Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonne-energie: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonne-energie-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een praktijk in Kalmtout
We hebben zowel een hellend dak in dakpannen als een praktijkruimte dat een plat dak is in roofing. Beide daken zijn zo'n 100m2 groot. Graag hadden we een afspraak te plaatsen gekregen om te bekijken wat het meest geschikte dak is, wat de prijs voor een instalatie hier is en wat de winst zou zijn die we hiermee op onze energiefactuur bereiken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Vichte
U kunt met mij contact op nemen om een afspraak ter plaatse te maken. We zijn momenteel druk bezig met de studie voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarom hadden we graag verschillende offertes vergeleken. We hebben verschillende daken meestal in roofing. Het meest geschikte zuidelijk gelegen dak heeft ongeveer 800m2 een geschikte oppervlakte. Hier wensen we pv zonnepanelen te plaatsen voor ons verbruik in zonne-energie op te vangen. Dit gaat over 2 255 0000 kw per jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Schriek
Ik heb een dak dat een oostelijke tot zuidoostelijke oriŽntatie heeft. Graag had ik dus uw advies verkregen over de geschiktheid van het dak. De oppervlakte is tussen de 75 en de 90 m2 en de bekleding bestaat uit dakpannen. Ik heb wel wat last van schaduw door het huis van mijn buur als de zon naar het westen gaat. Graag een offerte voor 3000kw zonne-energie. twee oost tot oostzuid, 75-90m2, twee veluxen, schaduw door hi van buur, 3000kw, dakpannen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Herselt
We wensen graag een prijsofferte voor 3000 -35000kw aan zonne-energie. Het bedrijfsgebouw heeft verschillende hellende daken die naar het zuiden zijn gericht. De bekleding bestaat uit kunstleien en de beschikbare oppervlakte zal ongeveer 50-100m2 zijn. Graag een gerichte offerte en verdere informatie voor de instalatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Balegem
Ik wens voor minstens 2500 kw aan zonne-energie op te wekken. Graag had ik hiervoor een offerte verkregen voor plaatsing van de zonnepanelen, alsook wat verdere informatie over de mogelijke subsidies. Ik heb een dak in pandkaken waaraan het zuidelijk gelegen gedeelte ongeveer 100m2 is.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Kaulille
Graag een prijsofferte voor de installatie van pv zonnepanelen . Ik wens deze nog in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een oost/west gericht dak in leisteen, waarvan elke gedeelte ongeveer 6x14 is. Ik wens voor 4000kw zonne-energie op te wekken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wevelgem
Graag een offerte voor een nieuwbouw waar vanaf eind juni de panelen op kunnen worden geplaatst. Ik wens volledig onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet en wens dus zo'n . Dus in totaal wens ik zo'n 3500 kw aan zonne-energie op te wekken. Het gaat hier om een open bebouwing met een Epdm dak van ongeveer 120m2 zonder hindernissen. Is het naast de offerte ook mogelijk om verdere informatie te geven over de winst op de factuur, subsidies en groene stroom certificaten.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een nieuwbouw in Hasselt
Het betreft hier een nieuwbouw die rond Pasen volledig afgewerkt zal zijn. Ik heb een zadeldak waar op de zuidwestelijk gedeelte reeds een zonneboiler is geÔnstalleerd. Ik wens op de andere zijden, Noordoosten , de zonnepanelen te plaatsen. Deze zullen dus zeer rendabel moeten zijn. De oppervlakte is ongeveer 16x5m en de bekleding zijn dakpannen. Ik wens 6000kw aan zonne-energie op te wekken. Graag uw offerte voor deze instalatie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Haacht
Ik wens deze te plaatsen binnen 3-4 maanden. Ik heb verschillende mogelijkheden maar het voordeligste lijkt het mij om op de voorkant van een zadeldak te plaatsen. deze is naar het zuiden georiŽnteerd en heeft een oppervlakte van 4x6m min een dakvenster (+- 1m2) De bekleding hiervan zijn betonnen dakpannen. Graag een offerte voor de installatie van zonnepanelen die voor 3500kw jaarlijks zonne-energie produceren.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning met handelszaak in Sint-Gilles-waas
De zonnepanelen zouden moeten gelegd worden na maart maar voor juni 2013. Dan begin ik met de zaak. Het gaat hier over een woning met zaak. Het dak is een zadeldak waarvan het zuidelijk gerichte deel zo'n 60m2 is. Er zitten hier wel twee vekluxramen in dus de totale beschikbare oppervlakte is iets kleiner. De bekleding zijn gewone dakpannen en de hellingsgraad is 45į . Ik wens minsten 4000 kw aan zonne-energie voor de privťwoning inwinnen. De zaak wens ik zoveel mogelijk op groene stroom te laten draaien dus aanhankelijk van het rendement van mijn dak wens ik hiervoor 4000 tot 10000 kw. Graag een offerte en verdere informatie over deze installatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostnieuwkerke
Ik heb een 5 jaar oude woning waarvoor ik graag een offerte had ontvangen om hier zonnepanelen op te plaatsen. De kant met de beste zonneoriŽntatie is het westelijk gedeelte van het dak . Dit heeft een oppervlakte van 8x12m en dakpannen. Hier zit wel een schouw in aan de zuidkant en een veluxraam. Ik zou op dit gedeelte graag het maximum aan mogelijke zonne-energie halen, gelieve dus een offerte voor rendabele panelen met subsidies op te maken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een boerderij in Oudenaarde
Indien mogelijk zou ik graag een afspraak maken ter plaatse met u om de installatie te bespreken. We hebben een boerderij maar zouden deze panelen willen plaatsen op een ven de schuren. Deze liggen op een afstand van 20m of meer van onze woning en hebben allemaal een golfplaten dak. We verbruiken momenteel 13536 kw. Is het mogelijk om hiervoor rendabele zonnepanelen te plaatsen om dit met zonne-energie op te vangen?
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Dilsen stokkem
Ik zal deze panelen in de eerste helft van volgend jaar willen plaatsen. Ik Heb een driehoekvorming plat dak met asfalt en kiezel bedekking van ongeveer 50-60m2 groot. Deze ruimte is volledig vrij en ik zou hier voor 5500kwh zonne-energie op willen verweken. Graag ook verdere informatie over de te ontvangen subsidies voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Varsenare
Ik wens in 2013 voor 4800kw zonne-energie op te wekken. Ik heb een zadeldak waarvan de achterkant naar het zuidoosten is gericht. de hellingsgraad is 39į en de bekleding dakpannen. Ik heb een beschikbare oppervlakte van 15x4m met een dakkapel en een beetje schaduw van nabijgelegen bomen. De woning is 23 jaar oud en voldoende geÔsoleerd. Graag een offerte voor de installatie van deze zonnepanelen dank u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in De panne
Momenteel zijn we bezig met enkele verbouwingen, zodra deze achter de rug zijn, gepland in de voorjaar van volgend jaar, zouden we zonnepanelen willen plaatsen. Het dak is net vernieuw en volledig geÔsoleerd. Ik is een zadeldak met klei dakpannen waarvan de voorkant zuidelijk gericht is. De totale oppervlakte is ongeveer 6x7m en op een dakvenster van 0.9x1.1 is deze oppervlakte volledig beschikbaar. We wensen een voor 5000kw zonne-energie op te wekken. Graag een prijs voor de installatie hiervan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kapellen
Ik wens deze in het voorjaar te plaatsen. Ik heb een soort piramide-dak waarvan er 2 hellende delen duidelijk groter zijn als de andere. De achterkant is zuid tot zuidoostelijk gericht en heeft een beschikbare oppervlakte van 40-45m2. Hier is er wel een veluxraam in het midden. IK wil uit de zonne-energie minsten 3500-4000kwh halen. Graag een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van deze panelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Brugge
De panelen zouden in het midden van volgend jaar geplaats moeten worden. Mijn eerste idee was opm deze te plaatsen op een bijgebouw op een kleien 20m van mijn huis. Deze is zuidleijk gericht en heeft een dakpannen dak van ongeveer 30m2. Indien dit niet genoeg is wil ik ook nog 16m2 van mijn dak zelf gebruiken. Deze is ook zuidelijk gericht en heeft eveneens dakpannen. Ik verbruik momenteel tussen de 6000-7000 kwh. Ik heb een patrimonium woning en kan niet genieten van bepaalde subsidies , gelieve hiermee rekening te houden.
Zonnepanelen
Limburg
zonneboiler voor een woning in Hasselt
Ik heb een dak waar 3 grote veluxramen instaan. De beschikbare oppervlakte is nog zo'n kleine 2x3m. Ik zou deze zonneboiler willen gebruiken voor mijn warm water.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Rijkevorsel
We hebben reeds thermische panelen op onze woning laten plaatsen en zouden nu graag verder willen gaan met de plaatsing van zonnepanelen. Ik heb nog tussen de 20-30m2 over op het zuidelijk gerichte gedeelte van het dak. Dit is een gewoon pannendak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Lebbeke
We zijn momenteel volop bezig om van energieleverancier af te stappen. daarom dat we nu zouden willen nakijken wat de kosten en mogelijkheden zou zijn voor de plaatsing van zonnepanelen. Het dak is volledig vrijstaand en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 250m2. De bedekking is EPDM Rubber. We zijn een mailingsbedrijf en werken in totaal met 13 mensen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Desteldonk
Binnen nu en een half jaar zouden we graag willen verdergaan met de plaatsing van de zonnenpanelen. Er zijn 2 mogelijkheden waar we de zonnepanelen zouden willen wplaatsen en wensen graag advies over welke plaats het meest geschikt zou zijn. De eerste plaat is het platte dak van de keuken. Deze heeft een roofing bedenking en is net iets kleiner dan 20m2. Veder hebben we ook een zadeldak van net iets meer als 20m2. deze heeft dakpannen. Beide daken zijn gelegen naar het zuiden en hebben geen stukken die in de schaduw liggen of dakvensters. Jaarlijks betalen we een dikke 1000Ä aan elektriciteit voor een gezin van 3 mensen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zilebeke
Indien het nog mogelijk is zou ik tegen het einde van 2012 zonnepanelen willen plaatsen. Ik heb een dak van ongeveer 100m2, op sommige plaatsen is er echter veel schaduw van bomen rond het huis. Het dak bestaat uit dakpannen en is naar het zuiden gericht. Ik zoek voor minstens 4300 kwh zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Geluwe
Het dak zal een totale oppervlakte hebben van ongeveer 35m2. We zijn gericht naar het zuidwesten en hebben het dak recent nog geÔsoleerd. In totaal leven we met 7 mensen hier
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een boerderij in Genk
Ik heb reeds 3 of 4 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen. Nu zou ik graag enkele panelen bij laten plaatsen om mijn huidige verbruik aan laagstroom weg te werken. Ik heb nog zo'n 2/3 van mijn dak over of er is eventueel de mogelijkheid een ander dak van een schuur te gebruiken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Nieuwrode
Vorig jaar hadden we een energieverbruiker van ongeveer 2700 kwh. Ik zou dus ongeveer 17 panelen willen leggen. Het dak is net 20m2 groot met een schouw en dakvenster, naar het zuidwesten gericht.

Zonne-energie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn toch zeer tevreden over de resultaten."

"Voor herhaling vatbaar!"

P. Magnus


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.