Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonneboiler: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonneboiler-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
West-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Ruddervoorde
graag had ik een zonneboiler geplaatst in combinatie met de bestaande mazoutketel zodat er in de zomermaanden geen mazout moet verbruikt worden. het betreft hier een bestaande woning met 4ŗ5 inwoners. het dak waarop de panelen moet komen is zuidwest gericht en zal vooraf vernieuwd worden.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonneboiler voor een woning in Galmaarden
Plaatsing is mogelijk op een leien dak. Zuidelijke oriŽntatie. Ik zoek een offerte voor een zonneboiler voor enkel sanitair en warm water .Rendement is perfect maar de oppervlakte is zeer beperkt omdat ik reeds zonnepanelen heb.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Zemst
Ik zoek een offerte te plaatsen op een plat dak met roofing en witte kiezel. De oppervlakte is zo'n 8x4 tot 8x5m. verbuik is nog niet opgemeten. Plaatsing voor de tweede helft van 2017. Eventueel ook de opties voor de combinatie van een zonneboiler.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Minderhout
Geen idee van het verbruik maar het zal redelijk hoog zijn. Woning van de jaren 80. Panelen kunnen we het best plaatsen op een plat dak van een veranda aangebouwd op de woning. Dit is een roofing dak met grind onder een houten constructie. Oppervlakte van bijna 30m≤. Deze staat aan de zuidkant van de woning. Eventueel wens ik ook de opties voor een zonneboiler te bekijken .
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Rumst
Heel specifieke situatie. Zowel plat dak als hellend dak. aantal m≤ kan variŽren... eventueel beide :Zowel zonneboiler, als fotovoltaÔsche zonnepanelen.... Dit staat wel nog volledige open. Geen idee van het verbruik.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een nieuwe woning. We hebben deze woning anderhalf jaar geleden hebben. Plaatsing is mogelijk op een pannendak met zuidelijke oppervlakte. Momenteel liggen hier wel reeds panelen voor een zonneboiler.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor een zonneboiler. Momenteel hebben we een parate elektrische boiler voor sanitair die kapot is. Ik wens daarom de opties te bekijken voor de zonneboiler. Geen idee van het verbruik. Het hellend dak bestaat uit dakpannen; Zuidwestelijke oriŽntatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lmembeke
5700kw per jaar. We hebben een noordboomdak. Tegen de woning staat er een plat dak van 15m≤. Hier staan reeds panelen voor de zonneboiler. Deze laastet wensen we eventueel op het noordboomdak. Dit is een roofing dak met pur.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kortemark
Beste, We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Dit is een vernieuwd stuk dak naar het zuidoosten gericht. Deze heeft ene bekleding in blauwe dakpannen.Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Zonneboiler
West-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Sint Andries
Dit is voor te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Dit is ongeveer 30 jaar oud. Ik wens met deze zonneboiler vooral mijn verbruik van sanitair wensen op te vangen. Ik heb zeker op dit dak zo'n 10m≤ vrije oppervlakte zonder hindernissen beschikbaar. Voor de offerte op te kunnen maken zal wel ter plaatsen het verbruik , rendement en dak bekeken moeten worden. Mogelijk zijn er ook eerst isolatiewerken nodig.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepaneel installatie voor een woning in Dilsen Stokkem
Eigen woning. Het dak bestaat uit dakpannen. Deze worden volgende week vervangen. Momenteel kan ik heel de dag van de zon genieten. Dak van 260m≤ groot, hier moeten wel nog wat dakramen worden weg geteld. Momenteel wens ik een prijsofferte voor zonnepanelen en eventueel ook voor een zonneboiler. Dit laatste staat nog in vergelijking met een warmtepomp en zal dienen voor de verarming.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen en zonneboiler voor woning in West-Vlaanderen
Wij wensen zonnepanelen op een hellend dak te laten plaatsen, zuidelijke orientatie en 30m2 beschikbaar. Eventueel kunnen er nog extra ZP panelen komen op het plat dak / platform ernaast om zo optimaal elektriciteit te produceren op een duurzame manier.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Dit dak bestaat uit dakpannen. Dit is geplaatst in 2000 en is west en oost gericht. Ik zoek een offerte voor zonnepanelen en zonneboiler. 2733 kw dag 2980 kw nachtverbruik . 9kw piek. Voor de zonneboiler zou ik ter plaatsen wensen te kijken wat hiervoor de mogelijkheden zijn.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning Merelbeke
Graag had ik meer informatie verkregen over de mogelijkheden voor een zonneboiler te plassen op een hellend dak met dakpannen. Eventueel zou ik dit systeem wensen te gebruiken voor vloerverwarming en warm water. Er is voldoende oppervlakte zuid voorzien. In de offerte moet ook de plaatsing en aansluiting zijn voorzien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lokeren
Dit is mijn eigen woning van 2008. Platte dak is van het hoofdgebouw zelf. Dak bestaat uit epdm. Geen dakkoepels enkel een koker voorzien voor de kabels.Dag/Nacht teller Dag verbruik: 2.867 kWh Nacht verbruik: 10.303 kWh Verbruik nacht kan grotendeels wel verschuiven naar dag. Aansluiting: 3*220 Zonneboiler is reeds aanwezig, enkel paneel te voorzien. Is boiler van 500L: Thermosolar Hygiene-Schicht-Kombispeicher HSK 500.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in diksmuide
Eigen privťwoning. Dit is een dakpannen dak gericht naar zuidoosten. Normaal geen schaduw. Enkel klein dakvenster en dakkapel. Recent gekochte woning. Dakpannen de laatste 4 jaar vernieuwd. Graag wens ik deze zonneboiler al dan niet te combineren met een zonnepanelen instalatie. Graag hiervoor een geschikte offerte.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in zwalm
Dit is voor een eigen privťwoning. Er is de mogelijkheid deze panelen te plaatsen op een hellend dak, dakpannen, alsook een plat dak ,epdm, van een aangebouwd bijgebouw. Beide daken zijn geÔsoleerd en hebben een oppervlakte van minstens 10m≤ beschikbaar dat zuidelijk kan worden gericht. Voor het nieuwe gedeelte maken we gebruik van een condensatieketel, deze is nog niet operationeel. Het oude gedeelte heeft een elektrische boiler. Eventueel wensen we deze offerte te vergelijken met een offerte voor fotovoltaÔsche panelen.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Rotselaar
Ik heb al 12 stuks Zonnepanelen liggen. Nu wens ik zonnecollectoren voor het warm water verbruik te plaatsen. Graag vrijblijvende offertes van zonneboilers. Hellend dak is 30 garden. Gezin met 2 personen.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Peer
Ik heb al 37 zonnepanelen liggen en wens zonneboilers erbij te plaatsen. Er is denk ik genoeg plaats voor 3 collectoren erbij. We zijn een gezin van 4 personen. Graag vrijblijvende offertes.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
zonnepanelen instalatie voor een woning in Mol
Graag hadden we de mogelijkheden bekeken voor het plaatsen van een zonnepanelen instalatie. ook mag in optie een offerte worden opgemaakt voor een zonneboiler ter vervangen van een elektrische boiler. Deze plannen zijn wel een stuk minder concreet. . We hebben een roofing dak van vrij grote oppervlakte ,+100m≤, waarin wel twee grote schouwen en dakkoepels zitten. Afspraak ter plaatsen is zeker gewenst omdat we in een vrij bosrijk gebied wonen. Ik zou graag ter plaatsen bespreken welke werken er nodig zijn en eventueel welke bomen ik al dan niet best verwijder. Ons huidige verbruik zit rond de 1700kw dag en 2200 nachttarief. Op het nachttarief staat ook de elektrische boiler.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Hoegaarden
Graag offertes van zonneboilers voor het warm water verbruik. Gezin van 4 personen. Ik heb een Spaanse dak en denk dat deze niet kunnen geplaatst worden hierop. Wel denk ik dat deze gewoon voor op de grond is. Afspraak mogelijk in te plannen.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Kortrijk
Ik had graag offertes ontvangen van zonneboilers. Dit voor ons warm water verbruik. We zijn een gezin van 2 personen. Deze zal voor het hellend dak zijn. Ik neem aan dat niet het volledig dak voor nodig is. Afspraak mogelijk in te plannen.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in retie
Het huis is ouder dan 25 jaar en heeft 6 inwonenden. we hebben een leien dak gericht naar het zuidoosten. 5m≤ zal zeker beschikbaar zijn voor de collectoren. Momenteel maken we gebruik van een boiler met een gasbrander. Deze staat gelijkvloers, de hele woning is gelijkvloers. Eventueel wensen we in optie de mogelijkhied met een verwarmingselement te bekijken.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een gezin in Westerlo
Ik zou graag een zonneboiler willen plaatsen. We zijn een gezin van 3 personen. Het vierde persoon is ook redelijk wat aanwezig. Graag vrijblijvende offertes.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Nieuwrode
Graag vrijblijvende offertes van zonneboilers. We hebben al zonnepanelen liggen, maar we moeten elke maand bijbetalen. Dus denken we aan om collectoren voor het warm water gebruik te plaatsen. Het verwarmen doen we nu elektrisch.

Zonneboiler

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief! Werkt vlot."

I. Mertens

"We hebben via Bobex 4 verandabouwers gezien. Momenteel zijn we nog met 2 van hen in onderhandel..."

G. Jacobs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.