Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tijdsbeheer: Ontvang snel meerdere gratis offertesTijdsbeheer-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het aanschaffen van een prikklok & tijdsregistratiesysteem, voorlopig voor 1 werknemer. Indien de informatie voor mij past dan is het de bedoeling dat we zo'n tijdsregistratiesysteem zouden gaan aanschaffen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een richtprijs omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Het bedrijf telt momenteel 2 werknemer in dienst maar dit is maar een begin. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: ik heb met zo'n systemen zeer weinig of geen ervaring, graag duidelijke informatie.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Aankopen tijdsregistratiesysteem
Graag eens wat uitleg alsook een prijsopgave voor het aankopen van een tijdsregistratiesysteem, wat zijn de diverse mogelijkheden, prijzen, e.d. Dit voor een 7-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Offerte kostprijs tijdsregistratie systeem met glijdende werkuren
Wij hebben nood aan een tijdsregistratiesysteem omdat wij wensen over te schakelen naar glijdende uren. Daar wij over verschillende locaties beschikken zal het wellicht een webbased systeem moeten zijn.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsbeheersysteem voor constructiebedrijf uit Temse
Wij zijn op zoek naar een tijdsbeheersysteem.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar meer informatie over tijdsregistratie.
Prikklok of badge-lezer
Limburg

Wij wensen graag wat meer informatie te ontvangen, daar wij van plan zijn dit systeem te laten plaatsen.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Ik wens graag meer informatie te onvangen over uw diensten om deze voor te stellen aan mijn partners.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Graag meer informatie over een tijdsregistratiesysteem. Opvolging van uren, overuren, compensatie in dagen en verlof, overuren vervangen door verlofdagen,...
Prikklok of badge-lezer
Limburg

Wij wensen meer informatie over een tijdsregistratiesysteem en tijdsbeheer.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen

Graag had ik wat informatie (prijs en omschrijving?) gekregen over jullie tijdsregistratie en het meten van tijdsbeheer, met name voor een onderneming met 5 personen.

Tijdsbeheer

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de dienstverlening, door onvoorziene omstandigheden hebben wij de aan..."

M. Bollaert

"Van Bobex ben ik zeker tevreden. Wanneer een werk moet uitbesteed worden is het dikwijls niet m..."

M. gysels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.