Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Sweaters: Ontvang snel meerdere gratis offertesSweaters-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Prijslijsten voor t-shirts met bedrukkingen (inktdruk & zeefdruk): 15 smal 15 medium 15 large 5 extra large Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor de afbeelding. Bedankt voor uw prijsopgave voor de gevraagde hoeveelheden.
Promotiekledij
Geen regio
Functionele loop t-shirts
Wij zijn op zoek naar een leverancier van functionele loop t-shirts. Dit om in groep deel te nemen aan verschillende loop-events. Functionele loop t-shirts in de maten S, M en L. Kleur bij voorkeur geel met vierkleuren opdruk. Voor en achter. Bobex kwaliteitscontrole: Aantallen rond de 30 per maat. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Offerte warme sweaters
Wij zijn op zoek voor bekendmakingsacties op jongerenevenementen: warme sweaters met ons logo erop. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor 15 kwalitatieve sweaters voor deze vereniging uit Brugge.
Promotiekledij
Waals Brabant
Hoodies met rits
Het betreft een 20-tal hoodies met rits. Op de linkerborst komt het logo met eronder de naam van de persoon. Bobex kwaliteitscontrole: Op de rug komen de namen van alle personen in de groep, en eronder een opschrift. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Polo's, sweaters en bodywarmers met logo
Ik had graag een offerte ontvangen voor 200 polos, 200 sweater en 200 bodywarmers kleur zwart logo oranje. 70 XL - 70 L - 30 M - 30 S Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte, voorstellen worden eveneens geapprecieerd.
Promotiekledij
Antwerpen
Promo fleece sweaters
Ik ben op zoek naar 10 tot 15 fleecen of sweaters van ongeveer 300gr in marine blauw met kangeroezak. Indien mogelijk wil ik op de rugzijde het logo in 1 kleur te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/03/2009: De klant wil deze aankopen voor de seascouts, om nieuwe leden aan te trekken en hun merkimago productief te maken. Bedankt voor uw offerte.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Promotiemateriaal recruteringscampagne
Promotiemateriaal voor recruteringscampagne + reclame doorheen het jaar. Wij dachten aan t-shirts: oranje met blauwe opdruk, voor- en achterkant sweats: blauw met witte (evt. zwarte) opdruk, voor- en achterkant sweats: 3 jongens - 3 meisjes t-shirts: 50 jongens - 50 meisjes ; verschillende maten Bobex commentaar, op 09/09/2008: Tweede offerte aanvraag van deze klant uit Leuven. Bedankt voor uw offertevoorstel.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Erg tevreden. Dank u!"

G. Braem

"Goede dienst. Ik heb de leverancier gevonden die ik zocht."

K. Vierstraete


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.