Zonne-energie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenPanneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
ZonnepanelenPanneaux photovoltaïques pour propriété privé à Orp-Jauche 1350Toiture incliné. Consommation de 5.400 kWh/annuelle. Ménage de 6 personnes. Contact par téléphone pour fixer rdv.
ZonnepanelenZonnepanelen te LasneSchuin dak - Schatting jaarlijks verbruik 5.400 kWh (6 personen) - Dak op zuidwesten, geringe hoeveelheid schaduw op deel van het dak door schoorsteen laag op het dak, en gedurende de winter door enkele bomen
ZonnepanelenInstallatie zonnepanelen te KapellenIk ben op zoek naar bedrijf voor de installatie van zonnepanelen. Het dak is zuid-westelijk gericht en heeft dakpannen. Het is voor een gezin van 4 personen.
ZonnepanelenElektrische verwarming met zonnepanelen | HalleDoor onze elektrische vloerverwarming hebben we een zeer hoog verbruik van ongeveer 22.000 kWh. Daarom zijn we dringend op zoek naar zonnepanelen. We hebben een licht hellend piramidedak.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een gezin van 5 in BellegemIk ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn dakpannen dak. Dakpannen met zonnepanelen ingewerkt zijn eventueel ook een mogelijkheid. Het dak is zuidelijk gericht en het is voor een gezin van 5 personen.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in Niel-bij-asDit is voor een vrijstaande woning. Dak met pan platen . Dit is een recent vernieuwd dak. Orgineel is het gebouw van 1966.
ZonnepanelenPlaatsing zonnepanelen op pannendak in Heusden-ZolderIk ben van plan een eigen woning in twee te splitsen en zou daarom kijken om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. Ik betaal voor gas en elektriciteit samen zo'n €180 per maand. De zonnepanelen kunnen op een pannendak geplaatst worden.
ZonnepanelenPanneaux photovoltaïques pour propriété privé à Rixensart 1330Devis pour une installation photovoltaïque. Notre toiture est incliné et orienté sud-ouest.
ZonnepanelenInstallatie zonnepanelen op garagedak in RanstWe hebben de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een losstaande garage achter de woning. Dit is een dak met industriële platen. Het gaat nog om het origineel dak, gebouwd in 1997 en volledig voorzien van isolatie.
Installatie zonnepanelenZonnepanelen te DammeGraag een offerte voor zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Dit is een huishouden van 2 personen. Het dak is bekleed met dakpannen. Wij willen graag maximale capaciteit.
ZonnepanelenZonnepanelenWillen zonnepanelen laten installeren op ons schuin dak in dakpannen. Het dak is zuid georiënteerd, dus ideaal voor zonnepanelen.
ZonnepanelenInstallatie zonnepanelen op een hellend dak in AntwerpenWij zouden graag zonnepanelen willen installeren op ons hellend dak van 80 m2 met orientatie zuid-west. Het is een oud herenhuis van 1910 in Antwerpen. Liefst afspraak 's avonds of op een woensdagnamiddag als mijn vrouw thuis is.
ZonnepanelenAanvraag zonnepanelen installatie in GentbruggeIk wens zonnepanelen te laten installeren op mijn hellend dak van 80-100 m2. Het materiaal van mijn dak zijn klassieke dakpannen. Het is een schuin met orientatie Zuid-Oost. Liefst afspraak ter plaatse op een maandag of dinsdag. Graag bellen voor uur.
ZonnepanelenInstallatie zonnepanelen op pannendak in EvergemIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. We hebben een vrij hoog verbruik. Vorig jaar was dat 6000 kw. Momenteel reeds twee offertes voor 16 zonnepanelen. Dit is voor een woning van 33 jaar en een even oud dak. Voorzijde is het meest zuidoostelijk gericht.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woningEigenaar | woon met 4 personen zonnepanelen Grootte dak = Middelgroot - 40-80m2; materiaal dak = Dakpannen; rooftype = Schuin; orientatie dak = Zuid-West
ZonnepanelenZonnepanelen op sandwichpanelen in BuggenhoutIk zoek zonnepanelen voor op een pand. Het dak is schuin, naar het zuiden gericht en bedekt met sandwichpanelen. Gelieve contact op te nemen na 15u.
ZonnepanelenWatersportclub zoekt zonnepanelen en zonneboiler in Knokke-heistWe willen graag zonnepanelen en een zonneboiler plaatsen op het strandpaviljoen van onze watersportclub. De installatie moet op een plat dak met roofing komen.
ZonnepanelenKan ik zonnepanelen plaatsen op leien dakpannen?Ik ben op zoek naar zonnepanelen, aangezien we een zeer hoog verbruik hebben (7.500 kWh). Het is voor een zadeldak dat naar het zuid-westen gericht is. De dakpannen zijn leien, is dat een probleem?
ZonnepanelenZonnepanelen op batterijen en los van elektriciteitsnetIk heb een opnamestudio met een jaarlijks verbruik tussen 3000 en 5000kwh. De studio heeft een vlak dak dat goed in de zon ligt. Ik had graag een beperkt aantal zonnepanelen en een deftige batterijopslag om een beperkt aantal verbruikers (continue) op aan te sluiten. Ik zou dit dan los van het elektriciteitsnet willen houden.

Meer voorbeelden