Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaalopdracht: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaalopdracht-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Geen regio
Aanvraag erkende vertaling
Erkende vertaling van getuigschriften en een diploma vanuit het Nederlands naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit Nederland.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Samenwerking met vertaler
Ik zoek een freelance vertaler die per maand enkele (tot meerdere) pagina's kan vertalen en die over een vlotte pen beschikt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf vertaler en zoekt iemand die hem kan 'ontlasten'. Bedankt voor uw prijsofferte indien interesse in deze samenwerking.
Vertalingen
Henegouwen
Vertalen naar het Engels
Vertalen naar het Engels van onze Algemene Verkoopsvoorwaarden. Betreft 15 pagina's, 6400 woorden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor het vertalen van deze juridische tekst.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van een handleiding
Offerte voor vertalen handleiding medische apparatuur (betreft ongeveer 95 pagina's). Bobex kwaliteitscontrole: Betreft vertaling van brontaal Engels naar doeltaal Nederlands. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van technisch lastenboek
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van een technisch lastenboek. Frans - Nederlands. Ongeveer 22 x A4 formaat. Graag kennis op technisch en juridisch vlak. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag zo snel mogelijk uw prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen documenten nieuwbouwproject
Vertalen van documenten van het Frans naar het Nederlands in verband met nieuwbouwproject. De omvang bedraagt een 75-tal pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages die deze klant toegevoegd heeft. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze vertalingsopdracht.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van het Engels naar het Japans
Een vertaling van het Engels naar het Japans van promotiemateriaal zoals brochures of uitnodigingen. Ook eventueel correspondentie zoals mails en brieven. Bobex kwaliteitscontrole: De vertaling bedraagt een tiental pagina's, maar dit kan ook meer zijn. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Translations from English into several languages
We need translations from English into several languages like German, Dutch, French, Italian, Turkish, Arabic, Spanish, Portuguese. Please see the link below to be translated. Bobex quality check: All the texts under ABOUT US have to be translated. Thank you for your price quote.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling teksten naar het Frans en Engels
Vertaling van teksten vanuit het Nederlands naar het Frans en het Engels. De teksten bevatten medische woorden, maar zijn niet complex. Ze dienen vertaald te worden zodat ook anderstaligen op de site terecht kunnen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om in uw offerte beide talen apart op te nemen. Afhankelijk van de prijs kan ervoor gekozen worden om (voorlopig) slechts naar het Frans te vertalen.
Vertalingen
Brussel
Politiek actualiteit Nederlands - Frans
Gezocht, leverancier voor het vertalen van politieke actualiteit, dit van het Nederlands naar het Frans. 250.000 tekens als een onderdeel van een boek van 650.000 tekens. Graag kennis van politiek, marxisme, economie en sociaal vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaler voor langere termijn
Wij hebben regelmatig teksten die moeten vertaald worden van het Nederlands naar het Engels en Frans. Wij zoeken iemand die ons op langere termijn mee kan helpen. Bobex kwaliteitscontrole: Eerste opdracht: 1450 woorden. Ook schermen van de applicatie die deze klant ontwikkelt moeten soms vertaald worden. Daar staan technische termen in. Bedankt voor uw offerte opgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling van kleine website
Persoon gezocht voor de vertaling van een kleine website over maatwerk lingerie (ongeveer 200 woorden), dit naar het Frans, Engels en Duits. Geen bepaald vakjargon nodig. Bobex kwaliteitscontrole: webpagina bestaat nog enkel maar in het Nederlands. Graag uw prijsopgave in eerste instantie via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Offerte vertaling brochure naar Frans en Engels
Graag hadden we volgende brochure (zie bijlage) vertaald gehad in het Frans en het Engels. Brochure bestaande uit 6 pagina's. De vertalingen zouden tegen het einde van volgende week beschikbaar moeten zijn, m.a.w. tegen 19-08. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bodycenter in Ieper, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vertalingen
Antwerpen
BeŽdigd vertaler voor Duitse nationalisering
BeŽdigd vertaler voor het vertalen van een 12-tal pagina's (samenstelling gezin, echtscheidingspapieren) voor Duitse nationalisering. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Gierle, provincie Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Vertalingen
Brussel
Vertaling Nederlands naar Duits
Vertaling Nederlands naar Duits. Het betreft 15 pagina's A4. Dit zou voor 12 maart moeten vertaald worden. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een tekst met politieke sociale inhoud. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling van een website in het Nederlands
Leveranciers gezocht voor het vertalen van een website (zie URL hieronder) van het Nederlands naar het Frans, het Duits en het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: voor een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vloerbekleding. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail. Bedankt.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Duits - Nederlands
Als verdeler van de Vinyit producten hier in BelgiŽ moet ik een vertaling hebben van een map met productvoorstellingen, technische specificaties, plaatsingswijze, enz.... Bobex kwaliteitscontrole: Deze moet wel identiek zijn aan map moederbedrijf. Betreft ongeveer 100 pagina's, inclusief afbeeldingen en foto's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van een product cataloog
Wij hebben vertegenwoordigers zitten in WalloniŽ die meer en meer de vraag krijgen om de catalogus in het Frans te hebben. Vandaar dus dat we op zoek zijn naar mogelijkheden om onze product cataloog (A4 formaat) te vertalen naar het Frans. Het gaat om 241 pagina's, let wel er staan veel foto's en dergelijke in maar op elk pagina is er tekst terug te vinden, op sommige pagina's wat meer dan op andere natuurlijk. Graag vertaler met kennis van technisch vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: isolatiespeciaalzaak gelegen in Kortemark. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van documenten naar het Nederlands
Op zoek naar een beŽdigde vertaling van een 4-tal documenten waaronder geboorteakte, marital status, bewijs van inschrijving & apostille, van het Engels naar het Nederlands. Bobex kwaliteitscontrole: sprake van documenten die nodig zijn het huwelijk. Graag een algemene offerte, rechtstreeks via email reageren. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van document
Graag een leverancier voor het vertalen van een offerte, grootte van de vertaalopdracht: +/- 890 woorden. Tekst moet vertaald worden vanuit het Nederlands naar het Engels. Wij zijn zelf een bedrijf gespecialiseerd in het geven van taalcursussen maar doen zelf geen vertalingen. Bobex kwaliteitscontrole: hebben wel een kantoor gelegen in Nederland waar ze daar wel actief zijn in het uitvoeren van vertalingsopdrachten. Deze klant wenst de prijzen te vergelijken tussen Nederland & BelgiŽ. Graag een summiere offerte.
Vertalingen
Antwerpen
Geboorteakte & huwelijksakte
2 documenten waarvan een geboorteakte en een huwelijks akte, hiervan zijn beŽdigde vertalingen nodig. Deze moeten vertaald worden vanuit het Nepalees naar het Nederlands. Graag vertaling zo vlug mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"U hebt mij goed geholpen. Mvg,"

C. Verhees

"Prima systeem. Ik ben van plan dit zeker nog te gebruiken."

I. Taymans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.