Zonne-energie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

Beschrijf
wat je zoekt

Vul één van onze formulieren in. Wij kijken dit zorgvuldig na en zorgen voor de beste match met professionals uit jouw regio.

Vergelijk offertes en beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Jij vergelijkt rustig en je bekijkt beoordelingen van andere gebruikers.

Kies
en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenZonnepanelen voor pannendak in AlsembergDit is voor een woning die we nog aan het bouwen zijn. De ruwbouw is bijna af. Ik heb een pannendak, zuidwest gelegen. Ik wens hier voor 3500 kW zonnepanelen te plaatsen, liefst monokristallijnen.
ZonnepanelenZonnepanelen op een loods - WoestenIk zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een loods die losstaat van de woning. Deze loods heeft een dak met golfplaten. Ik heb geen idee van verbruik. Dit is voor een landbouwbedrijf.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een bijbouw in ArendonkVoor op mijn pand-bijbouw wens ik zonnepanelen.
Het gaat om een hellend dak met sandwichpanelen, zuidgericht. We zijn een gezin van 5 personen. Het huis is van 1986.
ZonnepanelenZonnepanelen voor appartement in Sint-Katelijne-WaverIk zoek een offerte voor zonnepanelen voor een gebouw met drie appartementen. Ik zou de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een leien dak ofwel het roofing dak van de garage achteraan.
ZonnepanelenExtra zonnepanelen laten plaatsen op mijn garageAchteraan heb ik een garage van 90m² met plat dak. 4 bewoners. Ik heb reeds 4700 kilowatt liggen maar wens er nog maximaal bij te plaatsen.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op plat dak van garageWe willen zonnepaneeln plaatsen op onze garage en zoeken hiervoor offertes. Garage met plat roofingdak een oppervlakte van 80m². We wonen hier met 3 personen en hebben een verbruik van 5000 kwh. De woning is gebouwd in 1997, ik ben volgende week op reis, dus best daarna bellen.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op gerenoveerd dak in GeraardsbergenWe gaan ons dak vernieuwen en de leien vervangen door pannen. De garage staat los van de woning. Op het dak van de garage (hellend dak) zouden we dan graag zonnepanelen plaatsen. Het is een 3-gevel woning Ik schat op een verbruik van 17.000kw.
ZonnepanelenZonnepanelen op de garage plaatsen in BeerseOns huis is gebouwd in 2000, we wonen hier met 4 personen en zouden graag zo snel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen op de garage.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een huis in NinoveWe hebben een huis dat in 1935 gebouwd is en willen hier zonnepanelen plaatsen. Er zijn 2 platte roofingdaken of garage met hellend dak kan, 4.000 kWh.
ZonnepanelenZonnepanelen op nieuwbouw garage plaatsenWe willen zonnepanelen plaatsen op een nieuwbouw garage met een helling van 9 graden/ Beschikbare oppervlakte 45m². We spenderen nu 210€ per maand aan gas en stroom en willen deze kost sterk doen dalen met zonnepanelen. 3 bewoners.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in Geel4.100 kWh (3 personen). Dit is voor een vrijstaande woning van de kinderen . ikzelf regel de aanvraag. Gebouw van 1980. Dit is te plaatsen op een verlenging van een garage. We zouden graag iemand laten langs komen om te bekijken welke opties hiervoor zijn en welke zaken we hiervoor zouden moeten voorzien.
ZonnepanelenZonnepanelen plaatsen op garage van woning in ZonhovenIk wil zonnepanelen plaatsen op mijn garage. We wonen hier met 4 personen en verbruiken ongeveer 3900 kw. Op het dak is ongeveer 30m² plaats voor zonnepanelen.
ZonnepanelenZonnepanelen op roofing van garage in Beveren-WaasIk heb een plat roofingdak van de garage, opp. 32m². 2 personen +3200 kwh, huis van 1985.
ZonnepanelenZonnepanelen op appartement uit 2014Wij zijn een appartement met 4 eigenaars. Nu hadden we graag zonnepanelen gelegd op ons dak. Het is een hellend, zuidgericht dak. Qua verbruik zitten we rond 5.000 kwh, gok ik.
Zonnepanelen35 zonnepanelen op appartementWij zouden graag zonnepanelen leggen op het appartementsblok. In totaal hebben we 35 panelen nodig, maar er is zeker plaats genoeg op ons plat dak voor de installatie van de zonnepanelen.
ZonnepanelenPanneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
ZonnepanelenZonnepanelen | Piramidedak | LonderzeelIk ben op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Mijn dak is een piramidedak, bedekt met leien en naar het zuid-westen gericht. Het huis werd gebouwd in 1988 en het dak is sindsdien niet gerenoveerd.
ZonnepanelenPanneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
ZonnepanelenZonnepanelen voor 7 appartementen (Diepenbeek)Ik ben mede-eigenaar van een appartementsblok met 7 appartementen. Op dit moment zouden we offertes wensen voor de mogelijkheden van zonnepanelen zowel per appartement als voor gemeenschappelijk verbruik. De zonnepanelen zouden op een dak met dakpannen moeten komen. Bedoeling is om deze offertes vervolgens voor te leggen aan de vergadering en zo te beslissen met wie en wat we verdergaan.
ZonnepanelenZonnepanelen te LasneSchuin dak - Schatting jaarlijks verbruik 5.400 kWh (6 personen) - Dak op zuidwesten, geringe hoeveelheid schaduw op deel van het dak door schoorsteen laag op het dak, en gedurende de winter door enkele bomen

Meer voorbeelden