Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Softwareprogramma: Ontvang snel meerdere gratis offertesSoftwareprogramma-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap. Geen BTW aangifte, wegens vrijstelling van BTW. Maar 1 factuur uitgaand per maand, en enkele inkomend. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een bedrijf dat begin dit jaar is opgericht en dus nog sterk kan groeien. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Bedrijfssoftware voor detailhandel
Wij hebben nodig: bedrijfssoftware voor een detailhandel in raamgarniering, dit voor het beheren van offertes en aanmaken van atelierbonnen. Besturingssysteem: Windows. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag van dit bedrijf, locatie: Antwerpen. Graag een offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Facturatie/voorraad programma
Wij zoeken een geÔntegreerd facturatie/voorraad programma, betaalbaar & duidelijk begrijpbaar dit voor voorraadbeheer met variabele prijzen, factureren met variabele prijzen, beter overzicht verkrijgen en vooral administratie vereenvoudigen. Deze programma zal draaien op 2 pc (gekoppeld) + laptop. Besturingssysteem: Vista. Bobex kwaliteitscontrole: voor een dierenspeciaalzaak gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, een afspraak mag. Reageren kan telefonisch/elektronisch of online. Bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Gegevens exporteren naar boekhoudprogramma
Voor ons bedrijf zouden wij alle gegevens uit ons weegbrugprogramma willen overzetten naar ons boekhoudprogramma ProAcc. Uit ons weegbrugprogramma kunnen wij de gegevens exporteren als een ASCII of Excell bestand die dan zou moeten omgezet worden als een TXT bestand die aan bepaalde eisen dient te voldoen om gelezen te kunnen worden door ProAcc. Kunnen jullie een programma schrijven die dit zou kunnen en wat zouden de voorwaarden en de prijs hiervan zijn? Bobex kwaliteitscontrole: Deze familiebedrijf is gespecialiseerd in recyclage en diverse grond-en landbouwwerken. Graag voorstellen of offertes, liefst online of via mail. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Geen regio
Administratief softwarepakket
Graag de ontwikkeling van een personeels en jongeren administratief softwarepakket specifiek voor ons centrum. Personeelsadministratie = gaande over uurregistratie tot personeelsdossier. Jongerenadministratie : samenvoegen van alle bestaande documenten tot 1 voor ieder bruikbaar geheel. Bobex kwaliteitscontrole: Een 4de offerteaanvraag van deze klant. Graag een afspraak om dit te gaan bespreken. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware
Ik ben op zoek naar een software voor het beheren van klanten, opmaken van offertes en facturatie. Tweede fase: integreren naar nog te bouwen webshop alsook uitbreiden naar planning/vooraadbeheer alsook boekhouding. Mits 'kant-en-klare' oplossing beschikbaar is een offerte welkom. Anders best contacteren voor een afspraak bij ons ter plaatse om de wensen te bespreken. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een drukker gelegen in West-Vlaanderen. Graag een prijsopgave of afspraak. Reageren kan via e-mail of telefoon. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Softwareprogramma voor opmaken planning
We zijn op zoek naar een softwareprogramma dat ons kan helpen bij het zo efficiŽnt mogelijk opmaken van de planning van onze techniekers. Bobex kwaliteitscontrole: Nu werkt deze klant met een alternatief systeem. Bedankt voor uw prijsofferte voor een efficiŽntere toepassing.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling handleiding softwareprogramma
Vertaling van een gebruikershandleiding van een softwareprogramma voor het beheer van een hotel. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/03/2009: Dit technisch handboek moet van nederlands naar frans vertaald worden. Het bevat 105 pagina's: 2360 regels: 14676 woorden.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden van Bobex daar dit een makkelijke manier is om leveranciers over heel Belg..."

R. Bloemen

"Ik wacht nog op een derde offerte. Mijn voorkeur gaat momenteel uit naar Opteco. Uw dienst heef..."

R. Bruneel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.