. Het is een 3-gevel woning Ik schat op een verbruik van 17.000kw.
ZonnepanelenZonnepanelen op de garage plaatsen in BeerseOns huis is gebouwd in 2000, we wonen hier met 4 personen en zouden graag zo snel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen op de garage.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een huis in NinoveWe hebben een huis dat in 1935 gebouwd is en willen hier zonnepanelen plaatsen. Er zijn 2 platte roofingdaken of garage met hellend dak kan, 4.000 kWh.
ZonnepanelenZonnepanelen op nieuwbouw garage plaatsenWe willen zonnepanelen plaatsen op een nieuwbouw garage met een helling van 9 graden/ Beschikbare oppervlakte 45m². We spenderen nu 210€ per maand aan gas en stroom en willen deze kost sterk doen dalen met zonnepanelen. 3 bewoners.

Meer voorbeelden