Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaalwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaalwerk-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling teksten naar het Frans en Engels
Vertaling van teksten vanuit het Nederlands naar het Frans en het Engels. De teksten bevatten medische woorden, maar zijn niet complex. Ze dienen vertaald te worden zodat ook anderstaligen op de site terecht kunnen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om in uw offerte beide talen apart op te nemen. Afhankelijk van de prijs kan ervoor gekozen worden om (voorlopig) slechts naar het Frans te vertalen.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling infobrochure Nederlands - Frans
Vertaling van een infobrochure over een VZW. Vertaling van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft 9 pagina's, zie bijlage bij de offerteaanvraag op de Bobex site. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Limburg
BeŽdigde vertaler
Graag een beŽdigde vertaler voor het vertalen van een 3 ŗ 4 tal facturen (gemiddeld 200 ŗ 250 woorden/factuur) waarvan een creditnota alsook een betalingsbewijs. Vertalen van het Engels naar het Turks zodat een rechtszaak kan worden gestart. Deadline: deze week nog (06-12-2010) indien mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze leverancier heeft een tijdje geleden goederen verkocht in Turkeie maar de facturen blijven maar onbetaald. Graag een offerte en telefonisch contact. Bedankt.
Vertalingen
Geen regio
Vertaling contract Nederlands - Engels
Een vertaling van eenn contract van 4 pagina's 870 woorden. Bobex kwaliteitscontrole, op 26/05/2009: Tweede offerteaanvraag van deze Nederlandse klant op op Bobex BelgiŽ. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van het Nederlands naar het Italiaans
Vertaling van 23.500 woorden van het Nederlands naar het Italiaans. Betreft een niet-beŽdigde vertaling. Graag uw snelle respons. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/04/2009: Deze klant is eveneens een vertaalbureau. Ze verwachten een excellente vertaling voor deze opdracht naar het Italiaans van 23.500 woorden, gespreid over verschillende documenten. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertalen teksten
Ik zou een Nederlandstalige tekst van 24 pagina's (5600 woorden) willen laten vertalen naar het Frans en naar het Engels. U kunt apart een offerte indienen voor een van beide talen. Het gaat om een tekst waarin termen uit de geografische wereld voorkomen en die op onze site zal worden geplaatst. Bobex kwaliteitscontrole, op 26/02/2009: Er is mogelijkheid dat deze koper in de toekomst nog beroep doen op een vertaler. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling
Ik ben op zoek naar een vertaler voor het vertalen van een officieel document van Hacienda Spanje die een attest is van bewijs van onvermogen. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/02/2009: De vertaler moet kennis hebben van het fiscaal domein. Bedankt voor uw snelle reactie.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling website
Betreft een vertaling van 2 websites, ongeveer elk 7 pagina's lang. Een vertaling van Nederlands naar Frans. Werk moet snel uitgevoerd worden. Prijzen dienen eind volgende week 13/02/2009 binnen te zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/02/2009: Deze klant is een groot- en kleinhandel in zonnepanelen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Brussel
Vertaling Duits, Sloveens, Italiaans, Nederlands
Wij doen de coordinatie van een EU project en staan in voor het publiceren van een handboek. Dat handboek verschijnt in het Engels. Vandaar dat wij een vertaalbureau zoeken dat vooral Nederlandse, maar ook Duitse, Italiaanse en Sloveense teksten kan vertalen naar het Engels. Bobex commentaar 07/07/2008: In totaal 75 ŗ 80 pagina's. De klant verwacht een 30-tal dagen vertaalwerk, maar heeft ook nog voor andere projecten regelmatig vertaalbereau's nodig.
Vertalingen
Limburg
Vertalen persoonlijke brief
Ik zit met een persoonlijk geschreven in het Tsjechisch geschreven brief en had die graag vertaald naar het Nederlands. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 14/02/2008: Kleinere opdracht, maar deze klant vermoedt in de nabije toekomst meermaals beroep zal moeten doen op een vertaler, ligt er natuurlijk aan wat er in de hoofdbrief staat geschreven.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Bobex. We hebben meerdere offertes gekregen op ko..."

"Prachtig concept, Heel goede opvolging! Bedankt voor de bewezen diensten!"

R. Maas


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.