Zonne-energie

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenZonnepanelen op EPDM platdak voor privéwoning te Bilzen 3740Graag offerte voor het plaatsen van zonnepanelen door expert zonnepaneel. De panelen willen we eventueel te plaatsen op een epdm dak. Het platdak is vernieuwd in 2018.
ZonnepanelenZonnepanelen op stijl dak te Sint-Katherina-LombeekIk zoek een zonnepaneelinstallateur voor bij mij thuis in Sint-Katherina-Lombeek. Plaatsing kan eventueel gebeuren op een pannendak. Origineel dak van bij de bouw is van 1998. Redelijk stijl dak. U kan komen kijken om een prijsbestek te maken. Best bellen in de namiddag.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in BreeIk wens graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak van mijn woling in Bree. Ons gebouw is van eind jaren 1960. Er is een overzetdak geplaatst. Kan je me bellen liefst na 17 uur?
ZonnepanelenOffertes zonnepanelen te 2300 AntwerpenWij willen zonpanelen plaatsen. Wij verbruiken 3.000kWh en onze dakhelling is ongeveer 15°. Afspraak is gewenst om ons hellend dak te komen bekijken en een prijsofferte te maken.
ZonnepanelenOffertevergelijk zonnepanelen voor woning met zwembad in NieuwpoortIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een rijwoning. Bij de verbouwingen zouden we graag een zwembad plaatsen en zoeken daarom een offerte voor zonnepanelen. Woning van 1962 maar dakpannen zijn reeds vernieuwd 2 jaar gelden.
ZonnepanelenOfferteaanvraag voor zonnepaneel installatie te 8730Wij willen zonnepanelen laten installeren op ons dak. Het is een halfopen woning met een plat dak. Woning gebouwd in 2013. Het dak zelf bestaat uit epdm. Momenteel woon ik alleen.
ZonnepanelenDevis pour panneaux pvje souhaite une offre pour des panneaux pv. j'ai une toiture avec plusiuer versants dont un SE et un SO avec je pense 40m² exploitables. Toiture neuve en tuiles. Je consomme aux alentours de 3500 kWh/an. Je suis dispo pour des rendez vous.
ZonnepanelenOfferteaanvraag 50 tot 100 zonnepanelenIk wens zonnepanelen voor mijn buitenverblijf in een zonneweide van 2 MW. Ik denk aan 50 tot 100 panelen. Is voor een buitenverblijf in Wallonië maar zou liefst met een Nederlandstalige zonnepanelen expert in contact komen gezien ik Nederlandstalig ben en in Herverlee ben. U kan mij best 's avonds bereiken.
ZonnepanelenOfferteaanvraag 50 tot 100 zonnepanlelen voor electriciteit + zwembad groot landhuisIk wens zonnepanelen voor mijn buitenverblijf in een zonneweide van 2 MW. Ik denk aan 50 tot 100 panelen. Is voor een buitenverplijf in Wallonie maar zou liefst met een Nederlandstalige zonnepanelen expert in contact komen gezien ik Nederlandstalig ben en in Herverlee ben. U kan mij best 's avonds bereiken.
ZonnepanelenZonnepanelen voor zwembadIk ben een huis aan het verbouwen dat 4 jaar leeg stond. Er is een zwembad maar zonder verwarming, en wil deze laten verwarmen met zonnepanelen. Ik denk interessanter dan een warmtepomp. Ik zou de zonnepanelen in mijn tuin plaatsen eerder dan mijn dak. U kan me ofwel op de maandagen of wel andere dagen na 17u30 of in het weekend bereiken op mijn gsm.
ZonnepanelenPrijsofferte voor zonnepanelen op carport in Baarle-NassauIk zou graag een prijsofferte hebben voor 5 zonnepanelen die 1950 wp en 1750kwh kunnen opbrengen en een Sunny boy omvormer, omdat er geen schaduw op het dak valt. Het dak is lichthellend: de zonnepanelen zouden op een aluminium carport komen die naar het zuid-oosten is gericht. Dit is voor een buitenbedrijf.
ZonnepanelenZonnepanelen op het dak of op de carport? | GeelIk zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen: ofwel op ons dak (met dakpannen) ofwel op de carport met golfplaten. Dit is voor een verbruik van naar schatting 3.400 kWh (2 personen). Het huis is van 1989 en de carport van de jaren 90.
ZonnepanelenZonnepanelen light hellend dakWij wensen zonnepanelen voor ons dak (Zuid-West, Zuid-Oost). Ligt hellend dak (23°) met dakpannen, meer dan 80 m2 beschikbaar. Het is een privéwoning in Vlaams-Babant, 2 volwassenen.
Zonnepanelenzonnepanelen plaatsen op loods van een woning in PeerIk zou de opties wensen bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een loods met sandwichpanelen. Dak is twee jaar geleden vernieuwd; 7500kw.
ZonnepanelenZonnepanelen offertevergelijkWij wensen zonnepanelen te plaatsen op ons hellend dak. Indicatie verbruik: 8.000kWh. Dakhelling: 35 graden. Oriëntatie dak: Zuid-Westen. Graag contactname (ev. via mijn vriendin).
ZonnepanelenZonnepanelen te ZwijndrechtHet is een hellend dak bekleed met dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in GentNieuwbouw van 2018. We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een betonconstructie plat dak. Kantoorgebouw en loodsen.
ZonnepanelenZonnepanelen te OostrozebekeZonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een huis in LanakenIk zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Mijn woning is van de jaren 80 maar de dakpannen werden zo'n 10 jaar geleden vernieuwd.
ZonneboilerZonneboiler voor een studentenhuis | AntwerpenIk zoek een offerte voor het plaatsen van een zonneboiler op een studentenhuis. Dit is voor het sanitair. Het dak werd vervangen in de jaren 90. Het gebouw is van 1910.

Meer voorbeelden