Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepaneelspecialist: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepaneelspecialist-zonnepaneel installatie

Ontvang nu meerdere offertes: Zonnepaneel installatieOfferte aanvragen-zonnepaneel installatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Genk
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive/zaak. Hellend pannendak, zuidgericht, 1 persoon(wel zwembad), opp. is te bekijken. Wanneer is nog open.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Desselgem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen op, 4500 kwh, zuidgericht, opp. 50m≤, ook 2 platte daken mogelijk, plaatsing is te bekijken.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Aalst
Beste , Wij wensen te vergelijken in offertes voor zonnepanelen. Deze rijwoning met 6m gevel is van de jaren 50. Als stroomverbruik hebben we dag 1700 kilowatt en 's nachts 3200 kilowatt. Hier wonen 2 personen. Ons dak is een hellend dak. Met vooraan en achteraan telkens 1 velux . Er is ook een bijbouw met een plat dak van 4m op 6m met 14 lichtkoepel. Kan u ons contacteren voor een afspraak en een offerte. Dank u
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Ham
Ik zal deze in 2013 willen plaatsen. Ik heb een dak met gevelpannen, waarvan de achterkant zuidwestelijk gericht is. Ik wens enkel op de achterzijde panelen te plaatsen. Deze is ongeveer 7x3a4m. Ik heb momenteel geen idee van mijn jaarlijks verbruik maar dit licht vrij hoog. Ik heb een gezin met 5 personen.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Berlaar
Momenteel ben ik druk bezig met de bouw van onze nieuwe woning. De ruwbouwfase zou tegen eind december klaar moeten zijn. Hierna zou ik verder willen gaan met de plaatsing van zonnepanelen. Deze zullen over een kleien 6 maand geplaatst worden. Ik heb een zadeldak waarvan de zuidkant zo'n 30m2 is. Hierin zit een verluxraam. Aangezien het een nieuwe woning is heb ik nog geen idee van mijn jaarlijkse energieverbruik.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een pastorij in Landen
Deze zonnepanelen zijn bedoeld voor onze pastorij. Dit gebouw heeft een zadeldak met dakpannen waarvan het achterste gedeelte naar het zuidoosten gericht is. Deze heeft een vrije oppervlakte van ongeveer 18x5m. De pastorij heeft minder bezoekers in de week maar in het weekend word deze voor verscheiden doeleinden gebruikt. Gelieve mij te contacteren om ter plaatse een &afspraak te maken. De installatie zal in 2013 plaatsvinden.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Borgerhout
De plaatsing zal in 2013 gebeuren. Ik heb een plat dak in roofing van 60m2 waar twee schouwen opstaan die wat schaduw kunnen geven. Verder geniet ik de hele dag van de zon. Ik heb geen idee van mijn jaarlijks energieverbruik. Het huis is van 1950 meer is wel voldoende geÔsoleerd en heeft overal dubbel glas.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen voor een woning in Drongen
Ik zou graag offertes ontvangen voor zonnepanelen op een plat dak. Dit is een roofing dak met geen hindernissen. Gelieve mij te contacteren voor ter plaatse een afsrpaak te maken
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tremelo
Graag een offerte van zonnepanelen. Het hellend dak is 330m≤. Jaarlijks verbuik aan elektriciteit is 6500Kwh. Het hellend dak is naar het zuiden gericht en 45graden. er is ook een aanbouw wat minder steil is van ongeveer 40m≤.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zwevegem
Ik woon in een koppelwoning met een zadeldak; deze heeft een noord zuid oriŽntatie. Het zuidelijke gedeelte is ongeveer 10 op 3 a 4m. De bekleding zijn dakpannen. Ik betaal momenteel voor een gezin van 5 personen zo'n 100Ä per maand aan energie. Het huis is 10 jaar oud en redelijk goed geÔsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zwijnaarde
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. We hebben 2 platte daken. De zonnepanelen kunnen zowel op de garage geplaatst worden als op het dak van het huis. De offerte kan zowel in het Frans als in het Nederlands opgemaakt worden.
Zonnepaneel installatie
Henegouwen
Zonnepanelen voor een woning in Doornik
Ik wens de panelen volgend jaar tegen de zomer te plaatsen. Ik heb een leien dak van ongeveer 60m2 (10x6m) . Dat zuidwestelijk gericht is. Deze oppervlakte is volledig vrij. Graag een offerte voor 7000kwh.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Westmeerbeek
Nadat we een interessante offerte hebben ontvangen zouden we graag willen overgaan op de plaatsing van zonnepanelen. We hebben een puntdak van 35į gericht naar het zuidwesten. De bedekking zijn dakpannen. We hebben 2 dakvensters in het zuidelijk gerichte deel, maar deze nemen niet veel oppervlakte weg. Momenteel betalen we 150Ä aan energie maandelijks.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Offerte voor zonnepanelen voor een woning in Moorsel
Het dak heeft een oppervlakte van 30 m≤. Ik heb heel de dag de zon dus ik vermoed dat ik een zuidelijke oriŽntatie heb. We wonen met 4 mensen in deze woning en betalen 130 Ä per maand aan elektriciteit. We hebben ook elektrische vloerverwarming op nacht tarief
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woining in Lovendegem.
Ik zou de panelen het liefste in de zomer van 2013 willen plaatsen. Ik heb een roofing dak waarvan de zuidkant tussen de 90 en de 100m2 zal zijn. Ik ben met twee mensen thuis en betaal per maand ongeveer 130Ä.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een dokter in Assenbroek
Ik heb een volledig gaaf dak zonder enige hindernissen. Het dak is gericht naar het zuiden. We wonen hier met 3 mensen en mijn praktijk is in hetzelfde gebouw gevestigd.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Hoogstraten
De plaatsing zelf zal pas plaatshebben na de winter van 2013 . Ik heb een oostelijk gericht dak met een oppervlakte van ongeveer 40m2. Ik heb dus van 's morgens tot in de late namiddag zon.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen
We hebben een vrij grote gezinswoning waar we met 5 inwonen. In ons dak zitten twee veluxen vooraan. Dit is ook de kant die gericht is naar het zuiden. Aan de achterkant staan er enkele bomen die een schaduw op ons huis leggen. Het huis is een nieuwbouw en is dus zeer goed geÔsolleerd.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een te renoveren woning in Antwerpen
De zonnepanelen maken deel uit van een bouwproject. Dit zal beginnen vanaf maart 2013. Het gaat over een totale renovatie van een bestaande woning. De instalatie zal kunnen plaatshebben tegen Mei/juni. Er zullen onderanderen bomen worden geveld en de hoofdkabel voor de elektriciteit zal worden herlegd. Indien nodig kan ik de grondplannen voorleggen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. We hebben een groot plat dak van ongeveer 150m≤. Nu heb ik het dak niet van boven gezien en weet niet exact hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Het is net een nieuwe woning voor ons, dus ik zou niet weten hoeveel elektriciteit we verbruiken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een praktijk/woning in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb een hellend dak van 80m≤. Maar daar zit de velux nog op. Denk dat een afspraak wel nodig is. Vriendelijk bedankt voor het contact.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag zonnepanelen plaatsen op het hellend dak die tot 100m≤ beschikbare oppervlakte heeft. Ik betaal maandelijks Ä192,- aan elektriciteit, maar ben ook alleen voor het verbruik. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepaneel installatie
Limburg
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen
Zonnepanelen
Limburg
Offerteaanvraag voor plaatsen van zonnepanelen op bedrijfsgebouw te Limburg
Vrijblijvende offerteaanvraag voor het plaatsen van PV zonnepanelen op het platte dak van ons bedrijf. Dakoppervlakte ligt tussen de 500 ŗ 1.000 m2. Bedankt voor uw voorstel en bijkomende informatie.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Diepenbeek
Vraag naar een vrijblijvende prijsofferte voor het plaatsen van zonnepanelen. Verbruik: +/- 7.500 kWh. Graag uw voorstel. Bedankt.

Zonnepaneelspecialist

Een installatie van zonnepanelen op uw dak is een stevige investering. Een investering die je in minder dan zeven jaar terug kan verdienen. De terugverdientijd van zonnepanelen is natuurlijk van veel dingen afhankelijk. Niet alleen van de sterkte van het zonlicht, maar ook van de prijs van de zonnepanelen, elektriciteitsprijs, rendabiliteit van de panelen en de subsidies die u ervoor krijgt.
Alle factoren die de prijs van zonnepanelen beïnvloeden evolueren momenteel gunstig voor de consument. Behalve natuurlijk de subsidies.
Maar zelfs met het wegvallen van de groenestroomcertificaten blijven zonnepanelen nog een zeer interessante investering. Vooral omdat de elektriciteitsprijs maar blijft stijgen. Elke kilowatt die u dus produceert met zonne-energie is er een die je niet meer moet betalen aan de elektriciteitsmaatschappij. Zo bespaart u dus ook op uw energiefactuur.
Vergelijk daarom verschillende installateurs van zonne-installaties in uw buurt en ontdek zelf hoe een investering in zonnepanelen uw energiefactuur kan verlagen.Offerte aanvragen-zonnepaneel installatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex maakt het gemakkelijk firma's te vinden."

L. Willemsens

"Prettig. Het scheelt een hoop zoekwerk en er reageren ook bedrijven waar je via google niet dir..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.