Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Zonnepanelenspecialist: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelenspecialist-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Installeren van extra zonnepanelen
Wij hebben reeds zonnepanelen liggen van onze aannemer van sleutel op de deur. Maar deze vonden wij toch net iets te prijzig. Wij zijn op zoek naar betere condities. Wij vermoeden nog een 33-tal extra panelen te kunnen laten plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een boerderij in Genk
Ik heb reeds 3 of 4 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen. Nu zou ik graag enkele panelen bij laten plaatsen om mijn huidige verbruik aan laagstroom weg te werken. Ik heb nog zo'n 2/3 van mijn dak over of er is eventueel de mogelijkheid een ander dak van een schuur te gebruiken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Hoogstraten
De plaatsing zelf zal pas plaatshebben na de winter van 2013 . Ik heb een oostelijk gericht dak met een oppervlakte van ongeveer 40m2. Ik heb dus van 's morgens tot in de late namiddag zon.
Zonnepanelen
Henegouwen
Zonnepanelen voor op de grond
Ik ben op zoek naar een installateur voor 3500 Kw aan zonnepanelen. Wij hebben er al liggen en wensen er nog eens zo veel te laten plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een garage in Antwerpen
Via via heb ik te horen gekregen dat het mogelijk is om je dak te laten verhuren en zonnepanelen te plaatsen. We hebben net een vernieuwd hellend dak van 12mx50m. Beschikbare oppervlakte is meer dan 500m▓. Graag vrijblijvende informatie over de zonnepanelen en de mogelijkheden daarvan.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de horeca.
Op dit moment zijn er 96 platen geplaatst op het dak. Nu de andere zijde nog. Graag een offerte zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op poot in de tuin
Beste, Ik ben ge´nteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen. Probleem is dat ik niet veel plaats heb op mijn dak. We zitten met een aantal kapellekes. Eventueel kunnen deze op een andere plaats ge´nstalleerd worden, zoals op een poot in de tuin? Maar dit pakt wellicht serieus wat oppervlakte in? Bedankt voor uw advies.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Informatie over zonnepanelen
Wij overwegen op zonnepanelen te laten plaatsen. Graag hadden we vrijblijvend hier wat meer informatie over ontvangen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerte voor installatie PV zonnepanelen op appartemensgebouw in Mazenzele
Wij hadden graag een offerte op maat willen krijgen voor de installatie van PV zonnepanelen. Betreft hier een appartementsgebouw bestaande uit 34 appartementen. Jaarlijks betalen we zo'n 5.200 euro aan elektriciteit. Bedankt.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Voorstel voor leveren en plaatsen zonnepanelen, West-Vlaanderen
Vrijblijvende prijsofferte voor het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Gezin bestaande uit 2 volwassenen en 3 kinderen. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Antwerpen
Fotovolta´sche cellen, Antwerpen
Wij zouden graag zonnepanelen willen plaatsen, maar vooraleer dit zou gebeuren hadden we toch wel antwoord willen krijgen op onze vragen: 1. Wat zijn de praktische voordelen? Wanneer zouden deze beginnen? 2. Hoe lang duurt het vooraleer de investering terug betaald wordt, dit voor een 3 kW installatie? 3. Is er een gevaar voor brand? 4. Hoe vaak is het nodig de zonnepanelen schoon te maken? 5.Hoeveel tijd neemt de installatie van zonnepanelen in? 6. Is het mogelijk een afspraak te maken gedurende het weekend, van ma. t.e.m. vrijdag enkel mogelijk na 18u. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor privewoning in Oost-Vlaanderen
Wij zijn net verhuist naar een nieuwbouw en wensen ons te informeren omtrent het plaatsen van zonnepanelen. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen, Laarne
Graag een gedetailleerde prijsofferte voor de installatie van zonnepanelen. Kunnen jullie ons daarbij ook bijkomende inlichtingen bezorgen? Bedankt.

Zonnepanelenspecialist

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is the best!"

P. Winten

"Ik vond de opzet en de snelheid waarbij leveranciers mij gecontacteerd hebben heel goed. Had ik..."

P. Vandeputte


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.