Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in muur: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in muur-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
In onze muur zit vocht. Het stopcontact dat in die muur zit is geroest. Op dit moment begint de muur onderaan stilletjes aan af te brokkelen. Dit is voor een halfopen woning van de jaren 60 waar we sinds twee jaar wonen. al zeker 3 maanden problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
Dit is een halfopen woning van 2002 . we hebben dit gebouw recent aangekocht en bewonen de onderste verdieping. We hebben hier een probleem met vocht in een muur waarvan het papier zwart wordt. mogelijk is dit probleem al een tijd aanwezig.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Westouter
Dit is een vakantiewoning waarvan ik eigenaar ben. Bij het afkappen van de muren heb ik op de slaapkamer vocht ontdekt op de gevelmuur onderaan.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Overpelt
Dit is voor een vochtprobleem in een kantoor dat ik verhuur. De problemen zijn vooral tussen de hal en de keuken. Dit probleem is reeds enkele maanden aanwezig. Het was een lek dat reeds opgelost is maar er is nog vocht in de muur.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Dit is een woning dat ik verhuur; Sinds enkele maanden hebben de bewoners opgemerkt dat er vocht naar boven kruipt in een gedeelde gevelmuur vanaf het gelijkvloers. Dit hadden we graag ter plaatsen bekken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Haasdonk
Woning die ik sinds drie maanden deze woning aangekocht. Dit is een gebouw van de jaren 50. Ik merk dat er verf blaasjes geeft. Een kant van de woning zou al geÔnjecteerd maar hier merk ik toch ook nog vocht in de muur.

Vocht in muur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede site, gemakkelijk contact leggen met meerdere leveranciers."

M. Odeur

"Natuurlijk tevreden. Bobex bespaart me veel tijd en jullie stellen niet eender wie voor als lev..."

R. vAN Daele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.