Zonne-energie

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenZonnepanelen op een plat dak | HeverIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak.
Ons huishouden bestaat uit 4 personen. Wij hebben een dubbele teller. Overdag hebben wij een verbruik van 2020 kWh en ons nachtverbruik is 1800 kWh.
ZonnepanelenExtra zonnepanelen voor een woning in LichtaartIk heb al een installatie van 5200 kWh sinds 2010. Maar mijn verbruik gaat stijgen door elektrische verwarming in de veranda en opladen PHEV. Ik heb plaats voor nog een 6-tal panelen op het zuidwestelijk georiënteerd hellend dak van de woning. Dit is een dakpannen dak. Het gebouw is van 1999.
ZonnepanelenZonnepanelen op roofing dak in Dilsen-StokkemType dak: Plat roofingdak opp. 85m². Oriëntatie van het dak: Zuiden Verbruik: rond de 4000 kwh 4 personen. Nieuwbouw (ruwbouw ver af).
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in Puurs-Sint-AmandsIk zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een alleenstaande woning van 2002 met betonnen dakpannen. Mijn verbruik ismomenteel 4860 kW.
ZonnepanelenZonnepanelen bijleggen in TongerenIk heb momenteel 30 zonnepanelen van elk 260w liggen maar ik zou nog zo'n 2000 Kw willen bijleggen. Voor die 30 panelen krijg ik een subsidie van 270€. Als ik er nu bij plaats is mijn vraag of ik nog van die subsidie kan blijven genieten en mijn terugdraaiende meter kan behouden en natuurlijk hoeveel die installatie mij gaat kosten. Plaatsing op een pannendak van 25 jaar.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een aanbouw in Sint-Katelijne-WaverIk verbruik momenteel 4300 kWh en zou zonnepanelen willen plaatsen op het platte dak van de garage en de keuken, dit is een aanbouw. Op dit dak ligt een roofing laag van 15 jaar oud en een zonneboiler. Het dak van mijn woning zelf gaat niet gebruikt kunnen worden want dit bestaat uit asbestleien.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een bijbouw (Turnhout)Graag offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dit is voor een aangebouwde bijbouw. Het gebouw is van de jaren 30, de bijbouw van 2000.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een hellend dak - OverijseIk heb momenteel een centrale verwarming op stookolie (warm water en verwarming). Maar ik wil die vervangen en als alternatief wil ik zonnepanelen laten installeren en een combiketel op elektriciteit.
Ik heb een hellend pannendak, verbruik van zeker 4500 kWh. De woning is van de jaren 70.
ZonnepanelenZonnepanelen in AntwerpenIk heb een plat en hellend dak. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een appartement (Berchem)We zoeken zonnepanelen voor een appartementsgebouw met 187 appartementen. Het is een plat dak dat bestaat uit teer en is meer dan 80m² groot.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning met dakpannen (Terhagen)Indicatie verbruik: 3.000kWh
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op mijn dak dat bestaat uit dakpannen. De woning werd gebouwd in 1995.
ZonnepanelenZonnepanelen voor verbruik hybride en elektrische wagen | TieltWe hebben een jaarlijks verbruik van 11000 kw. 4000 dag en rond de 7000 kw nacht (hybride wagen) Hierbij komt nog een tweede elektrische wagen. Plaatsing op een roofing dak. Gebouw van 2008. Achterkant is ZO georiënteerd. Eventueel ook opties voor batterij eventueel gecombineerd in omvormer.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een huis in NinoveIk wens zonnepanelen voor op onze woning.
We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Ons verbruik is 3000 kwh en ons huis werd gebouwd in 1950-60.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een huis in EekloIk wens zonnepanelen voor op onze woning.We hebben nu een hellend leiendak, maar dit zal vernieuwd worden. Het is voor een verbruik van 2 personen. Het huis is van 1981.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een bedrijf (Kapellen)Ik wil zonnepanelen plaatsen om een bedrijfsgebouw. Het gaat om een loods van 1987. Momenteel bestaat het dak uit golfplaten, maar we zijn van plan dit te vernieuwen. Geen idee van huidige verbruik.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een pannendak | LeuvenIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen, maar heb geen idee van mijn verbruik. Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. De woning is van de jaren 30. De dakpannen zijn ooit wel vernieuwd maar ik heb geen idee wanneer precies.
ZonnepanelenNieuwe zonnepanelen plaats op bestaand dak in Erpe-MereIk wens over te schakelen naar zonne-energie. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en 1 peuter. Ik wens een schatting te maken op basis van een gezin met 4 personen. Ook wens ik de opties te bekijken voor een zonneboiler. Het huis werd gebouwd in 2012 en momenteel is de verwarming en het sanitair op gas.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in EssenIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op de woning van mijn moeder. Plaatsing op een pannendak van ongeveer 40 jaar oud. Dit is voor het verbruik van de pompen van de zwemvijver.
ZonnepanelenBestek opmaken voor zonnepanelen (woning in Antwerpen)Ik zoek een bestek voor zonnepanelen voor een verbruik van een drietal personen. Gebouw van de jaren 60-70 . Dak is ooit wel vernieuwd maar geen idee wanneer.
ZonnepanelenZonnepanelen op roofing | KinrooiIk zou graag zonnepanelen installeren op een plat dak met roofing. Ik schat een verbruik van +-5000 kWh op jaarbasis. Maar er zou een elektrische wagen bijkomen, dus gelieve dit wel in rekening te nemen.

Meer voorbeelden