Ik wil energie besparen met...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in Niel-bij-asDit is voor een vrijstaande woning. Dak met pan platen . Dit is een recent vernieuwd dak. Orgineel is het gebouw van 1966.
ZonnepanelenPlaatsing zonnepanelen op pannendak in Heusden-ZolderIk ben van plan een eigen woning in twee te splitsen en zou daarom kijken om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. Ik betaal voor gas en elektriciteit samen zo'n €180 per maand. De zonnepanelen kunnen op een pannendak geplaatst worden.
ZonnepanelenPanneaux photovoltaïques pour propriété privé à Rixensart 1330Devis pour une installation photovoltaïque. Notre toiture est incliné et orienté sud-ouest.
ZonnepanelenInstallatie zonnepanelen op garagedak in RanstWe hebben de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een losstaande garage achter de woning. Dit is een dak met industriële platen. Het gaat nog om het origineel dak, gebouwd in 1997 en volledig voorzien van isolatie.
Installatie zonnepanelenZonnepanelen te DammeGraag een offerte voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Dit is een huishouden van 2 personen. Het dak is bekleed met dakpannen. Wij willen graag maximale capaciteit.
ZonnepanelenZonnepanelenWillen zonnepanelen laten installeren op ons schuin dak in dakpannen. Het dak is zuid georiënteerd, dus ideaal voor zonnepanelen.
ZonnepanelenInstallatie zonnepanelen op een hellend dak in AntwerpenWij zouden graag zonnepanelen willen installeren op ons hellend dak van 80 m2 met orientatie zuid-west. Het is een oud herenhuis van 1910 in Antwerpen. Liefst afspraak 's avonds of op een woensdagnamiddag als mijn vrouw thuis is.
ZonnepanelenAanvraag zonnepanelen installatie in GentbruggeIk wens zonnepanelen te laten installeren op mijn hellend dak van 80-100 m2. Het materiaal van mijn dak zijn klassieke dakpannen. Het is een schuin met orientatie Zuid-Oost. Liefst afspraak ter plaatse op een maandag of dinsdag. Graag bellen voor uur.
ZonnepanelenInstallatie zonnepanelen op pannendak in EvergemIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. We hebben een vrij hoog verbruik. Vorig jaar was dat 6000 kw. Momenteel reeds twee offertes voor 16 zonnepanelen. Dit is voor een woning van 33 jaar en een even oud dak. Voorzijde is het meest zuidoostelijk gericht.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woningEigenaar | woon met 4 personen zonnepanelen Grootte dak = Middelgroot - 40-80m2; materiaal dak = Dakpannen; rooftype = Schuin; orientatie dak = Zuid-West
ZonnepanelenZonnepanelen op sandwichpanelen in BuggenhoutIk zoek zonnepanelen voor op een pand. Het dak is schuin, naar het zuiden gericht en bedekt met sandwichpanelen. Gelieve contact op te nemen na 15u.
ZonnepanelenWatersportclub zoekt zonnepanelen en zonneboiler in Knokke-heistWe willen graag zonnepanelen en een zonneboiler plaatsen op het strandpaviljoen van onze watersportclub. De installatie moet op een plat dak met roofing komen.
ZonnepanelenKan ik zonnepanelen plaatsen op leien dakpannen?Ik ben op zoek naar zonnepanelen, aangezien we een zeer hoog verbruik hebben (7.500 kWh). Het is voor een zadeldak dat naar het zuid-westen gericht is. De dakpannen zijn leien, is dat een probleem?
ZonnepanelenZonnepanelen op batterijen en los van elektriciteitsnetIk heb een opnamestudio met een jaarlijks verbruik tussen 3000 en 5000kwh. De studio heeft een vlak dak dat goed in de zon ligt. Ik had graag een beperkt aantal zonnepanelen en een deftige batterijopslag om een beperkt aantal verbruikers (continue) op aan te sluiten. Ik zou dit dan los van het elektriciteitsnet willen houden.
ZonnepanelenZonnepanelen op parallel systeem (elektrische auto)Ik zou graag offertes ontvangen voor TIER I zonnepanelen, gebaseerd op een parallel systeem. Gelieve er ook rekening mee te houden dat we in de toekomst een elektrische auto willen aanschaffen. En kunnen wij van genieten van Batibouw-condities?
ZonnepanelenZonnepanelen op een L-vormig dakOns huis heeft een schuin dak in een L-vorm. Een deel is zuidelijk gericht, een deel naar het westen. We denken dat er ongeveer 40 tot 80 m² beschikbaar is voor de installatie van zonnepanelen op het dak.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in SchelleWoning van de jaren 30 maar elektriciteit laatste keer gekeurd 5 jaar terug. Dak met dakpannen van 20 jaar terug gerenoveerd.
ZonnepanelenZonnepanelen op een gerenoveerd dak (Schelle)Mijn huis dateert van de jaren 30, maar het dak werd 20 jaar geleden gerenoveerd en de elektriciteit is in 2014 voor het laatst gekeurd. De zonnepanelen zouden op een schuin dak met dakpannen komen.
ZonnepanelenAanvraag zonnepanelenZowel hellend als plat dak. We denken, na bezoeken van site overheid, dat plat dak oppervlakte genoeg zou zijn voor de zonnepanelen. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen. Bouwjaar van het huis voor 1950. Bezig met renovatie. Ik heb geen idee over het verbruik op dit moment.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woningeigenaar hellend dak en plat dak woon met 2 personen passen 12 panelen op

Meer voorbeelden