Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zoldervloer: Ontvang snel meerdere gratis offertesZoldervloer-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie te Hoogstraten
Wij zijn opzoek naar een offerte voor zoldervloerisolatie. Het gaat om een vloer van 144 mē. Het is een vloer van beton gebouwd in 1967.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Herentals
Ik wens het dak of zoldervloer van mijn moeder haar prive te laten isoleren. Betonnen zoldervloer. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +60mē, huis van 1952.
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor in de regio Wellen
Ik zou de zoldervloer van een woning die ik verhuur. Zolder met schuiftrap, opp. 120mē, huis van 1986.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Koolkerke
Dakisolatie voor een hoekwoning van de jaren 70. Onderdak is reeds voorzien en de zoldervloer is reeds geïsoleerd.
Isolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Berendrecht
Ik zou de zoldervloer van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met zoldertrap, opp. 110mē, bouwjaar huis 1979.
Vloerisolatie
Antwerpen
Aanvraag Vloerisolatie te Kapellen
Graag ontvangen wij offertes voor vloerisolatie. Wij wensen de zoldervloer te laten isoleren, dat een oppervlakte heeft van +/- 200mē. Er komt geen vloerverwarming (of andere zaken) achteraf, en wij zijn eigenaar van de woning.
Dakisolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor een woning in Ham
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de zoldervloer. Dit is van een gewone volwaardige zolder die niet gebruikt gaat worden. Oppervlakte van +- 50mē op gewone betonvloer.
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor een woning in Houthalen
Het is de bedoeling om de zoldervloer te isoleren/ deze heeft een oppervlakte van 150m2 Ik wens graag een offerte te ontvangen voor rockwoll, twee lagen van 30cm, en het spuiten van pur. Andere voorstellen zijn eventueel ook welkom.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie van een zoldervloer, woning in Laakdal
Ik wens een prijsofferte voor de isolatie van mijn zoldervloer. Deze heeft een grootte van ongeveer 100m2 en is gemakkelijk bereikbaar. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor wat voor een martiaal ik zal gebruiken en wens dus een uitgebreide offerte te ontvangen met verdere informatie over de mogelijke materialen, zodat ik een keuze kan maken.

Zoldervloer

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"OK voor dienstverlening."

A. Ronse

"Prima service!"

S. Van Vooren


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.